Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 18 yıl geliyoooooo murti_san tama pazartesi görüşürüz o zaman vay beeeeeee demek sonunda duydun sesimi aysum hoşgeldin
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl vay beeeeeee demek sonunda duydun sesimi aysum hoşgeldin O kadar bağırdın ki duymamak elde değil kalktım geldim bende hoşgeldim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl O kadar bağırdın ki duymamak elde değil kalktım geldim bende hoşgeldim teşekkür ederim geldiğin için........... gözümüz yollarda kaldı
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl teşekkür ederim geldiğin için........... gözümüz yollarda kaldı gördüm gelirken ( ********* bi espri yaa )
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl evet dans edelim mi artık yoksa beklicezmi daha tren kaçarsa bida zor geliyor edelim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl tren kaçarsa bida zor geliyor edelim treni kaçırmayalım bu sefer başlayalım dansa hadi şarkıyı seç o zaman
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl treni kaçırmayalım bu sefer başlayalım dansa hadi şarkıyı seç o zaman Sessizliğin_kızı seçmişti ya duman gözlüm
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Sessizliğin_kızı seçmişti ya duman gözlüm hadi o zaman dans edelim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl tamam ayağına basarsan kusura bakma artık başlasın müzik buyrun dansa aslında Mineu düğününe gidebilseydik güzel olurdu gerçek dans ederdik ama olsun lşimdilik böyle idare edelim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl aslında Mineu düğününe gidebilseydik güzel olurdu gerçek dans ederdik ama olsun lşimdilik böyle idare edelim Evet başlasın müzik buyrun dansa buyurdum ee hangi dans tango , vals
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Evet buyurdum gerçekten iyi dans ediyorsun müziğe kaptırdın kendini sayende bende öğrendim dansı
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl gerçekten iyi dans ediyorsun müziğe kaptırdın kendini sayende bende öğrendim dansı Teşekkürler murti Senin dans hocan da olmuş olduk böylece
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Teşekkürler murti Senin dans hocan da olmuş olduk böylece Sağol sende olmasan dans etmesini öğrenemeden gidecektik sağol bu dansı hiç unutmayacağım teşekkürler
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Sağol sende olmasan dans etmesini öğrenemeden gidecektik sağol bu dansı hiç unutmayacağım teşekkürler Sen sağol
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl Sen sağol teşekkürler bu çiçek dans için bana eşlik ettiğinden ve beni yanlız bırakmadığından dolayı .
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 18 yıl bu çiçek dans için bana eşlik ettiğinden ve beni yanlız bırakmadığından dolayı .
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar benim aşkısı nerde hadi sedat piste ne zamandır dans etmiyoruz murti_san aysum sizde hadi dansa müziği siz seçin aysum
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl sesizliğin_kızı biz dans ettik .sen sedatla dans edin .biraz yorgunum ben ! dinleneyim biraz
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar sesizliğin_kızı biz dans ettik .sen sedatla dans edin .biraz yorgunum ben ! dinleneyim biraz tamam öle olsun
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl Sıkıldım dans etmek istiyorum varmı dans edecek biri..? benn sabahh beriii oynuyoomm...hadii gellll ama oryantalllll oke mi?
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 18 yıl benn sabahh beriii oynuyoomm...hadii gellll ama oryantalllll oke mi? Olmaz.. o zaman kendin oyna sen.. Varmı slow dans isteyeeeeen..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.