Φ zalim_firari Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ÖLÜM ÇİÇEĞİ Kokladığnda kan kokusu mideni bulandıracak Rengi kap kara ona baktıkça ruhun daralacak Evin en zifiri en kuytu yerine götür onu Sana benim halimi anlatacak Sakın onu sulamaya kalkma O benim gözyaşlarımın damlalarına alıştı Koparıp atsanda parçalasanda onu Aynı çiçeği aynı gün aynı satte sana yollayacağımı unutma Şimdi git eline iki kadeh al Birini kendine birini ölüm çiçeğine Bende elime bir kadeh alacağım Haydi hep beraber içelim ayrılığın şerefine birde ölüm çiçeğine arkadaşlar şiir nasıl yorumlarınızı bekliyorum ve sizinde kendinizi anlatan şiirleriniz varsa buraya gönderin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Öncelikle hoşgeldin Şiir güsel şiir bölümüne açsaydın bu konuyu keşke Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Şairler, şiirler bölümü var oraya açsaydın...Bunu silerler burdan... Şiirin güzelmiş.. Alıntı
Φ zalim_firari Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 EVET YA GÖRMEMİŞİM O FORMU:):) NEYSE ACEMİLİLİĞİME VERİN Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 guzel şiir ellerine sağlık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.