Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl fenerliler kusura bakmayın feneri sevmemde http://www.fistik.com/Films/fb_tr.htm
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar bu galatasaray fener kavgası bitmez niyeki ben karakartallıyım fener bir numaralı düşmanımız ondan koydum
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl helal olsun bak ilk defa seni tebrik ediyorum onlar birbirlerini yesinler kupa bize kalır
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar helal olsun bak ilk defa seni tebrik ediyorum onlar birbirlerini yesinler kupa bize kalır ooo beşiktaşlımısın yaşa be sen burdada anlaştık
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl gercekden strese bire bir mükenmel ama fenerbahçeli arkadaşlarımız bu duruma alınır... paylaşım için sağol
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar gercekden strese bire bir mükenmel ama fenerbahçeli arkadaşlarımız bu duruma alınır... paylaşım için sağol niye alınıyolarmış alınmasınlar bize yapsalar biz alınmayız
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 18 yıl ay güzelmiş be bu sabahta bir stresliydim üstüne iyi geldi zaten feneri sevmem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.