Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl bi tersten bakıyım.... aynen bende bi tersten bakayım yukardakilere
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl THE_BOSS tersten ne gördün dostum.. Bu arada üzerinde analiz çalışmalarım devam ediyor arkadaşım bilginize..:
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl xlark tades ne görmüşler arkadaşlar tersten bakınca arkadaşım sağol beni düşündüğünden dolayı daha öncede demiştim .dans etmek zor millette bir naz bir çalım salıver gitsin
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl xlark tades ne görmüşler arkadaşlar tersten bakınca arkadaşım sağol beni düşündüğünden dolayı daha öncede demiştim .dans etmek zor millette bir naz bir çalım salıver gitsin Sende saol murti.. Boşver dans edeceklerimizle ediyoruz zaten..
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl xlark tades ne görmüşler arkadaşlar tersten bakınca arkadaşım sağol beni düşündüğünden dolayı daha öncede demiştim .dans etmek zor millette bir naz bir çalım salıver gitsin nemi gördüm yazıları ters okudum sadece
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Sende saol murti.. Boşver dans edeceklerimizle ediyoruz zaten.. evet gördüm topici baştan sona okudum nedense dans edenler yok olmuş
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Sende saol murti.. Boşver dans edeceklerimizle ediyoruz zaten.. kralım ix im tango sözün vardı , hatırlatırım
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl xlark tades bunlarla dans edilmez ! kendilerini fasulye gibi nimetten sanan arkadaşlar var biz iyilik yapmaya çalıştıkca şımarıyorlar Tabiki dans edeceklerimizle dans edelim bildiklerimizle edelim biz
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl xlark tades bunlarla dans edilmez ! kendilerini fasulye gibi nimetten sanan arkadaşlar var biz iyilik yapmaya çalıştıkca şımarıyorlar fasulye gibi nimetten saymam haşa senin değerin neyse benimde aynen şımarık bir insanda değilimdir bu arada hakkımdaki yorumun içinde teşekkürler
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl kralım ix im tango sözün vardı , hatırlatırım Tango kıyafetlerini giydinmi.. Giydinse gel bakalım bir deneyelim.. Elimizi yüzümüze bulaştırmazsak iyi vala..))
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Tango kıyafetlerini giydinmi.. Giydinse gel bakalım bir deneyelim.. Elimizi yüzümüze bulaştırmazsak iyi vala..)) tamamdır kırmızı tualetimi giydim ama senin siyah simokin nerde ??
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl arkadaşın senin ağazına bakmıyo heralde gelelim sana rezil olcağım diyosan dans pistinde dolanma fasulye gibi nimetten saymam haşa senin değerin neyse benimde aynen şımarık bir insanda değilimdir bu arada hakkımdaki yorumun içinde teşekkürler Kusura bakma ama sana hiç kötü birşey demediğim halde yazdığın cevaplara bak ! kararı sen ver biz olumlu yaklaşmaya çalıştım ama olmadı neyse önemli değil
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl Doğru.. bana noluyoki.. Ama murti arkadaşımdır... arkadaşın senin ağazına bakmıyo heralde xlark tades ben az önce söyledim yaa dans konusunda kabiliyetim yok fazla hanfendinin ayağına basıpta rezil olmak var ben teklif ederim ! yoksa nanay kim tanımıyom kiiii gelelim sana rezil olcağım diyosan dans pistinde dolanma xlark tades ne görmüşler arkadaşlar tersten bakınca arkadaşım sağol beni düşündüğünden dolayı daha öncede demiştim .dans etmek zor millette bir naz bir çalım salıver gitsin xlark tades bunlarla dans edilmez ! kendilerini fasulye gibi nimetten sanan arkadaşlar var biz iyilik yapmaya çalıştıkca şımarıyorlar Tabiki dans edeceklerimizle dans edelim bildiklerimizle edelim biz cevap bunlara karşılık verilmişti
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl çok naziksiniz beyefendi ikinci defa ewett.. peki.... şarkı hazırdı zaten buyrun hanımefendi
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl arkadaşım kusura bakma ama laflarına birz dikkat et istersn. dans etmek istemiyosan kimse seni zorla kolundan tutup kaldırmıyo demi istemiyorum dersn.. bittii.. konuştuğun kişiler benim yakın arkadaşlarım.biraz sakin ol burası dans topiği kavga yeri diil. sorunun varsa özelden hallet.. fazla açık sözlym tekrar kusura bakma bu arada aramıza hoşgeldnn [EzeLL]
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl yok canm ya yeni üyemize dedim. geldm bakalım.. bu üye bizi süzüyo dans ederken baakk
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl sedatcım hiçde fena sayılmayız be sana uysun diye siyah giydim bende fakat daha iyi figürlerde olabilir tabiiki
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl arkadaşım kusura bakma ama laflarına birz dikkat et istersn. dans etmek istemiyosan kimse seni zorla kolundan tutup kaldırmıyo demi istemiyorum dersn.. bittii.. konuştuğun kişiler benim yakın arkadaşlarım.biraz sakin ol burası dans topiği kavga yeri diil. sorunun varsa özelden hallet.. fazla açık sözlym tekrar kusura bakma bu arada aramıza hoşgeldnn evet hepinizin arkadaş olduğu kesin inşallah böle devam eder bu arada h.b hatalıysam özür dilerim değilsem asla dilemiyorum.
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl gülsem mi kızsam mı bilmiom esprili kişiliğin çıkıo yawaş yawaş ortaya yada bize kızıosun...anlayamadım walla???
Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 18 yıl evet hepinizin arkadaş olduğu kesin inşallah böle devam eder bu arada h.b hatalıysam özür dilerim değilsem asla dilemiyorum. owww baya soğudu ortalık. kardeşim sen hatalı diilim diorsan ben hiç bişe demiyorum canm Rockipsiz bilmiyom walla niye izliyo niye ki acaba ne esprisi ya döfcek nerdeyse bizi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.