Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl murtii nerdesin kardeş yaa ben geldim aylar sonra kimse yok bi canem burdaydı o da gitti burdayım şıpsevdi sen nerelerdesin bakemmm
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 18 yıl murtii nerdesin kardeş yaa ben geldim aylar sonra kimse yok bi canem burdaydı o da gitti ne deyon kankim yf.. ben burdayım kısım sen gittin şimdi karıştırıyon..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Selam arkadaşlar.. Kim kimle dans ediyor.. Ve benle dans edecek varmı.. Varsa neden var.. Yoksa neden yok..?..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Hey Rock kızı bekletme hadi.. Evet benle dans edecek kim var bakim.. Yokmu..? Yoksa neden yok.. Varsa kim..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl ayy ne güzel burda ilk dans edişim walla bi ara yeşimle halay çekmiştik ee şarkıyı sen seç yabancı tercihimdr
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl geldim canm Hey Rock kızı bekletme hadi.. Evet benle dans edecek kim var bakim.. Yokmu..? Yoksa neden yok.. Varsa kim.. gel sedatcım obur kolumlada sana sarilim 3 kişi dans edelm tabi rockipsiz için sorun olmazsa ilk ona teklif ettimya
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl ohooo bütün millet kaçmış yaa walla ikinizde çk kabasınız bi kız böle ortada bırakılıp gidilirmi aman ya bende başkasını beklim sizden hayır yok hıh
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Ne o öle ya.. Öbür kolumlada sana sarılırm..Yeryüzünde üçlü slow dans görülmüşmüdür.. Yok ben almıyım saol.. Rockla devam edin siz..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl aman o da kaçtı zaten pehh msj kutum dolmuş boşaltim.bu niye bu kadar az msj alıyo ya..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl aman o da kaçtı zaten pehh msj kutum dolmuş boşaltim.bu niye bu kadar az msj alıyo ya.. yuh.. ne azı kızım be..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl Yeşimmmm.. Ne arıyosun buradaaa.. Hadi dansa.. laf yetiştiriyom işte.. dans mı.. ok koşa koşa.. tabi az yeşim ya.. yetmiyoki bu bana sana az kankim.. arada boşalt kutunu..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl haa oke ben çekilim burdan o zman.hade iyi eğlenceler size nereye kıs.. rock nerde.. sedat sen nerdesin bu arada ya..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl ne bilim nerde yf moralim bozuldu ya. hade siz edin dansınızı.
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 18 yıl ne bilim nerde yf moralim bozuldu ya. hade siz edin dansınızı. kıs senin bugün moral bozuk.. sınava takıyosan boşver geçer be.. kötü almak varsa iyi almak da var.. bu arada kavalyem yok..sinirleniyorum he.. he gelmişsin tamam.. eee sen iyi bilirsin sedat hangi müzikle başlıyoz..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.