Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 19 yıl ewet bende geldim ve güller getirdim...güzellikler getirdim tanıyın pişman olmazsınız
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 19 yıl Senin hunin nerde hani hunisiz deli gül olurmu ? Neyse sende geç şöle köşeye bir yere aramıza hoşgeldin
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 19 yıl Yazar hoşgördüm,iyiki gelmişim...yazdıklarınızı aldım kabulümdür.. sağolun
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 19 yıl AKILLI GÜL GELSEYDİ ŞAŞARDIM ZATEN İYİ ETMİŞSİNDE GELMİŞSİN MADEM ... EEE SADEDE GELİRSEK HOŞ GELDİN DE HANİ GÜLLERİMİZ NERDE.
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 19 yıl HOş geldin sefalar getirdin de gül gül diyon hani gülümüz bu arada isim nedir deli gül
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 19 yıl madem gelmişsin deli maynak hoş gelmişsin ben bu forumun atamanıyım bir boy bi bikinili ve msn adresini özelime postala ok
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 19 yıl Yazar deli gül sen bu hızla gidersen iki günde general rütbesi alırsın valla rütbe yükseltme gibi bir niyetim yok.ama tabi yükseliş herkesin isteğidir.her daim ileriye gitmek gerek demi yani.şimdi bir atasözi geldi aklıma hızlı giden atın .oku seyrek düşer misali olmayalımda . HOş geldin sefalar getirdin de gül gül diyon hani gülümüz bu arada isim nedir deli gül isim mi neden her gelen isim mi söylüyor öyleyse deliyi at kalan ismim olsun . madem gelmişsin deli maynak hoş gelmişsin ben bu forumun atamanıyım bir boy bi bikinili ve msn adresini özelime postala ok kazaklara ait bir çadıra katıldığımı bilmiyordum pardon.bu arada ne seçmeleriymiş bu bu kadar resim falan istediğine göre mühim bişey mi bari.gerçi benim meşhur olma gibi bir hayalim yok sağolasın kalsın.
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 19 yıl deli gül ben senden korktum bi yazıyon herkese verip veriştirmişsin yok ama yinede hoş geldin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.