Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 bi tersten bakıyım.... aynen bende bi tersten bakayım yukardakilere Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 THE_BOSS tersten ne gördün dostum.. Bu arada üzerinde analiz çalışmalarım devam ediyor arkadaşım bilginize..: Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 xlark tades ne görmüşler arkadaşlar tersten bakınca arkadaşım sağol beni düşündüğünden dolayı daha öncede demiştim .dans etmek zor millette bir naz bir çalım salıver gitsin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 xlark tades ne görmüşler arkadaşlar tersten bakınca arkadaşım sağol beni düşündüğünden dolayı daha öncede demiştim .dans etmek zor millette bir naz bir çalım salıver gitsin Sende saol murti.. Boşver dans edeceklerimizle ediyoruz zaten.. Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 xlark tades ne görmüşler arkadaşlar tersten bakınca arkadaşım sağol beni düşündüğünden dolayı daha öncede demiştim .dans etmek zor millette bir naz bir çalım salıver gitsin nemi gördüm yazıları ters okudum sadece Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Sende saol murti.. Boşver dans edeceklerimizle ediyoruz zaten.. evet gördüm topici baştan sona okudum nedense dans edenler yok olmuş Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Sende saol murti.. Boşver dans edeceklerimizle ediyoruz zaten.. kralım ix im tango sözün vardı , hatırlatırım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 xlark tades bunlarla dans edilmez ! kendilerini fasulye gibi nimetten sanan arkadaşlar var biz iyilik yapmaya çalıştıkca şımarıyorlar Tabiki dans edeceklerimizle dans edelim bildiklerimizle edelim biz Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 xlark tades bunlarla dans edilmez ! kendilerini fasulye gibi nimetten sanan arkadaşlar var biz iyilik yapmaya çalıştıkca şımarıyorlar fasulye gibi nimetten saymam haşa senin değerin neyse benimde aynen şımarık bir insanda değilimdir bu arada hakkımdaki yorumun içinde teşekkürler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 kralım ix im tango sözün vardı , hatırlatırım Tango kıyafetlerini giydinmi.. Giydinse gel bakalım bir deneyelim.. Elimizi yüzümüze bulaştırmazsak iyi vala..)) Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 noluyo bakiim burda forumun limonu geldi Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Tango kıyafetlerini giydinmi.. Giydinse gel bakalım bir deneyelim.. Elimizi yüzümüze bulaştırmazsak iyi vala..)) tamamdır kırmızı tualetimi giydim ama senin siyah simokin nerde ?? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 arkadaşın senin ağazına bakmıyo heralde gelelim sana rezil olcağım diyosan dans pistinde dolanma fasulye gibi nimetten saymam haşa senin değerin neyse benimde aynen şımarık bir insanda değilimdir bu arada hakkımdaki yorumun içinde teşekkürler Kusura bakma ama sana hiç kötü birşey demediğim halde yazdığın cevaplara bak ! kararı sen ver biz olumlu yaklaşmaya çalıştım ama olmadı neyse önemli değil Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 denizimu benimle dans eder misin? dün yarım kalmıştıda..... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 çok naziksiniz beyefendi ikinci defa ewett.. Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Doğru.. bana noluyoki.. Ama murti arkadaşımdır... arkadaşın senin ağazına bakmıyo heralde xlark tades ben az önce söyledim yaa dans konusunda kabiliyetim yok fazla hanfendinin ayağına basıpta rezil olmak var ben teklif ederim ! yoksa nanay kim tanımıyom kiiii gelelim sana rezil olcağım diyosan dans pistinde dolanma xlark tades ne görmüşler arkadaşlar tersten bakınca arkadaşım sağol beni düşündüğünden dolayı daha öncede demiştim .dans etmek zor millette bir naz bir çalım salıver gitsin xlark tades bunlarla dans edilmez ! kendilerini fasulye gibi nimetten sanan arkadaşlar var biz iyilik yapmaya çalıştıkca şımarıyorlar Tabiki dans edeceklerimizle dans edelim bildiklerimizle edelim biz cevap bunlara karşılık verilmişti Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 çok naziksiniz beyefendi ikinci defa ewett.. peki.... şarkı hazırdı zaten buyrun hanımefendi Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 arkadaşım kusura bakma ama laflarına birz dikkat et istersn. dans etmek istemiyosan kimse seni zorla kolundan tutup kaldırmıyo demi istemiyorum dersn.. bittii.. konuştuğun kişiler benim yakın arkadaşlarım.biraz sakin ol burası dans topiği kavga yeri diil. sorunun varsa özelden hallet.. fazla açık sözlym tekrar kusura bakma bu arada aramıza hoşgeldnn [EzeLL] Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 bana demion dimi??????? tırstım bi an yaa Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 yok canm ya yeni üyemize dedim. geldm bakalım.. bu üye bizi süzüyo dans ederken baakk Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 neden acaba??????? :D Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 sedatcım hiçde fena sayılmayız be sana uysun diye siyah giydim bende fakat daha iyi figürlerde olabilir tabiiki Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 arkadaşım kusura bakma ama laflarına birz dikkat et istersn. dans etmek istemiyosan kimse seni zorla kolundan tutup kaldırmıyo demi istemiyorum dersn.. bittii.. konuştuğun kişiler benim yakın arkadaşlarım.biraz sakin ol burası dans topiği kavga yeri diil. sorunun varsa özelden hallet.. fazla açık sözlym tekrar kusura bakma bu arada aramıza hoşgeldnn evet hepinizin arkadaş olduğu kesin inşallah böle devam eder bu arada h.b hatalıysam özür dilerim değilsem asla dilemiyorum. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 gülsem mi kızsam mı bilmiom esprili kişiliğin çıkıo yawaş yawaş ortaya yada bize kızıosun...anlayamadım walla??? Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 evet hepinizin arkadaş olduğu kesin inşallah böle devam eder bu arada h.b hatalıysam özür dilerim değilsem asla dilemiyorum. owww baya soğudu ortalık. kardeşim sen hatalı diilim diorsan ben hiç bişe demiyorum canm Rockipsiz bilmiyom walla niye izliyo niye ki acaba ne esprisi ya döfcek nerdeyse bizi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.