Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2014 10 yıl Gecen gun esimle yine Derren Brown show izlerken ( izlemediyseniz mutlaka izleyin derim), bir cumle kurdu, cumle beynime kazindi. "Giridigi odanin sahibi cok daginikti, "hayatinin kontrolu yok" dedi, duzensiz insanlarla ilgili. Kendimi bildim bileli duzensizligimden yakinirim. BIr koydugumu bir daha bulamam, surekli evde herseyin yerini degistiririm, duzensiz calisirim, evraklar masa ustunde dag oldular hala onlara giremedim. araba cezalarimi bile 3 ay sonra faizle odedim. Sanki duzensizlik beni kontrol ediyor... Cok sinirimi bozdu bu durum... Napsam acaba? Sizde var mi boyle seyler?
Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2014 10 yıl Bilinçaltı ile kontrol mümkün, fakat düzen ve disiplin gerektirir
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2014 10 yıl seni hayattan çeken şeyleri bulup onlardan uzaklaştığında hayat biraz daha kontrol edilebilir hale geliyor sanırsam
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2016 8 yıl Aslında evin düzensizliği çok kontrolcü olmaktan kaynaklanıyor belki de.. kendi hayatım ve etrafımdakilerin hayatı o kadar kontrolüm altında ki evde düzen tutturmaya vaktim yok..
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2019 6 yıl Haha aslında yukarıda yazdığım şeye de çözüm bulmuşum galiba...Artık bütün sorumlulukların bana yüklenmesine izin vermiyorum. Mesela evde ütülü kıyafet giymek isteyen kendi eşyasını kendi ütülüyor.. 🤓
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.