Φ crazy mom Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2014 Gecen gun esimle yine Derren Brown show izlerken ( izlemediyseniz mutlaka izleyin derim), bir cumle kurdu, cumle beynime kazindi. "Giridigi odanin sahibi cok daginikti, "hayatinin kontrolu yok" dedi, duzensiz insanlarla ilgili. Kendimi bildim bileli duzensizligimden yakinirim. BIr koydugumu bir daha bulamam, surekli evde herseyin yerini degistiririm, duzensiz calisirim, evraklar masa ustunde dag oldular hala onlara giremedim. araba cezalarimi bile 3 ay sonra faizle odedim. Sanki duzensizlik beni kontrol ediyor... Cok sinirimi bozdu bu durum... Napsam acaba? Sizde var mi boyle seyler? Alıntı
Misafir Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2014 Bilinçaltı ile kontrol mümkün, fakat düzen ve disiplin gerektirir Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2014 seni hayattan çeken şeyleri bulup onlardan uzaklaştığında hayat biraz daha kontrol edilebilir hale geliyor sanırsam Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2016 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2016 Aslında evin düzensizliği çok kontrolcü olmaktan kaynaklanıyor belki de.. kendi hayatım ve etrafımdakilerin hayatı o kadar kontrolüm altında ki evde düzen tutturmaya vaktim yok.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2019 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2019 Haha aslında yukarıda yazdığım şeye de çözüm bulmuşum galiba...Artık bütün sorumlulukların bana yüklenmesine izin vermiyorum. Mesela evde ütülü kıyafet giymek isteyen kendi eşyasını kendi ütülüyor.. 🤓 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.