Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl bi daha burda dans etmeyeyim bari of offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ewücüme söz vermişin ne diim ki şimdi alala o herkesle dans eder sorun diil onun için
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ewücüme söz vermişin ne diim ki şimdi alala yok kimseye söz vermedim ki neyse önemli değil ........ sağol .....................
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl aysum kız gel bende et alala biz neyiz burda Yok yaf istediğin zaman et istemediğin saman etme oyuncak olduk çocuk ellerde Ben ederim kendi başıma ( deli gibi )
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl hmmmmm...düşüniyim bi yol bulurum eee düşün düşünn.. düşünürken başka kızlarlada dans ett..
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl yok canım kimseyle dans etmiom artık görüon... sadece senle dans etcem bundan sonra
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl hah şölee başkasyla ettiğni görim bak napcam senii pştt forumdaki kızlar sizde sulanmayın benim partnerime bakimm
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Valla senle dans edilmez çok hızlı dans ediyon yetişemem sana iyi murat bende seninlen etmem sende çok yavaşsın
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Yazar tamam etme birazdaha çalışıp öyle geleyim ben tamam sen çalış
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Ayağıma basmadan dans edebilecek varsa gelsin.. ben artık ayağa basmıyorum sedat öğrendim sayende
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Gerçi ayağım basılmalara karşı sigortalı.. Ama olsun acemi dansçı istemem..
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Gerçi ayağım basılmalara karşı sigortalı.. Ama olsun acemi dansçı istemem.. acemi değilim çırak ustayı geçermiş
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Ayağıma basmadan dans edebilecek varsa gelsin.. yav daha demin kadınla erkeğin dans etmesi haramdır diyordun inançsızlar oynar diyorsun kadın erkek cidden şirinsiniz ya.
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Cyrano eğer islam dinini bilmiyorsan gerçekten anlatayım sana.. Arkadaşım ben günah olduğunu inkar etmiyorum yada dalga geçmiyorum.. İnançsızlar oynarda demedim.. Orada haram olduğu konusunda dalga geçilmiş.. Bende evet haramdır ve bu hüküm inananlar içindir dedim.. Ama dansta ediyorum bu demek değildirki haram değildir.. Evet nikahsız yabancı bir erkele bir kadının bir birine sarılması, dans etmesi haramdır.. Bu budur.. Ne yani bir koz bulmuş gibi oraya oraya ne yazıyorsun onu anlamadım..
Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 18 yıl Yazar yav daha demin kadınla erkeğin dans etmesi haramdır diyordun inançsızlar oynar diyorsun kadın erkek cidden şirinsiniz ya. helal olsun arkadaşım buraya kadar taşıdın dini sadece helal olsun diyorum.Şirin olan sensin sadece güldürdün beni buraya kadar düştüğün için saygılarımla..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.