Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 18 yıl yok vaf şans yok bizde dans ediyorsunuz ama ben yokken nasıl denk getiriyorsunuz anlamıyorum . xlark tades insan bir alo der yahu bizde dans ederdik tüh be kaçırdık fırsatı neyse bi dahaki sefere inşallah
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Yazar yok vaf şans yok bizde dans ediyorsunuz ama ben yokken nasıl denk getiriyorsunuz anlamıyorum . xlark tades insan bir alo der yahu bizde dans ederdik tüh be kaçırdık fırsatı neyse bi dahaki sefere inşallah murat sende pist kalabalıklaşınca kayboluyosun
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Burcu, hırçınla dasn edecekler listesine beni de koymuşsun ama ben Aysumdan başka kimseyle dans etmiyorum.... belki bu kararımı değiştirirsem ederim... bi seninle ettim ama sen ablamsın...
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Burcu, hırçınla dasn edecekler listesine beni de koymuşsun ama ben Aysumdan başka kimseyle dans etmiyorum.... belki bu kararımı değiştirirsem ederim... bi seninle ettim ama sen ablamsın... bende birtek kişiyle dans ettim birde seninle sen kardeşimsin arada yine ederiz ablam tamammı
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Burcu, hırçınla dasn edecekler listesine beni de koymuşsun ama ben Aysumdan başka kimseyle dans etmiyorum.... belki bu kararımı değiştirirsem ederim... bi seninle ettim ama sen ablamsın... Niye ki Edebilirsin canım ne olcek
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl pazar akşamında dans başkadır , buyrun bakalım benimle dans edermisin paula
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl benimle dans edermisin paula ay arkadaşım ederim tabiiki , moral kaynağıdır dans ne tür edicez sen söle , hepsi bende mevcut
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl ay arkadaşım ederim tabiiki , moral kaynağıdır dans ne tür edicez sen söle , hepsi bende mevcut farketmez ama yavaş bir dans olsun ? sen seç ben sana uyarım
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl yerli mi yabancı mı olsun ? yabancı parçalarda daha güsel slow dans ediliyo bence
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl yabancı parçalarda daha güsel slow dans ediliyo bence sen seç yabacıyı beğendiğini dans edelim
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl destinys child- cater 2 uyar mı veya demet akalın - Seven Kizin Romani buda dans için güzel
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl destinys child- cater 2 uyar mı hangi parça bilmiyorum ama uydu buyrun beyfendi piste
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl teşekkürler .ben pistteyim sizde buyrun bakalım başlayalım dansa
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl teşekkürler .ben pistteyim sizde buyrun bakalım başlayalım dansa parçada güselmiş , ayrıca gayet iyi dans ediyosun murticim
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl Slm arkadaşlar sizleri dışarıdan izlemesi de çok güzel adeta su gibi akıp gidiyosunuz!! İnsan imreniyo açıkçası
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl parçada güselmiş , ayrıca gayet iyi dans ediyosun murticim Paula çok güzel dans ediyorsun. şimdi ikimizn dansı daha güzel olacak
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl aman Allah ım dışardan bakılınca bölemi görünüyorum iyiymişim baya be dans edene değil ettirene bakın demişlermiydi
Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 18 yıl gerçi seni güzelliğin yanında biraz sönük kalıyorum ama idare te olur mu sen şahane dans ediyorsun kuğu gibi süzülüyorsun. Buda ikimizin dansı biraz ısındık dansta hızlandı birbirimize uyum sağladık bak çabuk! teşekkürler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.