Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Msn Messenger 7.5 birden çok hesap açmak için ve tabs menüsü ve reklamları kaldırmak için yama Hotmail hesabınızın kapasitesini artırmak için yapılacaklar ilk olarak 25 mb ve 1 ay sonunda 250 mb olucak ayrıca isterseniz türkçede yapabilirsiniz http://www.hotmail.com adresine girin ve hesabınız açın ordan Options>>>>My Personels (Profil) yerine girin. Country: United States State: New York mail code: 11100 language seçeneğine girin ingilizce yapın. Adres çubuğunda yazan adresi silip linki yapıştırın ve entera basın ve hesabınızı kapatın sonra http://www.hotmail.com adresine girin ve mail adresi ve şifrenizi yapıp hesabınızı açın active etme sayfası çıkacak hesabınızı aktif edin sonra hotmail yönetmeliğinin bir yazısı çıkacak orda bir şeye tıklamadan önce adres çubuğunda yazan adresin sonuna &_lang=tr ekleyin ama dikkat edin yazan adresi silmeden sadece sonuna ekleme yapıcaksınız ve sonra ekleme yaptıktan sonra entera basın sayfa tekrar türkçe olarak açılacak ve kabul ediyorum u tıklayıp ilerleyin hesabınız 25 oldu ve bir ay sonra 250 mb olucak , kolay gelsin... Alıntı
Φ kyurekli Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 25 mb olayı çok işiime yaradı allah razı ossun Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Mohican varya en az 5-10 tane mail adresi yükselttim bu bilgilerle saol be! Bide foruma gelmiyon artık ? Alıntı
Φ maviay Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2006 çok teşekkür ederim... gerçekten çok işime yarayacak... ellerinize sağlık...ALLAH razı olsun ... Alıntı
Φ sadine Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 ii işe yaradı .... allah razı olsun.... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 size yardımcı olabildimse ne güzel aferim bana Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 allah razı olsun saollll Alıntı
Φ nkdeniz Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 sevgili mohican, ben hotmailimi 250 mb. a çıkartırken beni hotmail kids e kaydetti.mailimi açamıyorum bana yardımcı olabilirmisin.çok sevinirim.mailini [email protected] adresin mail atarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.