Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Yazar yaa birileri pist dar dedi galiba... sorun değil genişletiriz... parasıyla değilmi kardeşim... neyse parası veririz... forum milleti rahat etsin yeter... wayyy kardeşim gelmiş hoş geldin
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl yaa birileri pist dar dedi galiba... sorun değil genişletiriz... parasıyla değilmi kardeşim... neyse parası veririz... forum milleti rahat etsin yeter... o paran çok galiba.eh artık bugünkü masraflarım senden.
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Kimler dans etmiş biz yokken bakimmm bir biz dans edemedik burdaaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl ne alayı bu yanlış yazdın galiba halay olacaktı o halay çekelim arkadaşlar
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl ne alayı bu yanlış yazdın galiba halay olacaktı o halay çekelim arkadaşlar seni mi kırcaz tabiki de halay çekeriz.iki kişiyiz ama olsun. (alay meselesini salla gitsin)
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl valla biz bugün gerçekten dans ettim bu forumdan birileriyle.... (horon)
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl dükkan tadilat nedeniyle kısa bir süre kapalıyız.... yakında açılır umarım
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl ben hep aynı ben.. bir küçük sitem.. sen değiştin sen... yok sıcak bir ten.. ağladım sana .. endişe ettim.. söz değil bir tek dokunmak istedimm.. yalnızım şimdi.. tek gece gibi.. sankii kapıyı çalıp gireceksin içeri.. güneşi göremez oldu gözlerimm.. ay ışığında seni hep özledimm.. bu kadar yetmiyorki sevgilimm hadi gel YİNE DANS edelimm..... neye yorsam rüyamı bilemedimm.. aşkı aramaktan bende vazgeçtimm.. olmuyor... biliyorsunKİ denedimm... BANA GEL YİNE DANS EDELİMMMMM....
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 18 yıl selam forum yenı bır konuyenı ınsnlar bu oyunu kım annatcak bana
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar selam forum yenı bır konuyenı ınsnlar bu oyunu kım annatcak bana anlatmaya gerek yokki bir üyeyi sadece dansa kaldıracaksın
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar bu dansı bana lütfedermisin sessizliğin kızı? burada dasn etmek bana pek uğurlu gelmedi yada ben uğursuzum :)sanada uğursuzluk getirebilirim
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar sen bilirsin zaten bende dans etmesini bilmiyodum :) zaten bende bilmiyom
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Bilmediğin konuda niye niye topic açıyosun kardeşimm ozaman :lol: :lol:
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Bilmediğin konuda niye niye topic açıyosun kardeşimm ozaman :lol: :lol: seni sorsun diye derdim sordun bilmeyenler öğrensin diye açtım
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar madem öyle ben bilmiyorum kim öğretcek peki bana hımm? bu işi en iyi bilen murti_san ve x larktades onlardan öğren
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl bu işi en iyi bilen murti_san ve x larktades onlardan öğren tamam sağol
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl aaaaaaaaaa ben sana oğretirim arkadaşım şurda iki beşiktaşlıyıs elin gevezesine muhtaç olma
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl ya nerelerdesin gözüm yollarda kaldı ele muhtaç ettiriyon beni
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Geçin dalganızı çok ararsınız zamanı gelince bu gevezeyi bulamassınız
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.