Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 HoTmaiLden TELsime Mms gönderimi HOTMAİL DEN İSTEDİĞİNİZ TELSİM ABONESİNE BEDAVA SMS YADA MMS YOLLAYIN.... Sadece yapmanızz gereken ; 1-Hotmail adresinizin posta Kutusunu açınız... 2-Yeni mail oluşturunuz... 3-Alıcı kısmına 054x xxx xx [email protected] şeklinde göndereeceğiniz kişinin adresini yazıyorsunuz... 4-Sms göndereceksek istediğimiz konuyu ve başlığı yazıp gönderiyoruz... 5-Mms (Multi media mesaj ) Yollamak istiyorsak sadece göndermek istediğimiz dosyayı ekleyoruz...(Not : Dosya en fazla 90 kb olmalı ) 6-Konu bölünüde de adınızı yazarsanız karşı taraf mail adresini tanımazsa bile mesajın kimden geldiğini bilir... 7-Gönderdiğiniz kişiye Mesaj veya Mms %100 Gider fakat Mms ayarlarının yapılmış olması gerekiyor.Çünkü Sms veya Mms Multimedia msj olarak gidiyor... 8-internetiniz var Eee doğal Haliyle msn de kullanıyorsunuz.aha ne bekliyorsunuz deneyin ve görün 9-Herkese Kolay Gelsin... Alıntı
Φ netman Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaşım için teşekkürler... Alıntı
Φ free boy Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 cep mailden de gönderiliyo üye olduktan sonra. paylasdım için tsk Alıntı
Φ dadal84 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 [valla ben denedim olmadı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.