Φ berceste Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Evet dogville, öncelikle bana da bu defterinde bir sayfa ayırdığın için çok tşk ederim.... neyyse ben açıyordum değil mi topiği dogvilleyi anlatmak güç... ben hala çözebilmiş değilim açıkçası... (gizemin gitmesin diye böyle dedim ) dogville anlatılmaz yaşanır.. içi dışı bir , duyarlı , içinde hengameler yaşasada bunları kendi içinde çözen ve pozitif olmayı becerebilen , hayatı gerektiğinde tiye alan ve her zaman öncelikleri nelere vermesi gerektiğini bilen biri dogville... Ben bu forumda çok az kişiden hemen pozitif elektrik aldım ve bunların başında da dogville geliyor İyi ki burdasın demekten kendimi alamıyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Bir gün çok ama çok iyi bir tiyatrocu olacaksın... Dogvilleciğim, filmdeki kadını düşün, ne olursa olsun ne kadar güçlü kaldığını ve filmin sonunda o kadının zaferini düşün... Hayatta başımıza gelecek her türlü kötü şeyin üstesinden gücünle galip gelmen dileğiyle... Hoşçakal tatlım Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 berceste gloria çok çok çok teşekkür ederim ama berceste aktifse düzelt seçeneği hemen kaldır şunu başka birinin ismini yaz lütfen bende bu iletiyi toparlarım hemen gloria da çd ne yapsak saolun ama şimdi bu anı defteri en az 80 sayfa yapmazsa ben bunalıma girerim öyle olmayacağına göre kaldırın hele hele bişeyler daha var onları ifade edemiyorum şimdi şaka bi yana gerek yoktu ya Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 istersen ben hergün yaarım :D neyse canım admine bildir istersen ne bilim ben kaçtım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Kendileri sinema eleştirmeni ve başarılı tiyatrocudurlar.. Onu yakından tanıma fırsatım oldu.. İçinde yaşattığı sevgiyi, insanlığı, hoşgörüyü ve mütevaziliği bir bilseniz.. İyilikleri gerçek, kötülüğü rol olsun.. Ama bence kötü rol oynamasın. Bu bir kralx hatırasıdır... Sevgilerimle.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Pek fazla tanımıyorum ama yazdıklarından gözlemlediğim kadarıyla biraz kendime benzetiyorum lafını esirgemeyen dürüst taşı tam gediğine oturtan bir arkadaşımız.Sevgiler Bir itirafta bulunayım ilk kez galiba bir anı defterine yorum yazdım oda dogville oldu hadi hayırlısı Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Bu forumda ilk atıştığım ama yinede sevdiğim ilginç bi arkadaş, en azından yapmacık olmadığını görmek hoşuma gitti...insanların gereksiz yere birbirlerine iltifatlar yağdırması kadar sinir bozucu bişey olamaz.. bu durum burda çok baskın...ve kısa sürede sıkıldım..çoğusu kasıntı..hepsi birbirlerine üstünlük sağlama çabası içinde.. aman nehoş millet kelime yarışına girmiş adeta! evet dogville.. bu foruma katılma demekle nekadar haklı olduğunu kısa sürede anladım. burda ençok seni ve mineu'yu sevdim..inşallah istediğin gibi tiyatrocu olursunda banada sevdirirsin.. seni tanımayı isterdim.. bundan sonraki hayatında sağlık ve başarı hep seninle olsun. sevgiler. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 dogville ablam bana bu forumda kendi cinsim olarak en yakın birisi.. onu ilkbaşlardan yanlış tanımıştım..ama kendisi aslında çok iyi bir arkadaş.. dogville ablam hayatta her istediğin gerçekleşsin umarım.. herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Dogville buraya bak bii... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Bence şu saçma meseleyi kapatalım.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 forumlarda fazla görüşemiyoruz ama dogville ablamın bende özel bi yeri var.. aslında çok iyi kalpli bir insan.. ne bilim o bambaşka biri..burdaki diğer üyelerden farkı çok.. onu sevmemin yanıda bu zaten.. dogville ablacım umarım hayatın her basamağını azim ve kararlılıkla çıkarsın.. dileğim herzaman mutlu olman..sen bunu fazlasıyla hakeden bir insansın.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 sen hele bi buralarda ol bu sayfayı kitap bilem yaparız biz..iyi oldu bu sayfanın açılması,başka topıcleri batırmayız işte ya benim dilimden anladığını düşündüğüm bir insansın,senle yaptığımız sohbetlerden çok zevk alıyorum bunu bil..bunu tüm samimiyetımle söyluyorum nokta koymıyım cümleme,gel devam ederiz Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 gelmıyonkı 80 sayfa yapalım..neyse ben tek başımada 80 e vururum.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 gelmıyonkı 80 sayfa yapalım..neyse ben tek başımada 80 e vururum.. yok kıs bende yardım ederim.. yardım edemmi.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 aslında çok iyi kalpli bir insan.. bakmayın o ... hallerine der gibi teşekkürler . Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 the boss bu iletini kaldırtırsın umarım bence yaparsın eğer sevgilerimle yi ve iyi dilekleriini forum geleneği olarak yazmadıysan Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Nerelerdesin yaa... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar gecirmeni dilerim dogville Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 bir ses var burada....sessizliğin içinde... olmasanda buralarda ..iyi bayramlar sanada.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 burasi bana simdi bi süpris oldu ErdalAktas okumamisdim cünkü...Tesekkürler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.