Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 demin bi hayvanlık yaparak ki son zamAnlarda bu benim için hiç zor olmuyor kırdım seni berceste özür dilerim ben şaka diyorum hala ama sen de haklısın yapmamalıydım ÖZÜR DİLERİM BERCESTE Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 buraya taşımasaydın keşke... ki , benim kırılacagımı hiç mi düşünmedin? (konu aramızda kalsın ) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 buraya taşımasaydın keşke... ki , benim kırılacagımı hiç mi düşünmedin? (konu aramızda kalsın ) ya ben düşündüm desem yalan olur iletişimimiz iyiydi ve ben sana dönünce şaka yapmak istedim güler geçersin sandım Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 merak ediyorum da ben sana aynı şeyi yapsam tepkin ne olurdu? hemen gülüp geçermiydin... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 merak ediyorum da ben sana aynı şeyi yapsam tepkin ne olurdu? hemen gülüp geçermiydin... berceste ben seni arkadaşım olarak çoooook seviyorum hemen köprüleri atmazdım belki.... ama sana bir tam anlatabilseydim kendimi tam bir arkadaş mağduruyum ben onun için çok üzülecek olmama rağmen beni silersen de kızamam sana zaten gidiyosun.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 dogville bende seni gerçekten seviyorum... hatta bu forumda ilk defa biriyle böyle anlaştım...(hala bende anlamış değilim) belki de ondan dolaayı çok kırıldım... neyse... umarım beni anladın ve bir daha tekrarlanmaz... arkadaş magduruyum diyorsun bende öyleyim..hep fedakarlık yaparım ama nedense hiç bırak karşılıgı olmayacak olaylarlam karşılaşırım.. ama ne olursa olsun insanların yanlışları beni dogrularımdan uzaklaştıramaz... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 tamam asla tekrarlamam ben aynı şeyi korktuğum başıma geldi sevdiğim birini kırmak ölüyodum bir ara bide çıktın sandım forumdan ... insan ilişkileri berceste hep söylüyorum sanal deyip küçmseyenler var ben hiç öyle görmedim ama kırdım işte seni bilmeden neyse barıştık madem dönelim başlığımıza... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 herşeyin bir sebebi her sebebin bir yaradanı vardır... bazen kötü gibi görünen olaylar güzelliklere gebe olabiliyor... ya bu arada ben neden böyleyim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 herşeyin bir sebebi her sebebin bir yaradanı vardır... bazen kötü gibi görünen olaylar güzelliklere gebe olabiliyor... ya bu arada ben neden böyleyim böyleyim derken ne kastettin Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hiç küsemiyorum ve hep bundan dolayı tekrar tekrar yanıldığım oldu... (seni tenzih ediyoreum) bunu da öğrenmem lazım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hiç küsemiyorum ve hep bundan dolayı tekrar tekrar yanıldığım oldu... (seni tenzih ediyoreum) bunu da öğrenmem lazım iyi beni tenzih etde.... dur sana öm göndericem Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 umarım bu tenzih durumu değişmez... dur bende sana öm gönderecegm.. zaten bugun sana öm göndermekle geçti ya foruma da bakamadım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 umarım bu tenzih durumu değişmez... dur bende sana öm gönderecegm.. zaten bugun sana öm göndermekle geçti ya foruma da bakamadım bak bak tamda kaptırmıyor kendini tenzih değişmesinmiş foruma bakamamşmış bende burda bekleyiş içindeydim aylık bişey olduya bu senki bana öm yolla diye geberiyorum Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 tabi geberiyonn illa yolla yolla senn kaprislerinle uğraşmamak için idare ediyorum işte senn ömlerde olmasa ne yapim ben forumu yani Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 sayın berceste hanım.. dogville ablam sizi üzmek istememiştir.. çünkü o çok iyi bir dost.. aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama sizi sevdiğini biliyorum.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 sayın berceste hanım.. dogville ablam sizi üzmek istememiştir.. çünkü o çok iyi bir dost.. aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama sizi sevdiğini biliyorum.. ya berceste gördünmü designer benden yana saol yeşimcim Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ok.. ben de çıkıyorumm bir daha gelir miyim bilemiyorum neyse şimdiik hosçakal bu arada yeşimde açıklasın nerden anlamış hadi selametle... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ok.. ben de çıkıyorumm bir daha gelir miyim bilemiyorum neyse şimdiik hosçakal bu arada yeşimde açıklasın nerden anlamış hadi selametle... kendine iyi bak berceste o tanıdı beni tanıdı.... gittin ha güle güle Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Kızlar konu ne.. valla yeşim anlatsın anladı o Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Anlat yeşim bakim.. Konu neeee. Meraktan ölürsem sebebi sizsiniz.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 konuyu bilsem aralarında ama bende anlayamıyorum.. ama dogville ablamın kötü bişey yapcağını zannetmiyorum.. hem o kendisini affettirir.. birde benim üstüme yüklemeyin açıklattırmayı aaaaa birtek şunu biliyorum.. dogville ablam berceste ablamı kızdıracak bişey söylemiş..e orasınıda sen anlamışsındır.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Ben nerden anlıyım yanlarındamıydım... Biri bana burada neler oluyor anlatırsa çok bahtiyar olacağım... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 bende yanlarında yoktum ama..akıl bu anlayabilene.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Konuyu bilmediğim için ben akılsızmı olmuş oluyorum..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.