Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 herkes bulutların üstünde uçmak ister. şimdi hayallerimizi konuşturalım. mesela yıl dönümünüz ve en romantik ortamı yaratmak elinizde, peki sizin organizasyonunuz ne olurdu ya da evlenme teklif etçeksiniz veya alıcaksınız bu özel anları nasıl ölümsüzleştirirdiniz? benim cevabım şu olurdu: bir yaz gecesi kumsaldayız, bir ateş yakmışız(ama tabi yangın çıkmıyo) ve birlikte ay ışığını altında dans ediyoruz peki siz neyin hayalini kuruyorsunuz? Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 herkes bulutların üstünde uçmak ister. şimdi hayallerimizi konuşturalım. mesela yıl dönümünüz ve en romantik ortamı yaratmak elinizde, peki sizin organizasyonunuz ne olurdu ya da evlenme teklif etçeksiniz veya alıcaksınız bu özel anları nasıl ölümsüzleştirirdiniz? Kameraya kayıt yapardım Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Kameraya kayıt yapardım bana kamera demee makinem bozulduuu Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 bana kamera demee makinem bozulduuu Allah kahretsin nasıl böyle bir kelime kullandım..Ne olur beni af et Bozulduysa tamir ettir. Zor bişey mi Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Allah kahretsin nasıl böyle bir kelime kullandım..Ne olur beni af et Bozulduysa tamir ettir. Zor bişey mi ya tabii burda tamir ettirme parasini duysan kendine yeni alirsinnn Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ya tabii burda tamir ettirme parasini duysan kendine yeni alirsinnn Hmmm. O kötü işte. Sende para biriktir yenisini al. Üzme kendini boşver Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 ben tanidigim ne kadar ki$i varsa toplardimyemekli barbekulu bir parti verirdim partinin ortasinda yanima cagiri ve herkese onu ne kadar cok sevdigimi onun en cok neyini sevdigimi onu neden bu kadar cok sevdigimi .... soylerdim herkese vay be hayali bile ne kadar guzel ) hayal kurmak insana ii geliyo dimi en azından bu kadarını yapabiliyoz bu da bi nimet Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Hmmm. O kötü işte. Sende para biriktir yenisini al. Üzme kendini boşver çok üzüldüm yaa benimkini verim sana olurmu Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 çok uzun yıllar önce bir kez evlilik teklifinde bulunmuştum. çok amerikan filmi seyretmemden dolayı olsa gerek bunu ilginçleştirmek istedim. daha sonra farkına vardım ki ilginç olabilme adına (yani anı ölümsüzleştirmek için) şarlatan durumuna düşmüşüm. ama ne yaptığımı söylemem ama size tavsiyem bu konularda klasik davranmakta fayda var. en azından benim durmuma düşmezsiniz. ben eğer bi daha evlenme teklif edeceğim birini bulabilirsem kesinlikle sıradan bir teklif olcak bu. hatta dilekçe falan yazabilirim mesela ...........................'ın şahsına Gözleriniz, saçlarınız ve bilimum büyüleyici organlarınızdan, kusursuz yüreğiniz başta olmak üzere insani bütün vasıflarınızdan dolayı sizinle evlenmem iktiza etti. Vereceğiniz olumsuz cevap ölümüme sebep olabilir (avcum hap dolu). Gereğinin yapılmasını arz ederim. Adres :..................... Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çok uzun yıllar önce bir kez evlilik teklifinde bulunmuştum. çok amerikan filmi seyretmemden dolayı olsa gerek bunu ilginçleştirmek istedim. daha sonra farkına vardım ki ilginç olabilme adına (yani anı ölümsüzleştirmek için) şarlatan durumuna düşmüşüm. ama ne yaptığımı söylemem ama size tavsiyem bu konularda klasik davranmakta fayda var. en azından benim durmuma düşmezsiniz. ben eğer bi daha evlenme teklif edeceğim birini bulabilirsem kesinlikle sıradan bir teklif olcak bu. hatta dilekçe falan yazabilirim mesela ...........................'ın şahsına Gözleriniz, saçlarınız ve bilimum büyüleyici organlarınızdan, kusursuz yüreğiniz başta olmak üzere insani bütün vasıflarınızdan dolayı sizinle evlenmem iktiza etti. Vereceğiniz olumsuz cevap ölümüme sebep olabilir (avcum hap dolu). Gereğinin yapılmasını arz ederim. Adres :..................... çok hoşsun emre ya bu da fena değil ama kabul et hayat talihsizliklerle dolu olur böyele vakalar sen önüne bak yinede elbet bir gün kader bize de gülecek benim hala umudum var yani Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 çok hoşsun emre ya bu da fena değil ama kabul et hayat talihsizliklerle dolu olur böyele vakalar sen önüne bak yinede elbet bir gün kader bize de gülecek benim hala umudum var yani ya ben resmi olsun diye böyle bir örnekleme yaptım ama şimdi farkına vardım ki bu çok daha ilginç olabilir. belki benim yazdığım beş para etmez ama bunu arzuhalciye yazdırırsam iş görebilir Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Havalarda uçmaya falan gerek yok sevdiğiniz yanınızdaysa o an herzaman özeldir . O anı ölümsüzleştirmek hayat boyu beraber olabilmektir bence bundan daha güzel ne olabilir Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 benim aklıma şey geldi yaa kuçukken [7 yaşında filan] bizim apartmanda bi çocuk vardı. çocukluk aşkım olur kendileri..akşam saaat 6 gibi gelir dışarı çıkardık oyun oynamaya el ele bööle şimdi sadece hayallerimde kaldı çocuk keşke akıl edip bi fotoğ. filn çekseymişiz.. ama çocuk benden akıllıymış heral.. biz işte ortasona filan gelince bunlar taşındılar.. gitmeden önce apartmanın üzerine adımı yazmış.. hala bakıp gülüyorum.. bizim uyuzz komşular ne kızmışlardı hea.. kıskanç şeyler nolcak Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 benim aklıma şey geldi yaa kuçukken [7 yaşında filan] bizim apartmanda bi çocuk vardı.çocukluk aşkım olur kendileri..akşam saaat 6 gibi gelir dışarı çıkardık oyun oynamaya el ele bööle şimdi sadece hayallerimde kaldı çocuk keşke akıl edip bi fotoğ. filn çekseymişiz.. ama çocuk benden akıllıymış heral.. biz işte ortasona filan gelince bunlar taşındılar.. gitmeden önce apartmanın üzerine adımı yazmış.. hala bakıp gülüyorum.. bizim uyuzz komşular ne kızmışlardı hea.. kıskanç şeyler nolcak ya çok güzel bişidir o dimi benim de vardı bi çocukluk aşkım bazen aklıma geliyo uzun zamandır görmüyom o günleri hatırlatan bişi kalsın isterdim ama tabi o zamanlar insanın aklı o kadar basmıyo Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 hea walla bi daha görürmym bilmiyorum ama çocuğu en son 2 sene önce gördüm çokkk yakışıklıydı Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 ben hiç görmedi belki 10 senedir şanslısın yine Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.