Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 çok özel tatlı duygusal yüreği temiz biri ile dans edeceğinin farkındasın değilmi Evet farkındayım onun için zaten bu kadar hecanlıyım İnşallah bir aksilik çıkmaz sanada iyi danslar 'sessizliğin_kızı' teşekkürler Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Nerde benim meleğim nerelere gittin yine burcuuuu.. Bi dans edemedik gitti ya.. Ben geliyorum sen gidiyosun sen geliyon ben gidiyorum... valla aşkısı aynen öle oluyo yasen gelmeden melek uçup gidiyo Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 çok özel tatlı duygusal yüreği temiz biri ile dans edeceğinin farkındasın değilmi teşekkür ederim canım benim... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Büyük ihtimalle ben kavalyesiz kalıp kör kemancıyı oynayacağım hüngür hüngür Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 aysum hani dans edecektik hemen nerye kaçtın ! dans yarım kaldı bak ! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Ama sen de hiç vaktinde gelmiyorsun ki murti Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Ama sen de hiç vaktinde gelmiyorsun ki murti iyide sen ne zaman giriyorsun ! bilmiyorum ki bilsem ona göre gelirim sen geldiğin zaman mesaj yolla ben hemen gelirim . tamam mı aysum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 ne oldu vazmı geçtin dans etmekten beni yarı yoldamı bırakacaksın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 ne oldu vazmı geçtin dans etmekten beni yarı yoldamı bırakacaksın hala yoksun.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 hala yoksun.... çalışıyorum saat 19:00!dan sonra girebiliyorum ancak .sen gidiyorsun ben geliyorum Kader nediyelim . zaten bende şans olsaydı !!!!!!! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Arkadaşlar pist neden boş.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2006 Arkadaşlar pist neden boş.. kimsecikler yokta ondan.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 şurda bi dans edemedik ya! yanarım yanarım ona yanarım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Bende aynı be murti.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 şurda bi dans edemedik ya! yanarım yanarım ona yanarım İş güçten vaktin uyuşmuyo dimi murti Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2006 İş güçten vaktin uyuşmuyo dimi murti öyle yaa nasip olmuyor ! ne yapalım kader diyelim artık . ne yapalım beklerim bende aysum Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 ne yapalım kader diyelim artık . ne yapalım beklerim bende aysum vala en iyisi dans partnerini değiştirmek çünkü ben sabahçıyım sen akşamcı ya da artık kısmet ne zaman bize denk gelecek Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 hey nerde benim kavalyem piste gelsin bakim:) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 hey nerde benim kavalyem piste gelsin bakim:) efet benimde en iyisi biz senle dans edelim sessizliğin_kızı :lol: Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 öyle yapalım tek kaldık yine aysum:( Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yok ya kör kemancı rolü beni sıktı ben gidiyorum clubberlar gibi dans edip eğlenicem kemansız kalın emi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 vala en iyisi dans partnerini değiştirmek çünkü ben sabahçıyım sen akşamcı ya da artık kısmet ne zaman bize denk gelecek sende mi aysum ! iyi sende git hadi bul birini dans et neyse pazartesi dans ederiz artık bekle beni . öyle hemen pes etmek varmı ! demek yarı yolda bırakacaksın beni ! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 sende mi aysum ! iyi sende git hadi bul birini dans et neyse pazartesi dans ederiz artık bekle beni . öyle hemen pes etmek varmı ! demek yarı yolda bırakacaksın beni ! valla murti_san bu kavalyeler terk etti bizi ya sedatttttttttt nerdesin Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 valla murti_san bu kavalyeler terk etti bizi ya sedatttttttttt nerdesin bilsem sanada söylerim sessizliğin_kızı ama sen hiç olmazsa bir sefer dans ettiniz ! ya biz dans edemedik gitti bir türlü bakalım pazartesi günü ne olacak bakalım aysum sesim geliyormuuuuuuuuuuuuuu Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2006 aysum sesim geliyormuuuuuuuuuuuuuu geliyoooooo murti_san tama pazartesi görüşürüz o zaman Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.