Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bende diyecekyim de neyyse dedim noktayı iyi koyalım ben hala bir boğulan görüyorum ben de görüyorum bi de boğulırken başkasının kafasına tutunup onuda boğanlar var canım onları bildinmi Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bildim bildim birde ben geçen yaz az kalsın boğulacaktım... yanımda kuzen vardı baktım ben gidiyorum hemen onun kafayı tutup onuda bogdum sonra o beni... ben onu... o benii derken... :D neyyse kurtulduk sonunda birden aklıma geldi yaa Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 bildim bildim birde ben geçen yaz az kalsın boğulacaktım... yanımda kuzen vardı baktım ben gidiyorum hemen onun kafayı tutup onuda bogdum sonra o beni... ben onu... o benii derken... :D neyyse kurtulduk sonunda birden aklıma geldi yaa senin şu beyin fırtınalarını hiç sorma zaten Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 :D ucuz kurtuldum Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 :D ucuz kurtuldum siz şimdi kuzenle çocuk gibi yarım saat bunlamı uğraştınız allah biliyo ya sonrada kumdan yemek yapmışınızdır şekilli Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Ben boğuluyordum diyorum şunun lafına bak acımasız dogville nolcak Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Ben boğuluyordum diyorum şunun lafına bak acımasız dogville nolcak kuzen kafasına tutup boğmaya çalışan bendim sanki acımasız ya nerde boğuluyodun sen istesen ayağının yere değebileceği bir havuzdamı Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 deniz ortasında yattan bir atlayıp dalayım dedim de o esnada Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 deniz ortasında yattan bir atlayıp dalayım dedim de o esnada kız sen denizin ortasında yattan atlayacakken kimin gazına geldin kim seni bu yönde bi şeyi başarabileceğin konusunda doldurdu. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 herşey dosto'nun suçu Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 herşey dosto'nun suçu dostoya baksan şöyle yapman lazımdı ne işim var benim denizde hakkımmıki ya birilerini rahatsız edersem ya birilerinin keyfini kaçırırsam ben mutlu olup eğlenmeye çalışırken yo yo ben hiç girmiyim denize siz eğlenin diğerleri ötekiler hem anlamsız buluyorum ben mutlu olmayı al sana dosto ben zaten raskolnikov karekterinde bazı özelliklerden dolayı onu dostonun yazmadığını düşünüyorum ya Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 zaten bende oraya gidip eğlenmenin verdiği eziklikle attım kendimi denize sonra aniden aklıma gorki geldi daldım kuzene Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 zaten bende oraya gidip eğlenmenin verdiği eziklikle attım kendimi denize sonra aniden aklıma gorki geldi daldım kuzene ya hayır bu espriyi yapmamış olmalıydın bu çok güzel bak ağzımı açıp senin espiriyi gölgelemiycem konu aç çabuk Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 hımmmm ne desem ne desemmm Shakespeare doğarken ölmeye başlıyoruz der biliyr musun Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 hımmmm ne desem ne desemmm Shakespeare doğarken ölmeye başlıyoruz der biliyr musun onu bırak şekspirde şunu severim yaşamak rol yapmaktır Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 olmak yada olmamak işte bütün mesele bu... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 olmak yada olmamak işte bütün mesele bu... bu sözü 4 sene tartıştık hala yorumlar ne tektir ne de kafalara yatar bıktım ondan ben shakespesare acaba bir soylumuydu o şekspir gerçek şekspir mi bi de bu magazinsel bilgileride edindik Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 tabi ki tartışacaksın... derin mevzu yani, olmak yada olmamak Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 tabi ki tartışacaksın... derin mevzu yani, olmak yada olmamak hayır berceste derin değil ve ben hayal kırıklığına uğramıştım hep olur bana kadrolu duygum Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ya ben alayım diyecektim ama bende de fazlasıyla var Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 ya ben alayım diyecektim ama bende de fazlasıyla var fazlasıyla olan ne ben kaçırdım Alıntı
Φ y/k Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Küçük bir hatırayla başliyim. Yaklaşık 5-6 yıl evvel bir sohbete ortak olmuştum. Kitaplardan konuşuyorlardı. İçlerden biri "Ya bu aralar hiç vaktim yok. Bu hafta 4 tane kitap okuyabildim" dedi. Tabiiki ben şok oldum. Çünkü o zamanlar ayda 1 tane kitabı zor bitirirdim. Ama bugünlerde gelişme var, haftada 2 kitap bitiriyorum. Bazen 3 bile oluyor. Ama gün geliyor okuyamıyorum. Maddi sıkıntılardan dolayı. Zaten az okuyan bir milletiz bare okuyanlara acıyında birazcık ucuz satın kitapları.. Laf aramızda Allahtan bizim kitapçı veresiye veriyor. Ay başında anlaşıyoruz sonra Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Kx derki; Okumuyorsan okuyana saygı duy..)) Alıntı
Φ Anakonda Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Kralx Anakondaları severim tüm hayvanları sevdiğim gibi.....Yılanlar bana her zaman çok etkileyici gelmiştir... Genelde kimse yılanları sevmez ama aslında bir tavşan veya kedi ile yılan arasında hiçbir fark yok bana göre. Farkı yaratan insanların bencilliği...... nasıl yaklaşım ama? öptüm kendimi-) NOT: Bu arada site linkleri için saol bende faydalanırım diye düşünüyorum...... Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Ayda bir bazen daha fazlada oluyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.