Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 İlk önce baya bir güncel konuydu.. Tuttuk bir fakede biz yaptık.. Konu nerelere geldi ya.. Birde siz yokmusunuz kızlar gerçi nico bay-bayan bilmiyorumda.. Alın işte olacağı buydu.. nico sakın söyleme cinsiyetini bu hep böyle yapıyo Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 nico sakın söyleme cinsiyetini bu hep böyle yapıyo nasıl yazsam belli olur cinsiyetim hadi bakalım dahada nasıl sulanır bu konu daha nereye taşıtabiliriz bu başlığı yoksa başka forumlaramı taşırırız Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Aslında suluzırtlak meseleler diye bir topic açılsamı..? Yada "sulandırılmış ciddi konular" şeklindede olabilir.. Artık ville oradan hiç ayrılmaz..) Bende arada uğrarım.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 nasıl yazsam belli olur cinsiyetim hadi bakalım dahada nasıl sulanır bu konu daha nereye taşıtabiliriz bu başlığı yoksa başka forumlaramı taşırırız bu bişey değil ben eleştiri sayfasına başlık açtım buraya taşındı Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Aslında suluzırtlak meseleler diye bir topic açılsamı..? Yada "sulandırılmış ciddi konular" şeklindede olabilir.. Artık ville oradan hiç ayrılmaz..) Bende arada uğrarım.. bak sen bak kral çıplak hikayesini biliyomusun sen Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Aslında suluzırtlak meseleler diye bir topic açılsamı..? Yada "sulandırılmış ciddi konular" şeklindede olabilir.. Artık ville oradan hiç ayrılmaz..) Bende arada uğrarım.. bendeee uğrarım sulama işlerinde iyiyimdir Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Villeeeeeeeee...) Sakın meydan okuma bana.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Villeeeeeeeee...) Sakın meydan okuma bana.. hodri meydan kralım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Sonrada iki gün alıngan gezer üç gün küsersin... Ama herşeye rağmen evetse.. Ve her lafı kaldırabileceksen başlıcam.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Sonrada iki gün alıngan gezer üç gün küsersin... Ama herşeye rağmen evetse.. Ve her lafı kaldırabileceksen başlıcam.. aman dök herşeyi anlat anlat gizli kalmasın hiç bir şey ben de anlatmıyım senin gibi soncu seni hadi bakalım başla Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Tamam tamam pes.. Yenildim.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Tamam tamam pes.. Yenildim.. ya bu kadar kolay mı pes ne güzel izleyecektim bende Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Tamam tamam pes.. Yenildim.. we are the champ....... ya ben unutmuşum şampiyon nasıl yazılıyodu ay çok rezil oldum bide hava atacaktım nico horozmuyuz biz Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 we are the champ....... ya ben unutmuşum şampiyon nasıl yazılıyodu ay çok rezil oldum bide hava atacaktım nico horozmuyuz biz championist hay hatırladım. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Tamam ville şampiyonsun.. Neşem kaçtı zaten.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Tamam ville şampiyonsun.. Neşem kaçtı zaten.. yaşatmazlar insana bi zafer doyasıya psikolojik baskı tamam tacım senin olsun Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Sağol tacım var benim.. Alıntı
Φ hiphopbibomba Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 inanamadım anam Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Mukavvadan yaptım.. Şimdi inandınmı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 harika bir fotoğraf, Dipnot emeklerine sağlık teşekkürler... Gökler bile bizi söyler... Alıntı
Φ nizamulmulk Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 12 adayı Unutmuşsunuz Alıntı
Φ DeLorean Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 . İnternet ortamında e-mailler arasında dolaşan bu fotoğraf görenleri hayrete düşürüyor. Büyük bir bulutun güneşin önünden geçerken çekilen bu görüntüsü ilk bakışta birşey ifade etmiyor olabilir. Ama biraz dikkatli bakacak olursanız bulut görüntüsü hemen akıllara sürpriz bir görüntüyü getiriyor. . . Yaklaşık 3 hafta önce neredeyse bununla tıpatıp aynı bir bulut gördüm o anda fotoğraf makinem yanımda olsaydı çekicektim resmini Ege, marmara denizi, karadeniz, akdeniz bütün çıkıntılar aynıydı. Hatta Güneşte aynı şekilde arkadan parıldıyordu. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.