Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 EVET CANLARIM HER GÜN İFTAR İÇİN DEĞİŞİK YEMEK İSİMLERİ BEKLİYORUM SİZLERDEN..BAKLIM KİM YEMEK KONUSUNDA AĞZININ TADINI BİLİYOR. BENİM BUGÜN Kİ LİSTEM: KITIRLI DOMATES ÇORBASI MUSAKKA NOHUT PİLAV SALATA BİRDE TATLI OLARAK BURMA KADAYIF SEVGİLER.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 birbirimizi yemeyelimde ne yersek yiyelim....... patlıcan yemekleri tercihimdir Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 benim bugünlük listem söyle sevgili karcicegim, kremali mantar corbasi (pekte güzel yaparim, keni usulümce) ondan sonracima firinda pismis sebzeli hindi gögüsü pilav ve garnitür olarak haslanmis brokoli ( sosu da olmali tabi) tatli olarak simsicak künefe üzerine de tap taze kaymak.... Afiyet olsun! ooffff offf, Allah kimseyi aclikla sinamasin insallah! Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 benim bugünlük listem söyle sevgili karcicegim, kremali mantar corbasi (pekte güzel yaparim, keni usulümce) ondan sonracima firinda pismis sebzeli hindi gögüsü pilav ve garnitür olarak haslanmis brokoli ( sosu da olmali tabi) tatli olarak simsicak künefe üzerine de tap taze kaymak.... Afiyet olsun! ooffff offf, Allah kimseyi aclikla sinamasin insallah! Aynısından istiyorum bebeğim akşama ve sosum az acılı olsun lütfen bende kırmızı şarabımı alıp geliyorum... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 oldu orucumuzu sarapla acariz artik , deli mi ne ama söz sana hepsini kendi ellerimle yapcam bir gün... yemek yapmasini hic sevmesemde, senin icin asci bile olurum ayrica beyaz etin yanina kirmizi sarap icilmez, bunu sen daha iyi bilmen gerekir Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 oldu orucumuzu sarapla acariz artik , deli mi ne ama söz sana hepsini kendi ellerimle yapcam bir gün... yemek yapmasini hic sevmesemde, senin icin asci bile olurum ayrica beyaz etin yanina kirmizi sarap icilmez, bunu sen daha iyi bilmen gerekir İşte benim akıllı aşkım nasılda buluveriyor hemen hataları tek tek ramazanda şarap yenmez( yenmez demişim oruç başıma vurdu remen yenmez haa yok yok düzeltmicem böyle kalsın ) kırmızı şarap kırmızı etle gider aferim benim bebeğime ve senin yaptığın yemekleri hayal etmesi bile ayrı bir keyif... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 İşte benim akıllı aşkım nasılda buluveriyor hemen hataları tek tek ramazanda şarap yenmez( yenmez demişim oruç başıma vurdu remen yenmez haa yok yok düzeltmicem böyle kalsın ) kırmızı şarap kırmızı etle gider aferim benim bebeğime ve senin yaptığın yemekleri hayal etmesi bile ayrı bir keyif... ne istersin, ne yapim sana Askim? manti, su böregi, icli köfte, sarma,ne istersin (bak özellikle zor yemekler sayiorum, cünkü senin icin hic bir zorluktan kacinmiorum, bunu bilesin) ama eminim senin canin lasanya cekmistir(bir tek bunu yapabiliorum cünkü) Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 valla ben iftarda şunları hayal ediyorum; Önce sıcak bir şehriye çorbası, bol limonlu, nanali, yağlı sonra kuşbaşı etli, iri taneli, suyu az kuru fasulye yanına pirinç pilavı, onun yanında değişmezi turşu... ve üstüne de şöyle cevizli, tahinli kabak tatlısı, acıktım yaff Alıntı
Φ Jack_Davinson Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Çorba Döner Kola Eskişehir Yemekleridir... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 benim canim iskender kebabi istedi cok kötü fena.. yaninda harbiden buz gibi kola güzel de bi salata... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 cok kötüsün Eren, biliosun di mi... ben burda istesem de gidip yiyemicem, cünkü adam akilli bol salcali, bol yogurtlu, hadi bu ikisinide gectin, hic agiz tadiyla yiyebilecegim iskender kebabi yok, oysaaaa ne severim bisey sorcam ama kizmak yok, sen sahurda iskender kebabi mi yiosun gercekten Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 İstediğin kadar iskender yiyeceksin güzelim bıktırıcam seni Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 İstediğin kadar iskender yiyeceksin güzelim bıktırıcam seni yasasin Askimsin benim, ben bisey biliorum da seviorum seni, di mi ama Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 yasasin Askimsin benim, ben bisey biliorum da seviorum seni, di mi ama E yani hiç bişi demiyom sana artık sadece iskender ısmarlıyacağım diye mi seviyon beni yanii e güzelim o zaman sen bir kebabçıyla çıksaydın ya ( şakası bile canımı sıktı bak şimdi ) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Iskender ismarladigin icin diil, beni mutlu ettigin icin Askim bana ne kebapcidan, firincidan, postacidan, sütcüden (cem Yilmaz geldi simdi sütcü diince aklima ), kalaycidan... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Iskender ismarladigin icin diil, beni mutlu ettigin icin Askim bana ne kebapcidan, firincidan, postacidan, sütcüden (cem Yilmaz geldi simdi sütcü diince aklima ), kalaycidan... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 önce sıcak buharı tüten bir mercimek çorbasıüstüne, karabiber, pul biber ve limonnardından, zeytinyağlı biber dolması,arkasından salçalı makarna ve bunların yanında yoğurtvee tatlı olarak dakaymaklı baklava (nedense sevmeye başladım onu )off acıktım gene yaffolsa da iftarda yesek şunları... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 GÜNÜN LİSTESİ : BOL NANELİ BİR YOĞUT ÇORBASI YANINA KÜRDAN KEBAP SONRA FIRINDA MAKARNA SALATA AMA ODA BOL LİMONLU OLACAK. TATLI OLARAKTA FISTIK SARMASI ... HIMMM YA YİNE ACIKTIM BEN...OFFF OFFFFFF Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Aşkım için kebapçıda olurum gerekirse..)) Alıntı
Φ Jack_Davinson Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Genellikle iftarlarda dışarıda yenildiğinde çok zevkli oluyor. Bugün için pide diyelim bakam... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Bugün benim canim taze yesil fasulye istedigi icin menümde de bu yemek var... ama corbasiz olmaz... ilk önce domates corbasi ardindan taze yesil fasulye isteyen pilav labilir yanina ondan sonracigima tursu tatli olarak sütlac Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2005 közlenmiş mantar offf oooffffff sonra ürdün kebabı bunlar yeterde artar bile yaaaaa olsada yesem beeee şole gözel bide antep baklavası yanınada maraş dondurması allahhh Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 ben bugün acili adan dürüm istiorum, yaninda da bol limonlu yesil salata birde buz gibi cola.... ardinda da bi kazan dibi yiyebilirim hani Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 şole bir çig köfte offf yanına ayran allahh............ Alıntı
Φ Jack_Davinson Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 Ama harbiden Adana Dürüm ve Coca cola iyi gider valla... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.