Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 bi daha burda dans etmeyeyim bari of offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ewücüme söz vermişin ne diim ki şimdi alala o herkesle dans eder sorun diil onun için Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 evet hiç bi sorunum yok konu dans olunca Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 ewücüme söz vermişin ne diim ki şimdi alala yok kimseye söz vermedim ki neyse önemli değil ........ sağol ..................... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 aysum kız gel bende et alala biz neyiz burda Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 senle dans etcem vazgeçtim Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 geçti o cnmcm etmiyorum ben dans filan Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 zorla dans ederim bende kısarmış hemen... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 aysum kız gel bende et alala biz neyiz burda Yok yaf istediğin zaman et istemediğin saman etme oyuncak olduk çocuk ellerde Ben ederim kendi başıma ( deli gibi ) Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 alalala nese yaa offf....... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 cnmcm sen zorla nası dans ettrcen bakim Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hmmmmm...düşüniyim bi yol bulurum Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hmmmmm...düşüniyim bi yol bulurum eee düşün düşünn.. düşünürken başka kızlarlada dans ett.. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 yok canım kimseyle dans etmiom artık görüon... sadece senle dans etcem bundan sonra Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 hah şölee başkasyla ettiğni görim bak napcam senii pştt forumdaki kızlar sizde sulanmayın benim partnerime bakimm Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Valla senle dans edilmez çok hızlı dans ediyon yetişemem sana iyi murat bende seninlen etmem sende çok yavaşsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 tamam etme birazdaha çalışıp öyle geleyim ben Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 tamam etme birazdaha çalışıp öyle geleyim ben tamam sen çalış Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ayağıma basmadan dans edebilecek varsa gelsin.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ayağıma basmadan dans edebilecek varsa gelsin.. ben artık ayağa basmıyorum sedat öğrendim sayende Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gerçi ayağım basılmalara karşı sigortalı.. Ama olsun acemi dansçı istemem.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gerçi ayağım basılmalara karşı sigortalı.. Ama olsun acemi dansçı istemem.. acemi değilim çırak ustayı geçermiş Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Ayağıma basmadan dans edebilecek varsa gelsin.. yav daha demin kadınla erkeğin dans etmesi haramdır diyordun inançsızlar oynar diyorsun kadın erkek cidden şirinsiniz ya. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Cyrano eğer islam dinini bilmiyorsan gerçekten anlatayım sana.. Arkadaşım ben günah olduğunu inkar etmiyorum yada dalga geçmiyorum.. İnançsızlar oynarda demedim.. Orada haram olduğu konusunda dalga geçilmiş.. Bende evet haramdır ve bu hüküm inananlar içindir dedim.. Ama dansta ediyorum bu demek değildirki haram değildir.. Evet nikahsız yabancı bir erkele bir kadının bir birine sarılması, dans etmesi haramdır.. Bu budur.. Ne yani bir koz bulmuş gibi oraya oraya ne yazıyorsun onu anlamadım.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 yav daha demin kadınla erkeğin dans etmesi haramdır diyordun inançsızlar oynar diyorsun kadın erkek cidden şirinsiniz ya. helal olsun arkadaşım buraya kadar taşıdın dini sadece helal olsun diyorum.Şirin olan sensin sadece güldürdün beni buraya kadar düştüğün için saygılarımla.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.