Φ Anakonda Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Arap Birliği Üyesi ülkelerin dış işleri bakanları Mısır'da son olayları değerlendirmek üzere olağanüstü toplandı. Sonuç Nedir peki. Herhangibir somut tepki veya adım? Ya en ufak bir birlik beraberlik mesajı? Hiçç... Hatta Suudi Arabistan,Mısır ve Ürdünden Hizbullah örgütüne suçlama ve eleştiri geldi... Ne bu şimdi nasıl bir BİRLİK!?!?!? tir bu? Ya Islam Konferansı Örgütü? BM ve AB ne yapsın?!?!? Amerika Birleşik Devletleri ve İsraile karşı??? Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Evet bu yazdıklarıma cevap gelmemesi ne kadar ilginç değil mi? Hepimiz çok güzel ağlaşıp,yaygara koparıp, kendimizi acındırma ve kendimize acıma psikolojisine giriyoruz. Ama iş harekete geçmeye gelince....Her koyun kendi bacağından asılıyor. .. Yazıklar olsun valla... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Evet bu yazdıklarıma cevap gelmemesi ne kadar ilginç değil mi? Hepimiz çok güzel ağlaşıp,yaygara koparıp, kendimizi acındırma ve kendimize acıma psikolojisine giriyoruz. Ama iş harekete geçmeye gelince....Her koyun kendi bacağından asılıyor. .. Yazıklar olsun valla... nasıl yani anlayamadım harekete nasıl geçeceğiz, senin yazdıklarını okuyup cevap yazarak mı. inanki anlamadım. niye bu kadar sinirlendiğinide anlayamadım. sen bizi arap birliği üyesi ülkelerle karıştırmayasın sevgili anakonda. Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 -)) Benim Lafım Arap Birliğine.... Buradada olanları ve yaşanan trajediyi yansıtmaya bayılan pekçok insan görüyorum... Bunun bir amacı olmalı diye düşünüyorum... İnsanlar ancak kendi yöneticilerine baskı yaparak birşeyler yapmalarını sağlayabilirler. Ya da bireysel anlamda tercihlerini değiştirip boykot yapma yoluna gidebilirler.... Benim öfkem sadece yakınanlara.... Yaygarası bol icraatı az olanlara..... Direk forumdan herhangibir kimseyi hedef almış değilim zaten... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.