Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 aşık olduğumuzda hataları görmediğimiz için kendimize gelmeye başladığımız dönemlerde karşımızdakinin hoşumuza gitmeyen pek çok yönü bize batmaya başlar ve değiştirmek için kolları sıvarız .... konuşuruz anlatırız şunu böyle değilde şöyle yapsan daha çok hoşuma gider deriz......vs peki bunların sonucunda nolur diye merak eden varsa ben söyleyeyim koskoca bir HİÇ kişi kendi farkında olmadığı için hatalarının siz ne kadar beklerseniz bekleyin değişmiyor....kafayı yediğinizle kalıyorsunuz. ve zamanla bu beklentiler ilişkiye yavaş yavaş ama oldukça yıkıcı zararlar vermeye başlıyor. SİZCE? Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bana göre bu aşkın bittiği noktadır zaten bu noktadan sonra artık düzeltilecek bişey olamaz çünkü o zaman bu yapay bi ilişki olur. hani derler ya doğal olacaksın diye bence bundan sonra herşey bitmiştir zorlamanın alemi yok. ama şöle bişi de var: karşı taraf hala çoook aşıksa o zaman sen ne istersen yapar. ama bi düşün bi gün yorulacaksın artık ondan bekliceksin oda belki beni ben olmaktan çıkardın diye senden soğucak bence bu zaman içinde sevdiği yönlerini bulmalı insan ki o zaman zaten bunların çoğunu görmezden gelebilir. oda beeelki... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 evet dogru bu iliskiyi bitirir zamanla cicim gunleri gecince beklentiler baslar ne biliyim onu giymese sacini bole yapmasa biraz parfum kullansa ole yemese yada en basidi kendine baksaa oda bunlari yapmiyinca insan sogurr sahsen ben sogumustum.... Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ya bi yerde zaten yanlışlarını düzeltemezsin kimseye öle yeme, şöyle konuşma falan demekte nereye kadar doğru zaten oda soğur senden böle olunca Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 HAni bide karşındakını düzelttin herşeyı artık senın ıstedıgın gıbı sana göre heryerı her düşüncesi ama en son o halinden bakalım memnun oluyor mu olmuyor işte olmadıgında bu sefer senın ıcın artık mukemmel olan bırı artık senın olmuyor . en kötü nokta burada. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 BEKLENTİLER BİR İLŞKİYİ MAHVEDEBİLİR Mİ?, niye çiçek getirmiyor...neden bu kadar kaba...niye günde15 kere aramıyor bu sorunun cevabı berbat yaa mahvedebılır tabı genelde de bunlar mahfeder hattaa... berbat berbat Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 BEKLENTİLER BİR İLŞKİYİ MAHVEDEBİLİR Mİ?, niye çiçek getirmiyor...neden bu kadar kaba...niye günde15 kere aramıyor bu sorunun cevabı berbat yaa mahvedebılır tabı genelde de bunlar mahfeder hattaa... berbat berbat ama meliskoo bazenn beklentiler cok onemli oluyoo ne biliyim en basiti ter kokuyodur soylersin duzeltmezz...pnemli seyler var yanii Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 peki ya çok seviyorsanız ama bir türlü kendini düzeltemiyorsa nolucak. mesela siz konuşarak sorunları çözmek istiyorsunuz ama o ya bu sorunların farkında değil yada karşınızda susuyor,haklısın kusura bakma özür dilerim falan diyor ama 1 hafta sonra yine aynı düşüncesiz kişi karşınıza çıkıyor....bu böyle sürüp gidiyor ve sonunda sizde artık pes ediyorsunuz ama vazgeçemiyorsunuz... bu kısır döngü sizi çok yoruyor,onunda sevgisinden eminsiniz ,ama sizin gösterdiğiniz bu özveride sizi kendi kişiliğinizden bir hayli uzaklaştırıyor ................. kendi kendinizi yiyip bitirmeye devam mı edersiniz..... yoksa ?????????????????? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.