Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BEKLENTİLER BİR İLŞKİYİ MAHVEDEBİLİR Mİ?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

aşık olduğumuzda hataları görmediğimiz için kendimize gelmeye başladığımız dönemlerde karşımızdakinin hoşumuza gitmeyen pek çok yönü bize batmaya başlar ve değiştirmek için kolları sıvarız ....

konuşuruz anlatırız şunu böyle değilde şöyle yapsan daha çok hoşuma gider deriz......vs

peki bunların sonucunda nolur diye merak eden varsa ben söyleyeyim koskoca bir HİÇ kişi kendi farkında olmadığı için hatalarının siz ne kadar beklerseniz bekleyin değişmiyor....kafayı yediğinizle kalıyorsunuz.

ve zamanla bu beklentiler ilişkiye yavaş yavaş ama oldukça yıkıcı zararlar vermeye başlıyor.

SİZCE?

Gönderi tarihi:

bana göre bu aşkın bittiği noktadır :( zaten bu noktadan sonra artık düzeltilecek bişey olamaz çünkü o zaman bu yapay bi ilişki olur. hani derler ya doğal olacaksın diye bence bundan sonra herşey bitmiştir zorlamanın alemi yok. ama şöle bişi de var: karşı taraf hala çoook aşıksa o zaman sen ne istersen yapar. ama bi düşün bi gün yorulacaksın artık ondan bekliceksin oda belki beni ben olmaktan çıkardın diye senden soğucak bence bu zaman içinde sevdiği yönlerini bulmalı insan ki o zaman zaten bunların çoğunu görmezden gelebilir. oda beeelki... :excl::whistling:

Gönderi tarihi:

evet dogru bu iliskiyi bitirir zamanla cicim gunleri gecince beklentiler baslar ne biliyim onu giymese sacini bole yapmasa biraz parfum kullansa ole yemese yada en basidi kendine baksaa

oda bunlari yapmiyinca insan sogurr

sahsen ben sogumustum....

Gönderi tarihi:

HAni bide karşındakını düzelttin herşeyı artık senın ıstedıgın gıbı sana göre heryerı her düşüncesi

ama en son o halinden bakalım memnun oluyor mu olmuyor işte

olmadıgında bu sefer senın ıcın artık mukemmel olan bırı artık senın olmuyor .

en kötü nokta burada.

Gönderi tarihi:

BEKLENTİLER BİR İLŞKİYİ MAHVEDEBİLİR Mİ?, niye çiçek getirmiyor...neden bu kadar kaba...niye günde15 kere aramıyor

bu sorunun cevabı berbat yaa

mahvedebılır tabı

genelde de bunlar mahfeder hattaa...

berbat berbat

ama meliskoo bazenn beklentiler cok onemli oluyoo

ne biliyim en basiti ter kokuyodur soylersin duzeltmezz...pnemli seyler var yanii

Gönderi tarihi:

peki ya çok seviyorsanız ama bir türlü kendini düzeltemiyorsa nolucak.

mesela siz konuşarak sorunları çözmek istiyorsunuz ama o ya bu sorunların farkında değil yada karşınızda susuyor,haklısın kusura bakma özür dilerim falan diyor ama 1 hafta sonra yine aynı düşüncesiz kişi karşınıza çıkıyor....bu böyle sürüp gidiyor ve sonunda sizde artık pes ediyorsunuz ama vazgeçemiyorsunuz...

bu kısır döngü sizi çok yoruyor,onunda sevgisinden eminsiniz ,ama sizin gösterdiğiniz bu özveride sizi kendi kişiliğinizden bir hayli uzaklaştırıyor .................

kendi kendinizi yiyip bitirmeye devam mı edersiniz.....

yoksa ??????????????????

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.