Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yeşim nerelerdesin hadi dans edelim canım sıkılıyo.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yeşim nerelerdesin hadi dans edelim canım sıkılıyo.. sen çağırırsında ben gelmezmiyim.. ama biraz sonra edelim biliyosun acelem var.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Bekliyorum.. geldim bitanem.. şarkıyı sen seç hadi başlayalım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 destinys child- cater 2 u oke.. Uyarmııı..?? Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 destinys child- cater 2 u oke.. Uyarmııı..?? uyar tabi.. sevdiğim şarkılardandır.. tmm o halde ayağa kalk bitanesi.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ayaktayım len zaten görmüyonmu.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ayaktayım len zaten görmüyonmu.. amanınn o halde yanlış kişiyi ayağa kaldırıyordum.. neyse bitanesi biz devam edelim.. ) hani senin centilmen görünüşün..) ayrıca kibar olalım len biraz.. Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Tamam siz çok dans ettiniz sıra bizde... Aysummm bu dansı benimle paylaşırmısın Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Tamam siz çok dans ettiniz sıra bizde... şimdilik sizin.. daha biz dansa başlamadık.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Tamam siz çok dans ettiniz sıra bizde...Aysummm bu dansı benimle paylaşırmısın Muharrem len denizlili misin ? Bis de anne taraftan denizliliyis Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 biz de başlayamayacağız galiba benimki gelmedi... peki siz bu dansı bana lütfedermisiniz??? Aysum gelesiye kadar??? Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 şansına küs yemyeşim.. belki başka bi zaman... AYSUMM geldi... evet Aysum denizliliyim... Annen neresinden merkezden mi??? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 şansına küs yemyeşim.. belki başka bi zaman... AYSUMM geldi... evet Aysum denizliliyim... Annen neresinden merkezden mi??? Yuk köşesinden biyerden neseem Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 neyse.. sen onu bunu bırakta hadi şarkıyı seç dansa başlayalım... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 neyse..sen onu bunu bırakta hadi şarkıyı seç dansa başlayalım... kar beyazdır - kerim tekin Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 şansına küs yemyeşim.. belki başka bi zaman... AYSUMM geldi... Yanlış anlaşılma oldu heralde.. Benim Sedat'ım varken seni kim ne yapsın bea... Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 tamam zaten bende Aysuyla takılıyorum Alıntı
Φ tech1988 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 yemyeşim, sedat nedense seninle dansları başlayacağı sırada bitiriyor burcuyla sonunu getirmiş Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 yemyeşim, sedat nedense seninle dansları başlayacağı sırada bitiriyor Bir ..... daha çıktı.. Sen Sedat'ın dün neden dans edemediğini biliyomusun ? Bilmiyorsan hiç konuşma.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 burcuyla sonunu getirmiş Demek tatlı dil fayda vermedi ha.. Al bakalım.. Evet güzel sonunu getirmiş canımıniçi.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bana tek bir cevap hakkı topic tamamıyla okunsun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Evet güzel sonunu getirmiş canımıniçi.. sende birşeyi çarpıtmadan yapsan olmaz .şimdiye kadar sustum ama bu yaptklarınız hiç hoş değil. sesizliğin kızı sustu baak ! sen hala nasıl kavga ederim onun peşindesin ! bence yakışmıyor sana . o resimin asılı kavga maksatlı değil sadece bir şaka idi bunu herkez biliyor istersen uzatma şu forumda artık girilecek sayfa az kaldı Lütfen .Siz ikinizde olgun insanlarsınız . Size yakışanı yapın eger sizin nazarınız da azda olsa bir değerim varsa artık uzatmayın derim ben . ben sizleri böyle görmek istemiyorum ve böyle gördükçe üzülüyorum ,sevgiyle kalın..... LÜTFEN Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 sende birşeyi çarpıtmadan yapsan olmaz .şimdiye kadar sustum ama bu yaptklarınız hiç hoş değil. sesizliğin kızı sustu baak ! sen hala nasıl kavga ederim onun peşindesin ! bence yakışmıyor sana . o resimin asılı kavga maksatlı değil sadece bir şaka idi bunu herkez biliyor istersen uzatma şu forumda artık girilecek sayfa az kaldı Lütfen .Siz ikinizde olgun insanlarsınız . Size yakışanı yapın eger sizin nazarınız da azda olsa bir değerim varsa artık uzatmayın derim ben . ben sizleri böyle görmek istemiyorum ve böyle gördükçe üzülüyorum ,sevgiyle kalın..... LÜTFEN bana üç kişi tek şey söyledi polimiğe girme bende susuyorum değeriniz olduğu için sizi dinledim ben uslu kısım artık Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 sende birşeyi çarpıtmadan yapsan olmaz .şimdiye kadar sustum ama bu yaptklarınız hiç hoş değil. sesizliğin kızı sustu baak ! sen hala nasıl kavga ederim onun peşindesin ! bence yakışmıyor sana . o resimin asılı kavga maksatlı değil sadece bir şaka idi bunu herkez biliyor istersen uzatma şu forumda artık girilecek sayfa az kaldı Lütfen .Siz ikinizde olgun insanlarsınız . Size yakışanı yapın eger sizin nazarınız da azda olsa bir değerim varsa artık uzatmayın derim ben . ben sizleri böyle görmek istemiyorum ve böyle gördükçe üzülüyorum ,sevgiyle kalın..... LÜTFEN murti gördüğün gibi eyer düzgün okuduysan topiği bana söz hakkı doğup ondan böyle yaptğımı görmüşsündür.. ben değil artık burcu da değil diğer üyeler uzatıyor bunu.. diğer üyelerden kastım "tech1988"dir.. benim bunu uzatma gibi bir niyetim yok..uzatılcak bişey yok artık anlayan anlamıştır.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.