Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yazar bas canım nolcak sen cvp verdin senle dans edelim o zaman şarkıyı sen seçersin ben sıramı ewücüm verdim önce onla dans et
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl bu adamın sarışını yok mu yaw?? güsel pozisyon güsel dans edion ewücüm ayağıma basmadan
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl dans ederken uçtuğumu hissediorum.kendimi serbest bırakıorum...müziğe kapılıp gidiosun...çok güsel bişey.......
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yazar geliom birasdan bekle ben eşlik edicem sana :D valla tekvandoya başladım dans etmeyi unuttum
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ilgim vardır o alanada...beraber tekvando yaparız eğitimin var mı bakiim?????
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yazar ilgim vardır o alanada...beraber tekvando yaparız eğitimin var mı bakiim????? 2 yıl yaptım 4 yıl ara verdim şimdi tekrar başladım
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yazar hmmm güsel.. imzadaki resmim yeni siyah kuşağa geçmek üzereyim yanlız dün fena hırpaladılar beni hocamız bayan dinlemiyor
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl slm ben geldiiiiimmm arkadaşlaaarrrr murti hade kalk dans edelim abicim
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ben seni Rockİpsiz le dans ediyor biliyordum tamam ewücüm edelim bakalım
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl sen ben geldim desene senle herzaman dans ederim Yok sen ewücümle dans et
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl ben seni Rockİpsiz le dans ediyor biliyordum tamam ewücüm edelim bakalım o herkesle dans eder sorun diil onun için
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 18 yıl Yok sen ewücümle dans et bi daha burda dans etmeyeyim bari of offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.