Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yeşim ben ciddiyim çıkıyorum ama.. Aaaaaa.. Birde format attırdın Pc ye.. Dans edesim falanda yok.. Kim edecekse etsin.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Yeşim ben ciddiyim çıkıyorum ama.. Aaaaaa.. Birde format attırdın Pc ye.. Dans edesim falanda yok.. Kim edecekse etsin.. zorlama yok etme.. ama sen yoksan bende yokum forumlarda.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Kimse zorlayamaz zaten... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Kimse zorlayamaz zaten... Hemende kızar.. sen kızsanda, darılsanda bitanemsin.. Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 dans pistide varmış nece dans edilir burada Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Japonca dans edilir.. Dans ederken şöle diyoruz.. chank chink dancing cuhink.. Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Japonca dans edilir.. Dans ederken şöle diyoruz.. chank chink dancing cuhink.. aa ne tesadüf bende her gün bu dansı yaparım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Japonca dans edilir.. Dans ederken şöle diyoruz.. chank chink dancing cuhink.. öylemiydi sedat.. hiç güleceğim yoktu.. Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 öylemiydi sedat.. hiç güleceğim yoktu.. aynen benimde yoktu neyse bir dans tekniği öğrenmiş olduk Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 xlark tades yf sende dans edemedin açıkta kaldın herhal neyse üzülme dans edersin ! en iyisi şimdilik dans etmemek galiba baksana dans etmekten kaçan kaçana Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 xlark tades yf sende dans edemedin açıkta kaldın herhal neyse üzülme dans edersin ! en iyisi şimdilik dans etmemek galiba baksana dans etmekten kaçan kaçana arkadaşımızın dediği dans sitili bana uymaz demekki burada dans edilmiyormuş Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 arkadaşımızın dediği dans sitili bana uymaz demekki burada dans edilmiyormuş yok canım kim demiş dans edilmez diye ! edilir bir çok kişi dans etti burada bu kadr karamsar olmayın siz yeterki dans etmek isteyin . dans edecek biri olur Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 yok canım kim demiş dans edilmez diye ! edilir bir çok kişi dans etti burada bu kadr karamsar olmayın siz yeterki dans etmek isteyin . dans edecek biri olur peki buluruz o zaman Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 peki buluruz o zaman tamam şimdi oldu var mı hemen karamsarlığa kapılmak eğlenmeye gelmediniz mi buraya hadi o zaman dansa kiminle dans etmek istersin ! Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 tamam şimdi oldu var mı hemen karamsarlığa kapılmak eğlenmeye gelmediniz mi buraya hadi o zaman dansa kiminle dans etmek istersin ! kimseyi tanımıyorum bişey söleyemem Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 İllaki tanıdklamı dans edilir.. Yaklaşırsın piste.. Sağda solda pinekleyenler olur.. Birine benimle dans edermisin dersin, evet derse elindeki kadehi koyar bir yere edersin..)) Bu kadaaar..: Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 kimseyi tanımıyorum bişey söleyemem haklısın kimseyi tanımıyorsun Ben dans edelim dicem ama ben pek dans etmesni bilmem ayağına falan basarım o yüzden Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 İllaki tanıdklamı dans edilir.. Yaklaşırsın piste.. Sağda solda pinekleyenler olur.. Birine benimle dans edermisin dersin, evet derse elindeki kadehi koyar bir yere edersin..)) Bu kadaaar..: ha ha ha birde ben dicem benimle dans edermisin diye birilerine yok bu benim tarzım değil etmek isteyen teklif eder yoksa nanay Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Murti teklif et bakalım, teklif bekliyo hamfendi.. Bak yoksa nanaymış.. Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Murti teklif et bakalım, teklif bekliyo hamfendi.. Bak yoksa nanaymış.. alahım ya hem sana noluyoki eder etmes Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Doğru.. bana noluyoki.. Ama murti arkadaşımdır... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 xlark tades ben az önce söyledim yaa dans konusunda kabiliyetim yok fazla hanfendinin ayağına basıpta rezil olmak var ben teklif ederim ! yoksa nanay kim tanımıyom kiiii Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Doğru.. bana noluyoki.. Ama murti arkadaşımdır... arkadaşın senin ağazına bakmıyo heralde Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 xlark tades ben az önce söyledim yaa dans konusunda kabiliyetim yok fazla hanfendinin ayağına basıpta rezil olmak var ben teklif ederim ! yoksa nanay kim tanımıyom kiiii gelelim sana rezil olcağım diyosan dans pistinde dolanma Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 arkadaşın senin ağazına bakmıyo heralde iyide ağzına niye bakayım sadece fikirlerine bakarım ben ayrıca kızmana gerek yok tamam hadi buyur dans edelim o zaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.