Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Of of of...Oy oy oy... Hemen başlıyorum araştırmaya... Anlaşılan şimdi de bu diziye kaptırcam kendimi... ben bunca sene nasıl kaptırmadığına şaşırdım The Godfather'ın 2000'lerin Amerika'sında TV dizisi hali kadar kaliteli bir mafya yapımı. bir bilimsel çalışmada olabilecek kadar psikolojik analiz içeren. abartıya kaçmayan gerçekçi. en küçük ayrıntıya düşünülmüş mükemmel bir yapım. Benim şimdi "mutlaka yapmam gereken" dediklerimden birisi ; http://www.screentours.com/tour.php/sopranos/ bu tura katılmak. 6 sezon boyunca dizinin geçtiği mekanları, muhiti gezebildiğiniz bir tur. Bada Bing'de oturmak, Bucco'nun restoranını görmek, Tony'nin evini gezmek. Satriale kasabının önünde kahve içmek ve Tony'nin ofis olarak kullandığı odada oturmak. İnanılmaz birşey olmalı. Yani gerçekten oraların var olduğuna inanamıyor insan. Nasıl anlatayım, Usta Yoda ya da Jabba ile tanışmak gibi. En harikasıda, dizinin introsunda ki gibi "Wake Up This Morning" çalarken Tony'nin intro boyunca geçtiği güzergahta tur atmak Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 az iletilere geri baktım da, Lost üzerine yazan ilk Tengeriin olmuş biraz önce bu haber gözüme ilişti, söz konusu Lost diye ekleyim dedim Lost'un senaryosu 32 yıl önce yazılmış Dizinin senaryosunun bundan 32 yıl önce yazılmış olduğuiddia edildi. Dünyayı peşinden sürükleyen Lost dizisine suçlama. ABD'liprodüktör Anthony Spinner 1977 yılında 30.000 dolar karşılığında 121 sayfalık bir pilot bölümü hazırladığını iddia etti. Spinner, ABC ve Touchstone Television'a dava açmaya kararverdi. 1977, 1991 ve 1994'te gerçekleşmeyen projenin 2004'te bir anda başkaisimle ortaya çıkmasına şaşırdığını belirtti. Dava dosyasında birçok benzerliği ortaya koyan Spinner "Los Angeles'a giden bir uçağın tropikal bir adaya düşmesi"ni konu alan dizideki Locke, Jack, Sawyer gibi karakterlerin gerekdavranışları gerekse geçmişleriyle birebir kendi yarattığı karakterler olduğunu söyledi. Maddi ve manevi hasar için dava açan Spinner, kardan ve diğer gelirlerden pay istiyor. Daha önce de dava açmak için başvuran prodüktör prosedürleri eksik yaptığı için onaylanmamıştı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.