Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl her han gi bir üyeyi dansa kaldır benimle dans edebilecek kabiliyetli delikanlı varmı buyursun piste
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Ne dansı bu.. Laf dansımı.. Kurtlarla dansmı.. Latin Bale Modern.. Flamenko Belly.. Tango Brek Rep Slow Hangisini istersin.. Seç birini yapalım..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Ne dansı bu.. Laf dansımı.. Kurtlarla dansmı.. Latin Bale Modern.. Flamenko Belly.. Tango Brek Rep Slow Hangisini istersin.. Seç birini yapalım.. Slow olabilir yani
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl benimle dans edebilecek kabiliyetli delikanlı varmı buyursun piste biri banamı seslendi
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Öce resme dikkatlice bak.. Dans yaparken şaşırmayalım.. Biri ben biri sen..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Öce resme dikkatlice bak.. Dans yaparken şaşırmayalım.. Biri ben biri sen.. tamam şuanda ediyomuyus
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Tamamsa müzik girsin.. Hazır..) ok hazırım hocam hangi müzik çalıyo
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl İsyanın gölgesi belle dedi.. Belle çalıyo ok.. Ama olmuyo bak.. Şekle iyi bakmamışsın.. Eler biraz dik ve hafif yukarda.. Diğer elin yan tarafıyla omzumda.. Vücut bitişik..) Tamamsa devam..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar kralx çarktırma boyu yetmiyo aaa şuna bak boyum 160 nolmuş yani etmem bende boya bakıyosa
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl kızma ya dansa devam isterseniz le nom dela rose la devam edin
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl hahahahaha çok iyiydi ya hem 19 santim ne olcakki topuklu ayakkabı giysene
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 18 yıl içimden bi his daha fazla dayak yiycez diyor ama hadi bakalım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.