Φ deli gül Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 ewet bende geldim ve güller getirdim...güzellikler getirdim tanıyın pişman olmazsınız Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Hos geldin deli gül Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Senin hunin nerde hani hunisiz deli gül olurmu ? Neyse sende geç şöle köşeye bir yere aramıza hoşgeldin Alıntı
Φ deli gül Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 hoşgördüm,iyiki gelmişim...yazdıklarınızı aldım kabulümdür.. sağolun Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 AKILLI GÜL GELSEYDİ ŞAŞARDIM ZATEN İYİ ETMİŞSİNDE GELMİŞSİN MADEM ... EEE SADEDE GELİRSEK HOŞ GELDİN DE HANİ GÜLLERİMİZ NERDE. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 HOş geldin sefalar getirdin de gül gül diyon hani gülümüz bu arada isim nedir deli gül Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2005 madem gelmişsin deli maynak hoş gelmişsin ben bu forumun atamanıyım bir boy bi bikinili ve msn adresini özelime postala ok Alıntı
Φ deli gül Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 deli gül sen bu hızla gidersen iki günde general rütbesi alırsın valla rütbe yükseltme gibi bir niyetim yok.ama tabi yükseliş herkesin isteğidir.her daim ileriye gitmek gerek demi yani.şimdi bir atasözi geldi aklıma hızlı giden atın .oku seyrek düşer misali olmayalımda . HOş geldin sefalar getirdin de gül gül diyon hani gülümüz bu arada isim nedir deli gül isim mi neden her gelen isim mi söylüyor öyleyse deliyi at kalan ismim olsun . madem gelmişsin deli maynak hoş gelmişsin ben bu forumun atamanıyım bir boy bi bikinili ve msn adresini özelime postala ok kazaklara ait bir çadıra katıldığımı bilmiyordum pardon.bu arada ne seçmeleriymiş bu bu kadar resim falan istediğine göre mühim bişey mi bari.gerçi benim meşhur olma gibi bir hayalim yok sağolasın kalsın. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2005 deli gül ben senden korktum bi yazıyon herkese verip veriştirmişsin yok ama yinede hoş geldin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.