Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl niye bağırıyon kıss kötümü sölüyo ben we kötü sölemek cıxxxx çok ayıp ben acaip şarkı söleriim ha
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl kız sedoş naty yi de mi evercez yoksa Olabiler yakınlarda natyi de gidebilir
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Olabiler yakınlarda natyi de gidebilir Şşşş nerden alıntı yaptın kıs onu kim deyoo Belli olmaz
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl ben dedim gıı amanın kuzen de gidiyo desenize kız sedoş evde kaldık yahu :crying:
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl naty davulcu sana bakıyo dıyom ya buldun ya partner Evlenmiom ben daha beaah.. Hem o bakan davulcu deildi.... ( aysum )
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl naty davulcu sana bakıyo dıyom ya buldun ya partner yok onunki başka hadi kıslar ben didiom ii eğlenceler
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl niye bağırıyon kıss kötümü sölüyo yoo çok güzel soylerde susmak bılmez,bı de sussa arada bır
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl aysum gidiyomuş ondan gı halaybaşı giedecek şimdi Sen çekersin üsülme Gelecek az işi var
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl yaw bı halay çekemdık,celıne nerdeee ya hadı bıde genç olcaksınızzz,güzel oynayın da görücümüz çıkar belkim
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl aysum basmış tokana aysum çek ayağını ha aldım..gel takıım kızz ha taktım oldu mu
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl AYSUMMMMM burlardamısın??? benimle kaldığımız yerden dans edermisin???
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl aysum basmış tokana aysum çek ayağını ha aldım..gel takıım kızz ha taktım oldu mu gidenin arkasından bile konuşuo töbe töbe Olar bis halay çekiyoduk gelsene sende
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Olar bis halay çekiyoduk gelsene sende ama ben halay başı olurum yoksa olmasss
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ben we kötü sölemek cıxxxx çok ayıp ben acaip şarkı söleriim ha ben demedimki sordum iyi sölerdirsin sen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.