Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 benimki kafamın üstünde Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 kıs kankim indir hemen onu.. ayy yeter canem ya gülmekten çatladım artık.. başka topiclere gidelim fazla yer tuttuk burda.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 indirdim tamam canem atla atımaa gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 olur canem.. hangisi senin atın bidenem 2 tane yokmu ortada.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 yok kıss mor olan benimki hade kaçırdm seni Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 yok kıss mor olan benimki hade kaçırdm seni ok canem.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Burcu yokken biriyle dans etsemmi acaba..) Şeytan dürtüklüyo ama yok yapmıcam.. Sadakat sadakat sadakat.. Ama önemli olan görmeden yapmamaktır.. Yani birileri gibi gizliden gizliye bir şey çevirmemek lazım dimi.. Sadakatın tarifide budur.. Dans mans yok.. Ama halay malay çekecekseniz varım.. Canım sıkıldı varmı dans edecek.. Burcu murcu bekleyemem. cevap yok Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Canım sıkıldı varmı dans edecek..Burcu murcu bekleyemem. Sen bu kızı kaçırırsan çok büyük hata yapmış olursun... Sözlerine dikkat et onu kırabilirsin !!! O zaman sessizliğin_kızı benimle dans eder misin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Sen bu kızı kaçırırsan çok büyük hata yapmış olursun... Sözlerine dikkat et onu kırabilirsin !!! O zaman sessizliğin_kızı benimle dans eder misin saol kimseyle dans etmiyorum Alıntı
Φ çarew Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Birileri senin kalbini kırmış güzel kız Ben seni incitmem ama ısrar etmiyorum seni sıkmak istemem Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Bu forumda kimseyle dans edilmez ! çünkü herkeste bir kapristir gidiyor.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Bu forumda kimseyle dans edilmez ! çünkü herkeste bir kapristir gidiyor.. Genelleme yapma Biz büyünün müziğinde dans etcektik yaa Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Birileri senin kalbini kırmış güzel kız Ben seni incitmem ama ısrar etmiyorum seni sıkmak istemem saol sevinirim. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Genelleme yapma Biz büyünün müziğinde dans etcektik yaa Özür kusura bakma unutmuşum tamam o zaman buyrun dansa baştan söyleyeyim fazla dans etmesini bilmem kızmaca yok tamam mı .. ! teşekkürler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 unutmuşum Unutursun tabi baştan söyleyeyim fazla dans etmesini bilmem kızmaca yok tamam mı ok kızmak yok Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Unutursun tabi ok kızmak yok Unutma değilde cesaret edememe desek olur ! Asılda benin teklif etmem gerekirdi dansı sana .Neyse geç değil benimle dans edermisin ayrıca anlayışın için teşekkürler . Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 .Neyse geç değil benimle dans edermisin Hangi müzikte olacağına bağlı ayrıca anlayışın için teşekkürler önemli değil Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Hangi müzikte olacağına bağlı önemli değil Müziği sen seç o zaman olurmu ? Veya bana söyle sevdiğin müziği onu yazayım tamam mı! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Müziği sen seç o zaman olurmu ? Veya bana söyle sevdiğin müziği onu yazayım tamam mı! slow iyi gider Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Tamam oldu o zaman buyrun dansa slow bir parça olsun yerli mi yaban cı mı olsun ? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 yerli mi yaban cı mı olsun ? farketmez ayağıma basma yeter Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Tamam oldu o zaman buyrun dansa slow bir parça olsun yerli mi yaban cı mı olsun ? müzik benden buyurun aysum ve murti_san Gökhan Özen - DUMAN GÖZLÜM Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 farketmez ayağıma basma yeter tamam dikkat ederim . Gözlerimi dört açarım basmamak için müzik benden buyurun aysum ve murti_san Gökhan Özen - DUMAN GÖZLÜM teşekkürler . 'sessizliğin_kızı' eğer aysum kabul ederse olur .... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 tamam dikkat ederim . Gözlerimi dört açarım basmamak için teşekkürler . 'sessizliğin_kızı' eğer aysum kabul ederse olur .... çok özel tatlı duygusal yüreği temiz biri ile dans edeceğinin farkındasın değilmi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Nerde benim meleğim nerelere gittin yine burcuuuu.. Bi dans edemedik gitti ya.. Ben geliyorum sen gidiyosun sen geliyon ben gidiyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.