Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Bu Rüya Hiç Bitmesin Sensin sevincim neşem Sensin derdim kederim Lale sümbül menekşem Yazgım bahtım kaderim Batmasın gün, solmsın gül Umutlar yitmesin İsterim ki hep sürsün Bu rüya hiç bitmesin Seninle döner dünyam Sensin sıcak güneşim Seninle güzel hülyam Sensin yegane eşim Esmesin yel, akmasın sel Bulutlar inmesin İsterimki hep sürsün Bu sevda hiç bitmesin Gözümün bebeğisin Canımın ta içisin Tanrım bana yaratmış Yalnız benim içinsin Batmasın gün solmasın gül Bülbüller ötmesin İsterimki hep sürsün Bu şarkı hiç bitmesin SENİN İÇİN AŞKISI SEDAT;A Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 SU OL Bir an için sen su oldugunu düsün. Su denli özel, su denli yararli ve su denli çok, tükenmez... Inaniyorum ki gerçekten de öylesin. Ama ister çesmelerden dökül, ister göklerden yag, ister nehirler dolusu ak; dibi olmayan bir kovayi dolduramazsin. Yani seni dinlemeyenlere sesini duyuramazsin. Unutma daha çok bagirdiginda daha çok dinlenmezsin, gürültünün parçasi olursun yalnizca!... Suyun yaninda olanlar suyu en az içenlerdir. Çünkü"Su nasilsa burada, gerek yok ki suyu kana kana içmeye" diye düsünürler.. Tipki, sesini sürekli duyanlarin seni dinlemedikleri gibi! Ormandaki hiçbir hayvan, irmagin gürültüler koparan yerinden su içmeye çalismadi simdiye dek. Hepsi, hep sabahin en sakin anini bekledi; suyun durgun yerlerini bulabilmek için. Gittiler ve sakin sakin gereksinimlerini giderdiler. Onlar için en uygun olan kendi istedikleri zamandi. Sen hep bir su oldugunu düsün. Su gibi güzel, su gibi vazgeçilmez... Ve su gibi yasam kaynagi oldugunu düsün. Ama su gibi yasatici ol. Su gibi yıkıcı, sürükleyici ve öldürücü degil!.. Suysan tarlalarini basma insanlarin, yuvalarini yikma, ocaklarini söndürme; sana "felaket" denmesin! Suysan bir bardaga sigabil ki damarlara girebilesin!.. Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi yararli, su gibi gerekli ve su gibi bitmez tükenmez oldugunu da unutma. Ayrica su gibi sakin olabilecegin gibi, su gibi de "kiyametler" koparici olabilecegini unutma... Vadiler varken önünde ve ovalar varken, yayilabilecegin küçük irmaklara ayirabiliyorsan kendini ve bardaklara bölebiliyorsan, yasam verirsin çevrene. Yoksa hep duyulmayan, dinlenmeyen, korkulan ve kaçilan olursun seller, afetler gibi. Tercih elindeydi hep ve hep "senin" ellerinde olacak... Ya tutmayi ögreneceksin dilini ya da hiç durmadan konustugun için, yalnizca bombos ve anlamsiz sesler çikartan birisi oldugunu zannettireceksin çevrendeki insanlara! Ama yapman gereken su degil mi? Düsüneceksin ne zaman ne söyleyecegini. Düsüneceksin kimin dinleyip dinlemedigini, kimin anlayip anlamadigini. Düsüneceksin anlatmak istediklerinin ne kadarini anlatabildigini... Hatta anlayanlarin anladiklarinin da senin anlattiklarinin ne kadari oldugunu düsüneceksin... Konusmak için en uygun zamani bekleyecek, en az ama en uygun sözcükleri seçmeye çalisacaksin... Yolcularin, önceden aldiklari biletleri ceplerinde oldugu halde, saatlerini kontrol ederek, zaman yaklastiginda, vapurun kalkacagi iskelede hazir olmalari gibi, sen de fikrini bildirecegin kisinin " kiyiya yanasmasini" bekleyeceksin!.. Demeyeceksin " Ben canim isteyince giderim iskeleye, vapur da o saniyede gelmek zorunda!.." Demeyeceksin " Ben aklima geleni geldigi biçimde söylerim. Karsimdaki de degil duymak degil dinlemek, anlattigimdan bile fazlasini anlamak zorunda.." Keske öyle olsaydi. Keske hakli olsaydin, ama maalesef degil... Agzini açip "Selaleden dökülen suyu" içmeye çalisan bir tavsan gördün mü hiç?... Ya da önüne çikan agaçlari bile sürükleyen bir selden susuzluk gidermeye ugrasan bir ceylan gördün mü? Kaplanlar bile içebilmek için suyun durulmasini bekler; beyni olan her canli gibi! Hadi... Sen simdi " su oldugunu" düsün ve kendini " su gibi " hisset... Su gibi özel, su gibi güzel, su gibi berrak, su gibi yararli... Su gibi yasam kaynagi ve su gibi bitmez tükenmez oldugunu animsa... Ama yine su gibi " küçük bir bardagin içine" sigdir ki kendini girebilmeyi ögren insanlarin damarlarina. Yasam ver... Vazgeçilmez ol!... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 BEN SENİ SEVDİM Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözleri degil,yüregimdi seni gören. Sen damarlarimdaki kana karisip,geldin oturdun yüregime.Bir baska yerde olamazdin zaten.Sen benim en degerli yerimde,yüregimde olmaliydin,orada kalmaliydin. Çok sevdi Seni sadece seni.Herhangi bir konuk degildin artik.Buyüzden ne agilama fasli vardi nede ugurlama.O yüregin gerçek sahibiydin.Simdi sonbahar kisa giriyoruz ya... Ben dört mevsim bahari yasadim seninle Çiçek çiçek açtin yüregimde. Gökkusagi zayif kaldi senin renklerin karsisinda.Taze bir yaprak gibi yesildin.Açelyaydin pembeliginle.Üzerine çig taneleri düsmüs sari güldün.Kirmiziydin bir ates gibi.Ve maviydin... En çok bu renkle anmayi sevdim seni.Denize tutkundum,denizi sensiz,seni denizsiz düsünemedim. Seni severken dünyayi da sevdim ben,insanlari da...Kendime bile dar gelirken, içinde herkeze olan bir hayatin sahibiydim artik. En kizgin, en tahammülsüz oldugum anlarda bile seni düsünmek yetti bana,içimdeki sevinç yüzüme yansidi,güldüm. Beni böylesine güldüren senin sevgindi ve ben kaygisiz,içten gülüsün ne demek oldugunu, nasil güzel bir sey oldugunu anladim seninle. Her seye ragmen sevdim seni. Güçlüydüm ve asamayacagim hiç bir zorluk yoktu. Koca bir kente,koca bir ülkeye kafa tutabilirdim.Sen elimden tuttugunda,patlamaya hazir volkan gibi hissederdim kendimi.Menzil sendin ve ben o menzile ulasmak için önüme çikan herseyi yok edebilirdim.Sana ulasmami engelleyecek herseyi eritirdim,kül ederdim.Sana ulastigimdaysa sakin bir göle dönüsürdüm.Ve o göle birtek sen girebilirdin. Sevdim ve hayrandimda... Her halin çekti beni.Durusunu,uyumani,gülmeni,kizmani, saskinligini,safligini,kurnazligini,çocuklugunu, olgunlugunu sevdim.Sesini de sevdim suskunlugunuda.Küçük oyunlarini,kaprislerinisitemlerini,korkularini sevdim.Seni ve o doyumsuz sevdani, uçari sevdani anlatacak kelime bulamadim çogu zaman.Sigmadin cümlelere ve hiçbir cümle seni yeterince tarif edecek kadar derin olmadi. Seni severken yorulmadim.Çünkü sen yasam kaynagiydin.Hergün yenilendim.Seninle çogaldim,büyüdüm.Eksik kalan neyim varsa tamamladin.Ölmeyecektim çünkü sen ölümsüzlügün ta kendisiydin. Sevdim iste ötesi yok... SEDAT'A Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 ÖZLEMİ ANLATABİLMEK Nedenini bilmediğim bri arzuyla bugün her günkünden daha çok istedim yanımda olmanı... Kolay değil, sensiz olmak, içinin yarısını boş tutmak. Kolay değil her sabah bir martı sesiyle irkilmesi bu yoksul bedenimin. Sadece bu ayrılığın bir süreliğine oluşu teselli dolduruyor yüreğime. Her ne kadar bu sürenin uzunluğunu bilmesekte sonunun olduğunu bilemk umutlandırıcı... Zaten her şey umut edilmekle başlamadımı? Seni düşünüpte kendimi kaybettiğim vakitlerin anısına yazdım bu mektubu sana. Bazen otobüste iki sevgilinin başlarını yaslayıp uyurken ki rahatlığında, bazen sokakta babasının elini tutan bir çoçuğun gözlerindeki güvende buluyorum seni. Düşündükçe Nazım olasım gelir ve hasretini bir uçtan bir uca yakasım gelir. Bir kuş hafifliğinde sana akar yüreğim, yokluğunda yok olmaktan korkarak. Yaşadığım acıları anlatırsa birileri sana göz yaşlarınla yıka yaralarımı. Seni bekliyor gölet olmuş bir nisan yağmurunun çoçuğu. Hadi gel dayanamıyorum hasretine...'' sedat'a Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Anılar gönlümü Bir ömür teselli edebilir mi Yok ki hiç birinin canı kalbi Acıdır hissetiren bana kendini Acıyla seni sevmiyorum demişim Dilim yansın ne çıkar ki Harcanırken aşkın en saf hali Işığı söndürsem karanlığı bilmez ki Sislere bürünmüş yılların uzunluğu Zaman perde çekmiş göremez ki Demişim ki seni sevmiyorum Yürek yanmış dil de yansın ne çıkar ki Hüzün yağarken figan sağnak Direnirken isyana sevdanın bekleyişi Yürek bilir bilir de kendini alıp götüreni Dudak dile neylesin ne desin ki Seni sevmiyorum demişim Dilim yansın ne çıkar ki.............. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Yürek ortasında Durulur mu böyle Avucumda olsaydın Çoktan uçururdum seni Koparıp atardım Kalemimdeki diş izleri gibi Uzat ellerini Sana bir mum vereyim Yolunu bulup çık git bari Dikkat et Takılıpta düşme Bir kez daha yakma kalbimi.... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Çingene Yüreğim Al beni gönlüne Gönlünün bahçelerine Irgatlık yapmaya geldim Bahar da alını yeşilini Kışta kar çiçeklerini dermeye geldim Bana seni anlat Bana sevdayı anlat Yıldızları bulutları andıran Yüksekliğinden in gönlüme Enginliği aydınlığı sessizliği anlat Yıllanmış zamanlara bırak beni Sonra yağ bardaktan boşalırcasına Yağmurunun pırıltılarıyla tutulsun soluğum Nehrinin kıyılarından kıvrıla kıvrıla Göçer gider çingene yüreğim...... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Can Tanem Al goncam Can tanem Gönüldaşım diyarım Gün batımlarında Kızıla boyanır sularım Ateşi kıskandırırcasına Gizliden koynumda yananım.... Can tanem Şafak sökümlerinde Sende buldum kendimi Yeşiline merak saldı kalbim Usuldan ağladı gözlerim Döküldü damla damla Çiğ taneleri gibi Yaşlarım yapraklarına Kalbimde serpilirken yeşilin Tomurcuğa durdu güllerim... Al goncam Can tanem Gönüldaşım diyarım Büyütürüm sevgini dağ dağ Fide fide renk renk Masum bir fidan yeşerir Taaa diplerde Yüreğime kök salarak..... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Dur Ağlama Gözlerim Neydi böylesine özlenen Aşılmaz dağlar bitmez yollar gibi Zinciri vurdukça yürek kendine Tutkusu çöle kar gibi Ayazı umutların tam ortasında Donmuş o yara Saklıyım yaşıyorum Mahzeninde gömülü yaralarla Nüksetsede zaman zaman Alışılırmış acılara Küskünlüğüm paylaşılmayana Tek başına yollarda Yürüyorum bilinmediklere Yürüyorum düşlediğim rüzgarlarla Hiç hesapsız gelir o yar akla Dur ağlama gözlerim Yürek kavramış vurgunu sabırla Taşımaya yıllara..... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Ey Sevgili Olur da bir gün Ölüm gibi silersen beni Hayatın renkleri Bahçelerin yeşilleri Görüntüdür gözlerimde Yüz var beden belli Kaş var kirpik gölgeli Hasret yakıcı olur Aşındırır direnci Ziyanım hissizlik olur Ey sevgili Susar yüreğin dili....... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gözümden Düşersin Biter budadığın dallar Ağaçlar yaprağını hasrete döker Meltemin rüzgarı üşütmez sevdayı Okşayan yeliyle alıp gider Onca biriktirip yığdığım anılarla Kalemimin ucunda dizelerim kalır Gözümden düşersin ama Ama gözyaşım olarak.... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Ya gözlerin aklımda Yada aklım adında Ya hayalin karşımda Ya Sesin kulagımda Ya ben çıldırıyorum Yada çok seviyorum Ya sevmek çok güzel Yada sevilen çok özel.. Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yoruldu Bu Sevda İçimde Bağrıma bastım Pervasız hayalini Alnımın yazısıdır diye Salındı durdu gözlerimde Gezindi yaralar üstünde Bir türlü gelmedi gönüle Gölgelerden seyrettim güneşini Uzaklardan kokladım menekşelerini Tenhalar da yazdım şiirlerimi Yoruldu bu sevda içimde Sürüldü ayaklarım Bir adım bile atamadan Gönül bahçene........ Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Yüreğimi Suya Yatırdım Vazgeçişim Tıpkı sen gibi Bakıp durdu gözlerimin içine Bir top ateş düşürdü Yüreğimin tam da orta yerine Yangınımdın Diri diri taşıdım Boğulmalıydı parlayışlarım Göğsüm korksa da Yüreğimi suya yatırdım.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Yer yok deme sakın kalbinde bana Bir yudum su gibi muhtacım sana Bir mecnun misali ben yana yana Sevgiye susamış sana gelirim Öğle özledimki sevgilim seni Seninle yaşadım sensiz günleri Sen tut ellerimi bırakma beni Çoşkun sular gibi sana gelirim Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Sen benim tutkularımsın Sen benim sevdalarımsın Kuruyan toprağımda nemsin Susuzluğumda suyumsun Gönül bahçemde çiçeğim Sen benim canımsın. Sen benim umutlarımsın Aşk odağımda aşkımsın Kalbimin atışlarısın Damarlarımda can suyum Sen yaşam kaynağımsın Sen benim canımsın. Geceleri hayallerimsin Gündüzleri özlemimsin Gönül karanlığımda ışığım Sen benim hayatımsın Sen benim canımsın Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ SEVİYORUM Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Aşkın Bir HoşSevdan Bir hoş Çiçek gibi, buram buram Aşkın bir hoş,sevdan bir hoş Gönlüm sana oluyor ram Aşkın bir hoş,sevdan bir hoş Bazan bahar, bazan bir yaz Bu gönüle verirsin haz Senin mislin hiç bulunmaz Özün bir hoş, gözün bir hoş Şimdi gönlüm hep pür neşe Bu sevdaya kim erişe Benziyor aya güneşe Sözün bir hoş,yüzün bir hoş Bülbül gibi şakır sözü Aydan güzel, hep ak yüzü Hem gecesi,hem gündüzü Gecen bir hoş,günün bir hoş Kâh dide'de bir yaş olur Kâh sevdaya bir baş olur Kâh gönülde yoldaş olur Sevmen bir hoş,sarman bir hoş Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 söz ver KALMASA MECALİN KALMASA SEVİNCİN DİRENİP ACILAR İLE BAŞ ETMELİSİN HALİNE BAKIP SAKIN PES ETMEYESİN SÖZ VER BANA HEP GÜLECEKSİN DERTLER BİTMEZ ÇİLELER HİÇ TÜKENMEZ ÖĞRENMEDİNMİ HALA BU DÜNYA ÇEKİLMEZ ALIŞ ARTIK HAYAT AĞLAMAYA DEYMEZ SÖZ VER BANA SEN HEP GÜLECEKSİN HER ZAMAN İÇİNDE BİR ÜMİDİN OLSUN SABRETKİ CEFANIN ZAMANI DOLSUN TEBESSÜM YÜZÜNDE DEĞİL HER YERİNDE OLSUN SÖZ VER BANA HEP GÜLECEKSİN GEÇSEDE GENÇLİĞİNİN O TEMİZ BAHARI KALBİNDE BİR HEYECAN MUTLAKA KALMALI UNUTAMASANDA ÖYLE BİR İNSANI SÖZ VER BANA SEN HEP GÜLECEKSİN Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 BEYAZ GÜLÜM Öyle çaresiz bakma yüzüme, Belki bakışlarını okuyamam. Bana sen anlat, Bana sevgini anlat, Seni seviyorum demek zorsa, Tut ellerimden, Heyecanındanda sakın korkma. İşte o an....! Herşeyi unut bana sıkıca sarıl, Kulağıma seni seviyorum de.. Bunların hepsi zorsa, Bir beyaz gül yolla, Ben genede anlarım. Beni sevdiğini Gülüm........... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Aşk Seni Hissetmektir Ask seni Hissetmektir olmasamda yanında bilirim kalbinde ben varım. sen merak etme beni evet Kabul ediyorum buralar sensizken anlamsız, bomboş karanlığın arkasında sana seslenmek bile zor bazen yüzün ay ışığında odamın içine yansıttığı gölgede belirir bazen gözlerini o gölgede seçemem çünkü gözlerin gölgeler kadar karanlık değil ki saatlerce oraya bakarım, konuşamam ağzımdan tek kelime çıkmaz ve sabahın ilk ışıkları yeniden vurmaya başlar sen ağır ağır kaybolursun gölgemde güneş tam tepeye vurduğunda artık sen yoksundur işte o an o an ismin bir çığlık olur içimde, haykıramam şimdi soruyorum sana sende bir gün!!! tıpkı gölgeler gibi gitmezsin değil mi yavaş yavaş bırakmasın beni kendi gölgemle başbaşa gitmezsin değil mi buralar öyle bildiğin güzel yerler değil herkes bir dünya meşkalesinde çoğu geceler karış karış gezerim sabaha kadar heryerde seni ararım ama neye yarar boş bir çobanın muhasebesini yapmak değilmidir bu sen uzaktasın!, hemde çook uzakta biliyorum, kimsenin hatırlatmasına gerek yok yanımda olmadığını Ben sadece bakışlarını özledim Burada kimse senin kadar duygulu bakmıyor Herkesin gözlerinde donukluk var sanki benim gözlerim mi !!! Onları hiç sorma her ikisininde özlediği biri var şimdi bende her ikisininde yağmur mevsimi gelmiş sadece en ufak şeylerde bile ağlıyorlar tıpkı seninkiler gibi dedim ya!!!!! birgün sende bırakıp gitmezsin değil mi ama unutma!!! gitsende unutamam o güzel gözlerini işte böyle birtanem mektubunda yazmışsın anıları anlat diye işte anlattım!! inşallah bu satırları okurken yine gözlerin dolmaz unutma sadece buraları anlattım buralardaki beni hiç sorma çünkü her satırımda ağladım göz yaşlarım ıslanmış olabilir mektubumda kusura bakmazsın artık gözlerimin onlarda özledi seni...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Papatya falında beni sevdiğin çıktı burcu.. Bende seni seviyorum.. Bakma buralarda esmediğime ses vermediğime.. Durumları biliyorsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.