Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl abi şimdi bütün kızlar toplandık şarkısıyla arkadaşlarını çağırırsa
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl abi kabul et le nom dela rose çok uyar ortama buyrun sizi sahneye alalaım
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Demek tatlı dil fayda vermedi ha.. Al bakalım.. bu koyduğunu görmüş olsaydım gülleri koymazdım neyse bakın dalganıza size iyi eğlenceler
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl ya dalga geçmekle espri yapmak arasında çok ince bir çizgi vardır ve dalga geçmiyoruz
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Ah isyanın gülgesinde ah.. Bu dediğin çizgiyi çok az kişi anladı.. Anlayanlarda yanlış anladı..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl hanımefendiyi bi barıştırabilsek kralx le dans ettircemde kralx ortada yok
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Vazgeçtim dans mans yok sessizliğin kızıyla.. Biz kendi kafamıza göre hareket edelim dimi isyanın gölgesi.. Bak bu dans edenler biziz kendi kafamıza göre rep..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl pişştt ikinizde burdasınız elma armut diyelim bu yaştan sonra
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Öle halaymı olur:) Gerçi tam repte değil.. Boşver oyna işte..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Sessizliğin kızı sessizliğe büründü.. Ama çok ilginç foruma toplam 112 ileti yazmış bunun çoğu başlık..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Demek tatlı dil fayda vermedi ha.. Al bakalım.. hiç yakıştıramadım..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Kim kimi dansa devat etmiş Benim niye haberim yok bu olanlardan tüh
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Geceyağmuru dansa davet eidldide ne oldu.. kavga ettik. Baksana tekme tokat..))
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.