Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 doğru söze ne hacet . Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 doğru söze ne hacet . sonunda bi yerde anlaştık Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 yanlış anlaşılmasın , sizin özellik bakaımından bizden daha kötü durumda oluğunuz ortada Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 sen benim yazdığımı tam olarak okumamışsın anlaşılan cevabıma karşılık doğru söze ne hacet dedinde Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 pardon forum karıştı Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ladies bu özelliklerden minimum kaç tanesi bi adamı kurtarır mümkünse hangileri olduğunu belirtin de forumda kız tavlayabilme potensiyelimi göreyim Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 bence bu insanın karakterinde olması gerek fakat bu demek değildirki ben buyum değişemem her zaman kendini sorgulayıp kendi eksiklerini görüp tamamlamak gerekir bunun içinde kendine ılımlı olman yeter belki istediğin cevap değildi ama içimden geleni en azından kendi yaptığımı yazdım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Tüm yeryüzü tarandı.. İstediğiniz özelliklerin hepsini bir arada bulunduran bir erkek modeline rastlanılamadı.. Bu duurumda sistemimiz sizlere iki seçenek sunuyor.. 1- Çok pahalıya mal olur ama, birini tutup o istediğiniz özeliklerle donatmaya çalışacağız.. İstemezse bile zorla.. 2- Onu değiştiremezsek sizi değiştireceğiz.. Ctrl+altGr+F6 ....) Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 bunun anlamı hiç bir erkek bu özellikte değilmi :? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Hayır bu özeliklerin bir yada bir kaçı bir erkekte bulunabilir. Misal bende..)) Ama hepsinin bir erkekte bulunması pek mümkün değil.. Tamamen rastlantısal olurki bu da imkansız.. Birde dikkatimi çekti bu kız neden başlık ayarlaması yapamıyor. Evlenilecek erkek modelinin fıkra e ilgin olaylarla ne alakası var.. İlginç desen belki ama tam uymaz.. Bu başlık Aşk-sevgi bölümüne taşınırsa hiç şaşırmayın.. Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 o zaman seni tebrik etmek lazım abi hiç değilse bir kaçı var Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Sende hiç karizma yokmi..) Alıntı
Φ İsyanın_gölgesi Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 cık ama ben mutluyum yani inşallah olucam Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 İsyanın_gölgesi ben de sewiniyodum anlaşıyonuz die yine mi kavga etmye başladınız Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Tüm yeryüzü tarandı.. İstediğiniz özelliklerin hepsini bir arada bulunduran bir erkek modeline rastlanılamadı.. Bu duurumda sistemimiz sizlere iki seçenek sunuyor.. 1- Çok pahalıya mal olur ama, birini tutup o istediğiniz özeliklerle donatmaya çalışacağız.. İstemezse bile zorla.. 2- Onu değiştiremezsek sizi değiştireceğiz.. Ctrl+altGr+F6 ....) Çok pardon adrese teslimat yapıyormusunuz Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Hayır siz gelip yoğun gvenlik önlemleri altında buradan alıyorsunuz.. Poşette sarlı.. Sofra bezinde sarlıydı poşete aldık.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yalnız oda sıcaklığında kalmasın erir sonra Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Ya sen al götür koy buzluğa.. Bişey olmaz eve varıncaya kadar.. Titir titir titresin herif. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Buzdolabı gibi biri olsun sonra demi Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Zaten bekletmicen hemen tüketmen lazım yoksa bozulur.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Geri dönüşümü yok diyorsun yani para iadesi istiyorum nüttffeennn Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Hayır bu özeliklerin bir yada bir kaçı bir erkekte bulunabilir. Misal bende..)) Ama hepsinin bir erkekte bulunması pek mümkün değil.. Tamamen rastlantısal olurki bu da imkansız.. Birde dikkatimi çekti bu kız neden başlık ayarlaması yapamıyor. Evlenilecek erkek modelinin fıkra e ilgin olaylarla ne alakası var.. İlginç desen belki ama tam uymaz.. Bu başlık Aşk-sevgi bölümüne taşınırsa hiç şaşırmayın.. bak biras varmış silkelesek biraz daha çıkar bütün özellikler Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Çuvalmı silkeliyon. ay sende ne desem ters anlıyosun demedim kabul et Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.