Φ mescere Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2004 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2004 Annelerimiz... Hatırladığımızda ruhumuzu rahatlatan, seslerini duyduğumuzda içimizi ferahlatan ve aydınlatan annelerimiz... Allah’ın cenneti ayaklarının altına serdiği analarımız... Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, dünyaya kendilerini feda etmek için gelen analarımız... Bir tarafta onlar diğer tarafta da Amerikalı işkenceci kadın er Lynndie England ve mesai arkadaşları... Çırılçıplak soyulmuş ve başlarına karton poşet geçirilmiş Iraklıların önünde duruyor... Ağzında sigarası ve yüzünde alaycı bakışlar... Elleriyle Iraklıların cinsel organlarını işaret ediyor... Daha sonra CBS televizyonu kendisine sorduğunda: - Bana orada, başparmağımı yukarı kaldırmış halde durmam söylendi. ‘Makineye bak, çekiyoruz’ dediler. - Poz verme emrini kimden aldın? diye sorulunca da: - Üslerim! İşkence resimlerini, zevkli olduğu için çektik, diyecekti... ... Gene aynı aleyhillane... Yüzükoyun yatan yine çıplak bir Iraklının boynuna geçirdiği tasmayı çekiyor... Üsleri bu pozu için onu kutluyor ve şöyle diyorlar: - Süper iş, devam edin... Allah’ın, meleklerin ve lanet edebilecek her şeyin laneti üzerlerine olsun... ... Kıyas kabul eder mi? Sonsuzla sıfır gibiler... Dağla çukur misali! Halbuki her ikisi de günahsız doğmuşlardı. Ama birileri İslam kültürüyle yetişti CANAN oldu... Diğeri Amerikan kültürüyle yetişti CANİ oldu. ... Canavar kadın Lyndie`in anneler gününü kutluyorum! Ve onun annesi Terrie’nin de! Ama bir şeyi de merak ediyorum; Bir gün senin ülken haksız yere işgal edilse, Çocukların hiçbir sebep yokken tutuklansa, Boynuna tasma geçirseler, Çırılçıplak soyup sokaklarda köpek misali sürükleseler, İşgal güçlerinin askerleri ellerindeki sigaralarını ciğerparelerinin üzerinde söndürseler, Sonra da karşısına geçip sırıta sırıta poz verseler, Kızlarının ırzına geçseler, Ve onların piçlerini taşısa karnında dokunmaya, koklamaya kıyamadığın gül gibi kızın... Ben bu utançla yaşayam, beni öldürün diye yalvarsa dünyaya, Gazetelerde boy boy çocuklarına ait işkence ve tecavüz fotoğrafları yayınlansa dünyanın dört bir yanında, Evini yıksalar, Mallarını yağmalasalar, Hareket eden her şeye ateş açan keskin nişancılar nedeniyle evinin içinde bile hareket edemez hale gelsen, Bir yudumcuk bulanık suya, bir ısırımlık kuru ekmeğe muhtaç bıraksalar seni... Eminim ki, Gene de sigaranı bile söndürmeyecek, Bacak bacak üstüne atmaya devam edecektin, Ülkeni işgal edenleri “görevini yaptığı için” tebrik edecektin, Yanlış zamanda yanlış yerde” diyecektin Ve affedecektin... Eminim buna!... .... Resimleri göstererek “İşte bizim zihniyetimiz bu, Amerika varlığını böyle korudu.” mu diyeceksin? Kızınla gurur duyuyor musun? Aradı mı kızın seni anneler gününde? Kutladı mı anneler gününü? Neler söyledi? - "Anneciğim, iyi ki beni doğurmuşsun, Yoksa kim Iraklı çocukları çırılçıplak soyacaktı? Ailelerinin gözleri önünde bağırtarak üzerlerinde sigara söndürecekti?", dedi mi? ... İnsan ırkının sana teşekkür borcu var Terrie! Evrimleşmesini tamamlayamamış Ortadoğulu insancıkları tedavülden kaldırıp, Bush gibi, Blair gibi evrimini kanla tamamlamış hakiki insanklara hizmet ettiğin için! Güçlünün güçsüzü yok etmesine katkıda bulunarak insan ırkının kalitesini yükselttiğin için! ... Biliyor musun Lyndie, içini kanattın tüm kadınların! Erkek arenası diyerek öfke duydukları, Kadınları hep kurban bildikleri savaşlarda, Sen ve arkadaşların sayesinde yüreksizliğin, İnsani değerlerden yoksun olmanın, Savaşmayı ve işkenceyi sıradan bir meslek bilip, Para için, ama zevk alarak öldürmenin kanlı evinde, ARTIK, KADININ DA BİR ODASI VAR! ... İlk değilsin biliyoruz ama bugün için zihinlerde teksin. Adın vahşetin doruk noktasında kanla yazılı artık. Bugün senin günün Lyndie! Allah'ın huzurundaki durumunu duymak bile istemeyeceksin! Cehennem senin bekliyor, ısınma hareketleri yaparak, Zebaniler aralarında kavga ediyor, önce ben başlayacağım mazlumların intikamını almaya diye! Gayya kuyusu Allah'a senin için yalvarıyor: - Rabbim beni daha derin ve ıssız kıl diye! ... Ama bil ki, bilsinler ki bugün her birimiz birer Iraklıyız! Tecavüz edilen, onuru çiğnenen bizleriz! Iraklı yalnız değil! Bütün dünya sırtını dönse de; Akan kan benim kanım biliyorum. Ve dua ediyorum... ... Rabbimiz! Ya; Bize güç ver, Fırsat ver, Cesaret ver, Birlik ver ki; Kaldıralım insanlığın onurunu yerden... Ya da; GÖNDER ARTIK EBABİL KUŞLARINI!... EBREHE'NİN VE FİLLERİNİN ÜSTÜNE! Ümit Yaşar Yılmaz Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2005 Rabbin vercegi güc, bilgi ve calismaktan gecer arkadasim. Birilerinin 80 yildir ülkeyi icten, digerleri de distan yikma cabalarina karsi daha yasadigimiz topraklari basi dik ayakta tutmayi basaramiyorsak duadan baska yapabilecegimiz sey yoktur. Allah ayni zamana calisanin yaninda degil miydi. Gökten simdiye kadar kime ne galmistir. Iste yüz yillardir oturup yalnizca Allah a siginmanin aci faturasi, bu aci tablodur. Hala gökten ebabil kuslari bekliyoruz. Gökteki kuslarin türü bellidir. Ama biz kendimzi, cevremizi ve ülkemizi ne zaman cok calisarak düze cikarirmayi basarirsak, o zazman ebabil kuslari biz oluruz. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 affedersin! Ebabil, bildiğimiz bir kuş mudur? Kuş kavramı başka anlamlara gelir mi? Bahsettiğiniz bizim kuş olma durumumuz hangi konsepte girer? Teşekkür ederim. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 affedersin! Ebabil, bildiğimiz bir kuş mudur? Kuş kavramı başka anlamlara gelir mi? Bahsettiğiniz bizim kuş olma durumumuz hangi konsepte girer? Teşekkür ederim. 7493[/snapback] ÖYLE BIR ALDATMACA ILE KARSI KARSIYAYIZ KI ARKADASIM. kUTSAL SEYLER HEP MUHLAK ANLATILIR:(BELIRSIZ VE COK ANLAMLI): NET BIR SEY OLDUGU SÖYLENSE DE, GÜNÜN KOSULARINA GÖRE ORTAYA CIKAN OLAY; KISI; VE GARIP DURUMLARA GÖRE HEMEN ÖNCEDEN SÖYLENMIS KEHANETLER BIRDEN O GÜNE ADAPTE EDILIVERIRLER. DINLERIN YÜZ YILLARDIR VARLIKLARINI SÜRDÜRMELERININ BIRICIK NEDENI DE BUDUR ZATEN. YAZILANLARI, GÜNE UYARLAMA UZMANLIGI. CIHAD OLAYI GIBI.KURAN ACIKCA ISLAM ICIN SAVASMAYI ADETE ZORLA EMRETTIGI HALDE, BARIS ZAMANINDA; CIHAD, INSANIN IC TEMIZLIGIDIR GIBI CEVRILIVERIYOR. YARIN EBABIL KUSLARININ DA NE OLDUGUNUÖGRENECEGIZ. AMA ÖNCE OBJEKTIF BIR OLAY OLMASINI BEKLEMELIYIZ KI EBABIL ADI VERELIM. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 Sözlüğe baktım: Ebabilin karşılığı " mount swift " Bu kelime aynı zamanda, hızlı iletişim anlamına geliyor. Belki bir renk olur diye düşündüm. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2005 SIMDI ISLAM ÜLKELERINDEN BIRI EGER COK GELISMIS OLSAYDI, ORTADOGU SAVASINA KARSI MODERN UCAKLARINI ABD VE INGILTERE ÜZERINE SÜRSELERDI, EBABIL KUSLARI OLACAKLARDI INANIN. AMA OLMADI EBABIL KUSLARI NE YAZIK KI EMPERYALIZMIN ELERINDE Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.