Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 dans bitti... tahmin ettiğimden de daha iyiymişsin tşk ederim.. Aysuuuu bu dansı bana lütfedermisin??? sen varya sennn:) aysum geldi bak arkadaşımla iyi dans et o bitane Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Aysu bu dans hiç bitmeyecek... sen benimsin artık Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Aysu bu dans hiç bitmeyecek... sen benimsin artık sen varya buldun güzelim kızı sakın bırakma arkadaşım sakın kırma kalbinide karşında beni bulursun bak tekvandoda yapıyorum karışmam.. Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ne onu bırakırım ne de kalbini kırarım sen marek etme.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ne onu bırakırım ne de kalbini kırarım sen marek etme.... tamam benimle dans edecek biri varmı şöle mavi mavi Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ben ederdim ama Aysu'yu bırakamam onun için... kusura bakma.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 benimle dans edecek biri varmı şöle mavi mavi az değilsin sen ha Aysu bu dans hiç bitmeyecek... sen benimsin artık Tech alllam ne hız bu böyle Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 napalım aysum mavi mavi diyorum işte Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 napalım aysum mavi mavi diyorum işte taktın sen de maviye haa yeşil versek Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 her zaman bu kadar hızlı olmam ama bu sefer ne oldu bana bilmiyorum... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 her zaman bu kadar hızlı olmam ama bu sefer ne oldu bana bilmiyorum... Dolduruşa gelmiş olma sakın BURCU Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 taktın sen de maviye haa yeşil versek istemem yeşil Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Dolduruşa gelmiş olma sakın BURCU bilmem... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Arkadaşlar artık jübilemi yapacam.. Bu topicde dansı bırakıyorum.. Jübile dansımı biri hariç, birisiyle yapacam.. Evet varmı dans edecek..? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Arkadaşlar artık jübilemi yapacam.. Bu topicde dansı bırakıyorum.. Jübile dansımı biri hariç, birisiyle yapacam.. Evet varmı dans edecek..? hariç olan benim piste kızlar pist size kaldı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 İsra bay-bayan..? Avatarındada bir belirti yok.. Bence bay.. Doğrumu.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Tmm.. Az bekle bakalım dans edecek çıkar belki.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Tmm.. Az bekle bakalım dans edecek çıkar belki.. çıkmaz çıkmaz Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Arkadaşlar artık jübilemi yapacam.. Bu topicde dansı bırakıyorum.. Jübile dansımı biri hariç, birisiyle yapacam.. Evet varmı dans edecek..? yav bir kaç gündür yoktum ne hale getirdiniz dansı jübileyi beraber yapalım kardeşim. ikimiz dans edelim kızları kaçırdın valla avcumuzu yalıcaz biz hani birilerini bulup dan edecektik benide yarı yolda bıraktın ne güzel takılıyorduk beraber . Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 yav bir kaç gündür yoktum ne hale getirdiniz dansı jübileyi beraber yapalım kardeşim. ikimiz dans edelim kızları kaçırdın valla avcumuzu yalıcaz biz hani birilerini bulup dan edecektik benide yarı yolda bıraktın ne güzel takılıyorduk beraber . ikinizmi olmas olmas Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ikinizmi olmas olmas biz kardeşimle muhabbet ediyoruz. göüş alış verişi bu erkekler arasında nasıl dedin arkadaşım xlark tades . edelim mi kızlarla dans Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 yav bir kaç gündür yoktum ne hale getirdiniz dansı jübileyi beraber yapalım kardeşim. ikimiz dans edelim kızları kaçırdın valla avcumuzu yalıcaz biz hani birilerini bulup dan edecektik benide yarı yolda bıraktın ne güzel takılıyorduk beraber . Sen devam et murti.. Dans meraklısı çok vala, bakma benim etmediğime.. İsra ile birlikte az bekleyin bakalım.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ciddi misin boşuna beklemiyim o zaman...... hadi ben kaçar.. bencede git sen bekleme boşuna Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Sen devam et murti.. Dans meraklısı çok vala, bakma benim etmediğime.. İsra ile birlikte az bekleyin bakalım.. biliyorsun bende dans etmiyorum. sadece seninle beraber kızlarla dans edelim demiştik ondan dolayı dedim kaç gündür bende yazım yok dans topiğinde sen varsın diye katıldım. sende beni yarı yolda bırakacaksın galiba arkadaşım ne oldu bizim mücadelemiz. pes mi ediyoruz .... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Murti ne mücadelesi be.. Ben son defa biriyle dans edeyim dedim.. Çıkacam abi bu topicten.. Ama jübile dansı yapacak kız yok iyimi.. Şansa bak.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.