Φ amandil Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 İki kişi şöyle bir oyun oynamaktadır: - Oyun, ilk kişinin Ocak ayında herhangi bir tarih (gün, ay) seçmesiyle başlar. - Daha sonra taraflar sırayla seçtikleri tarihleri söylerler. - Sıra kimdeyse, rakibinin seçtiği tarihin gün ya da ay bilgilerinden sadece birini artırarak bir tarih seçecektir. Ancak seçilen tarihlerdeki gün sayısı hiçbir zaman çift sayı olamaz. (Örnek: 1.kişi:5 Ocak, 2.kişi:5 Şubat, 1.kişi:21 Şubat, 2.kişi:21 Ekim, 1.kişi:29 Ekim...) - 31 Aralık gününü söyleyen oyunu kazanır Kazanmayı garantilemek için ilk oyuncu hangi günü seçerek oyuna başlamalıdır? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 İki kişi şöyle bir oyun oynamaktadır: - Oyun, ilk kişinin Ocak ayında herhangi bir tarih (gün, ay) seçmesiyle başlar. - Daha sonra taraflar sırayla seçtikleri tarihleri söylerler. - Sıra kimdeyse, rakibinin seçtiği tarihin gün ya da ay bilgilerinden sadece birini artırarak bir tarih seçecektir. Ancak seçilen tarihlerdeki gün sayısı hiçbir zaman çift sayı olamaz. (Örnek: 1.kişi:5 Ocak, 2.kişi:5 Şubat, 1.kişi:21 Şubat, 2.kişi:21 Ekim, 1.kişi:29 Ekim...) - 31 Aralık gününü söyleyen oyunu kazanır Kazanmayı garantilemek için ilk oyuncu hangi günü seçerek oyuna başlamalıdır? 29 Ocak.. Alıntı
Φ amandil Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 kusura bakma ama yanlış ama "ocak" kısmı dogru bırazcık ipucu vermiş olayım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Ok.. Ben artık bu soruya cevap yazmayayım,biraz da arkadaşlar denesin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 o zaman ben cevaplimmm mademm taursucum cevaplayamadı... Ben taurus'un soyledigi 29 Ocak tarihinin başındaki 2 yi atıyorum veeeee cevabııın 9 OCAK oldugunu soyluyorummmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yani bana amorti vurmuş he.. Alıntı
Φ Bay Bilen (BB) Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 bu soruyu ben sormuştum arkadaşlar...9 Ocak Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 bu soruyu ben sormuştum arkadaşlar...9 Ocak geç kaldın Bay Bilen. Bu sefer ben senden once davrandım Taurus evet sana amorti vurmuşşş Alıntı
Φ amandil Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 evet 9 kusura bakmayın forumda yenı oldugum için hangısının soruldugunu bilmiyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.