Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Evet dogville,

öncelikle bana da bu defterinde bir sayfa ayırdığın için çok tşk ederim.... :lol:

neyyse ben açıyordum değil mi topiği -_-

dogvilleyi anlatmak güç...

ben hala çözebilmiş değilim açıkçası... (gizemin gitmesin diye böyle dedim :lol: )

dogville anlatılmaz yaşanır.. :D

içi dışı bir , duyarlı , içinde hengameler yaşasada bunları kendi içinde çözen ve pozitif olmayı becerebilen , hayatı gerektiğinde tiye alan ve her zaman öncelikleri nelere vermesi gerektiğini bilen biri dogville... :clover:

Ben bu forumda çok az kişiden hemen pozitif elektrik aldım ve bunların başında da dogville geliyor :)

İyi ki burdasın demekten kendimi alamıyorum :clover:

Gönderi tarihi:

Bir gün çok ama çok iyi bir tiyatrocu olacaksın...

Dogvilleciğim, filmdeki kadını düşün, ne olursa olsun ne kadar güçlü kaldığını ve filmin sonunda o kadının zaferini düşün...

Hayatta başımıza gelecek her türlü kötü şeyin üstesinden gücünle galip gelmen dileğiyle...

Hoşçakal tatlım

Gönderi tarihi:

berceste gloria çok çok çok teşekkür ederim ama

berceste aktifse düzelt seçeneği hemen kaldır şunu

başka birinin ismini yaz lütfen

bende bu iletiyi toparlarım hemen

gloria da çd ne yapsak

saolun ama

şimdi bu anı defteri en az 80 sayfa yapmazsa ben bunalıma girerim

öyle olmayacağına göre kaldırın

hele hele bişeyler daha var onları ifade edemiyorum şimdi

şaka bi yana

gerek yoktu ya -_-

Gönderi tarihi:

Kendileri sinema eleştirmeni ve başarılı tiyatrocudurlar..

Onu yakından tanıma fırsatım oldu..

İçinde yaşattığı sevgiyi, insanlığı, hoşgörüyü ve mütevaziliği bir bilseniz..:)

İyilikleri gerçek, kötülüğü rol olsun..

Ama bence kötü rol oynamasın.:)

xx5ef.gif

Bu bir kralx hatırasıdır...

Sevgilerimle.. :clover:

Gönderi tarihi:

Pek fazla tanımıyorum ama yazdıklarından gözlemlediğim kadarıyla biraz kendime benzetiyorum lafını esirgemeyen dürüst taşı tam gediğine oturtan bir arkadaşımız.Sevgiler :clover:

Bir itirafta bulunayım ilk kez galiba bir anı defterine yorum yazdım :blushing: oda dogville oldu hadi hayırlısı

Gönderi tarihi:

Bu forumda ilk atıştığım ama yinede sevdiğim ilginç bi arkadaş, en azından yapmacık olmadığını görmek hoşuma gitti...insanların gereksiz yere birbirlerine iltifatlar yağdırması kadar sinir bozucu bişey olamaz..

bu durum burda çok baskın...ve kısa sürede sıkıldım..çoğusu kasıntı..hepsi birbirlerine üstünlük sağlama çabası içinde.. aman nehoş millet kelime yarışına girmiş adeta! evet dogville.. bu foruma katılma demekle

nekadar haklı olduğunu kısa sürede anladım. burda ençok seni ve mineu'yu sevdim..inşallah istediğin gibi

tiyatrocu olursunda banada sevdirirsin.. seni tanımayı isterdim.. bundan sonraki hayatında sağlık ve başarı hep seninle olsun. sevgiler.

Gönderi tarihi:

dogville ablam bana bu forumda kendi cinsim olarak en yakın birisi.. :)

onu ilkbaşlardan yanlış tanımıştım..ama kendisi aslında çok iyi bir arkadaş.. :wub:

dogville ablam hayatta her istediğin gerçekleşsin umarım.. :) herşey gönlünce olsun..

• 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

forumlarda fazla görüşemiyoruz ama dogville ablamın bende özel bi yeri var..:)

aslında çok iyi kalpli bir insan..:)

ne bilim o bambaşka biri..burdaki diğer üyelerden farkı çok..

onu sevmemin yanıda bu zaten..:)

dogville ablacım umarım hayatın her basamağını azim ve kararlılıkla çıkarsın..:)

dileğim herzaman mutlu olman..sen bunu fazlasıyla hakeden bir insansın..:):clover:

Gönderi tarihi:

sen hele bi buralarda ol bu sayfayı kitap bilem yaparız biz..iyi oldu bu sayfanın açılması,başka topıcleri batırmayız işte ya :lol:

benim dilimden anladığını düşündüğüm bir insansın,senle yaptığımız sohbetlerden çok zevk alıyorum bunu bil..bunu tüm samimiyetımle söyluyorum

nokta koymıyım cümleme,gel devam ederiz :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

gelmıyonkı 80 sayfa yapalım..neyse ben tek başımada 80 e vururum.. :lol:

yok kıs bende yardım ederim.. :lol: yardım edemmi..:huh:

• 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 10 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar :sorcerer:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.