Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ama bak büyük büyük SAYMAN yazmışın.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ama bak büyük büyük SAYMAN yazmışın.... sayman Allah ıyılığını versın emi çatladım burda gülmekten. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Halk beni istiyo napiiim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 yok canım olamaz yada olabilir neyse ben fesadım galiba yanlış düşünüyorum neyse ya..bişe demıcem içimde kalsın Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 İyi yolculuklar sedelina... Biz de seni KOCAMAN seviyoruz.... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 iyi tatiller sedelina... umarım tatilde kafanı bulandıran sorularına cevap bulur ve çıktığın yolda emin adımlarla devam edersin Sevginin gerçek sahibine emanet ol Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 iyi tatiller sedoş abla.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ama bak büyük büyük SAYMAN yazmışın.... ben ne zaman yazmışım hatırlayamadımmm yaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Sedoş şimdik terminalde gesiniodur Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 İyi tatiller, Yazılarını özleyeceğim. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yah 6 dk oldu Şoför biletleri kontrol edio... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ya yol dediğin çekilecek gibi değil sedelina gitiğin yerden yazamazmısın benide almışsın kara listene aman listene diycektim canım iyi yolculuklar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Topic neredeyse üç sayfaya çıkacak.. Hala gitmedimi.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 uyy ablam gitmiş ben yokken hayırlı yolculuklar ablacum sağ salim dönersun inşallah kısır borcun var bana biliyosun dimi 2 ay boyunca kısır yemicem senin yaptığını yicem ona göre hadi görüşürüz Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Topic neredeyse üç sayfaya çıkacak.. Hala gitmedimi.. Bilmem giitiyse şehirde havai fişek gösterisi başlamıştır.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gitsinde erbay bi rejim yapsın.. Davula döndü yiye yiye.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Bilmem giitiyse şehirde havai fişek gösterisi başlamıştır.. Yazık gittiği yerdeki insanlara Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Arkadaşlar sevgili sedelina'yı 10'30 otobüsü ile Ablası ve kız kardeşi ile billikte gönderdim... Hesi çok şeker ve tatlı insanlar ki herşeyden önemlisi çok iyi tertemiz bir yürekleri var... Onları tanımış olmak gerçektan çok mutluyum... En kısa zamanda da aramızda olacağını, hepinizi çok sevdiğini ve sizleri çok özleyeceğini söyledi... Hayrıca onun adına bu forumda bulunan herkese sevgi ve saygılarını özellikle belirti... . Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Arkadaşlar sevgili sedelina'yı 10'30 otobüsü ile Ablası ve kız kardeşi ile billikte gönderdim... Hesi çok şeker ve tatlı insanlar ki herşeyden önemlisi çok iyi tertemiz bir yürekleri var... Onları tanımış olmak gerçektan çok mutluyum... En kısa zamanda da aramızda olacağını, hepinizi çok sevdiğini ve sizleri çok özleyeceğini söyledi... Hayrıca onun adına bu forumda bulunan herkese sevgi ve saygılarını özellikle belirti... . kaptırırım ben şimdi kendimi hepimizi bir aile sanırım gerizekalı bir duygusallık olur Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Evet aynen öyle bayan ville.. Bende bir zamanlar bu duyuyu yaşamıştım ve gerizelkalı bir duygu olduğunu anladım... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 yok beee ... bişiler hissettiysek güzel bişiler...bunuda tatmak lazım derim... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 yok beee ... bişiler hissettiysek güzel bişiler...bunuda tatmak lazım derim... ve sonra biri çıksın ve tüm güzelliği büyüyü mahvetsin bende eşekten düşmüşe döneyim yine Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.