Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 geliyoooooo murti_san tama pazartesi görüşürüz o zaman vay beeeeeee demek sonunda duydun sesimi aysum hoşgeldin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 vay beeeeeee demek sonunda duydun sesimi aysum hoşgeldin O kadar bağırdın ki duymamak elde değil kalktım geldim bende hoşgeldim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 O kadar bağırdın ki duymamak elde değil kalktım geldim bende hoşgeldim teşekkür ederim geldiğin için........... gözümüz yollarda kaldı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 teşekkür ederim geldiğin için........... gözümüz yollarda kaldı gördüm gelirken ( ********* bi espri yaa ) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 evet dans edelim mi artık yoksa beklicezmi daha Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 evet dans edelim mi artık yoksa beklicezmi daha tren kaçarsa bida zor geliyor edelim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 tren kaçarsa bida zor geliyor edelim treni kaçırmayalım bu sefer başlayalım dansa hadi şarkıyı seç o zaman Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 treni kaçırmayalım bu sefer başlayalım dansa hadi şarkıyı seç o zaman Sessizliğin_kızı seçmişti ya duman gözlüm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Sessizliğin_kızı seçmişti ya duman gözlüm hadi o zaman dans edelim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 hadi o zaman dans edelim tamam Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 tamam ayağına basarsan kusura bakma artık başlasın müzik buyrun dansa aslında Mineu düğününe gidebilseydik güzel olurdu gerçek dans ederdik ama olsun lşimdilik böyle idare edelim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 aslında Mineu düğününe gidebilseydik güzel olurdu gerçek dans ederdik ama olsun lşimdilik böyle idare edelim Evet başlasın müzik buyrun dansa buyurdum ee hangi dans tango , vals Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Evet buyurdum gerçekten iyi dans ediyorsun müziğe kaptırdın kendini sayende bende öğrendim dansı Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 gerçekten iyi dans ediyorsun müziğe kaptırdın kendini sayende bende öğrendim dansı Teşekkürler murti Senin dans hocan da olmuş olduk böylece Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Teşekkürler murti Senin dans hocan da olmuş olduk böylece Sağol sende olmasan dans etmesini öğrenemeden gidecektik sağol bu dansı hiç unutmayacağım teşekkürler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Sağol sende olmasan dans etmesini öğrenemeden gidecektik sağol bu dansı hiç unutmayacağım teşekkürler Sen sağol Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Sen sağol teşekkürler bu çiçek dans için bana eşlik ettiğinden ve beni yanlız bırakmadığından dolayı . Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 bu çiçek dans için bana eşlik ettiğinden ve beni yanlız bırakmadığından dolayı . Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 benim aşkısı nerde hadi sedat piste ne zamandır dans etmiyoruz murti_san aysum sizde hadi dansa müziği siz seçin aysum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 sesizliğin_kızı biz dans ettik .sen sedatla dans edin .biraz yorgunum ben ! dinleneyim biraz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 sesizliğin_kızı biz dans ettik .sen sedatla dans edin .biraz yorgunum ben ! dinleneyim biraz tamam öle olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Sıkıldım dans etmek istiyorum varmı dans edecek biri..? Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Sıkıldım dans etmek istiyorum varmı dans edecek biri..? benn sabahh beriii oynuyoomm...hadii gellll ama oryantalllll oke mi? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 benn sabahh beriii oynuyoomm...hadii gellll ama oryantalllll oke mi? Olmaz.. o zaman kendin oyna sen.. Varmı slow dans isteyeeeeen.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.