Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Burada birileri benim kulağımı çınlatmış neden acaba iyiki birkaç gün girmedik söyleyen söyleyene hepsini okudum sizin ifadelerinizi alacağım onlar kendini biliyor...............
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl benimle dans edecek arkadaşlar aranıyo... müracat: http://www.turkish-media.com/forum/index.p...7193&st=900
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Bu dansları nerde ediyorsunuz bakıyım Ne o dansmı etmek istiyorsun?
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Ne o dansmı etmek istiyorsun? Yani fena olmaz şöyle bi yandan çarklı dans edicek biri olsa
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Yani fena olmaz şöyle bi yandan çarklı dans edicek biri olsa Hadi edelim ozaman,Zaten bu forumda son günlerimi yaşıyorum Artık ayrılıyorum bu forumdan
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl bu forumdaki son günlerini yaşıon mutlu git o zaman. ben çalim siz oynayın arkadaşlar
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Hircin boşver kimseyi.. Dans edecenmi etmicenmi benle.. etmicem senle etmiştim zaten
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Vaaaay.. İlk defa red cevabı aldım, bir yaşıma daha girdim.. Seni bu konuda ödüllendirmek istiyorum bayan.. Benim için bir ilksin red konusunda..) Neyse hircinden ağzımızın payını aldık, varmı başka dans etmek isteyen..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Vaaaay.. İlk defa red cevabı aldım, bir yaşıma daha girdim.. Seni bu konuda ödüllendirmek istiyorum bayan.. Benim için bir ilksin red konusunda..) Neyse hircinden ağzımızın payını aldık, varmı başka dans etmek isteyen.. ödülüm ne
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Tmm hircini de sevindirdik kurbağa ile.. Hala dansetmek istiyorum varmı kendine güvenen..?
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Tmm hircini de sevindirdik kurbağa ile.. Hala dansetmek istiyorum varmı kendine güvenen..? Senle dans etmek isteyen yok galiba ölemi?
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Dur bakalım aceleye gelmez bu işler.. Bekliyim biraz şurada.. bekle bekle
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Bakliyoruz..... Evet danstan sonrada yemeğe gideceğiz ona göre kızlar.. Yokmu benle dans edecek şimdi..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Bakliyoruz..... Evet danstan sonrada yemeğe gideceğiz ona göre kızlar.. Yokmu benle dans edecek şimdi..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Ya bugün ne var bu kızlarda.. Başka zaman sıraya girerler.. Maskot olduk burada iyimi..)
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Ya bugün ne var bu kızlarda.. Başka zaman sıraya girerler.. Maskot olduk burada iyimi..) tabi tabiiii
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Bugün benden bukadar bana yeter ,yarın görüşme dileğiyle hoşçakal,Senle das etcek kızıda merak etyom vala Ama yemeğe götürceksin dimi?
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Neyse hircin bütün bu olanları unut.. HDD ne bi format at.. Format komutunu bilmiyorsan yazıyorum "c:\format " ) Yani unut bütün olanları sil.. Bugün benim için yıkıcı bir gün.. Bir dans eden çıkmadı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.