Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl ALİ =21 BERK =13 CUMHUR =24 DERYA =23 EGEMEN = ?? BASİT Bİ SORU AMA İDARE EDİN ARTIK ..
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl ALİ =21 BERK =13 CUMHUR =24 DERYA =23 EGEMEN = ?? BASİT Bİ SORU AMA İDARE EDİN ARTIK .. ali: 2+1 : 3 harf / 2 sesli + 1 sessiz Berk: 1+3 = 4 harf / 1 sesli + 3 sessiz Cumhur: 2+4: 6 harf / 2 sesli + 4 sessiz Derya: 2 + 3 = 5 harf / 2 sesli + 3 sessiz Egemen = 3+3 = 6 harf / 3 sesli + 3 sessiz
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl bildimi????? Yok ben bilmiycektim de Taurus mu bilcektii? Tabi ki bildimmmm
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl TAURUS A VE GLORİA YA SAĞLAM RAKİP VAR ARTIK..........MULTECİ
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl saatlerimiz çakışmıyor aynı anda cozmeye başlasak sen bana rakip olamzsın Kim önce goruyorsa o çözüyor
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl TAURUS A VE GLORİA YA SAĞLAM RAKİP VAR ARTIK..........MULTECİ Estağfurullah.beni rakibin olarak görmekle beni yüceltmişsin. Eminim sen benden daha iyisindir.Hoşgeldin arkadaşım..
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl Estağfurullah.beni rakibin olarak görmekle beni yüceltmişsin. Eminim sen benden daha iyisindir.Hoşgeldin arkadaşım.. aaa ama taurus sen de cok alcakgönüllüsün haaa. Yüceltmemiş seni sen zaten yücesin canım arkadaşım... Ayrıca Mülteci taurus hoşgeldin demişken aklıma geldi. Ben soylemeyi unutmuşum. Hoşgeldinnn... Gordugun gibi ben biraz ukala, bencil, Taurus ise alçakgönüllü ve sencildir Tauruscum beee seni seviyorum canım arkadaşım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.