Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 yapın ama beni beklemeyın ben gelemicem Sen gelmezsen bende gelmiyorum, o kadar... son kararım. aşıksan aşıksın yaww, bencillik yapıyorsun, bu kadar çekilme geri... çok kızdım işte şimdi. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 yapın ama beni beklemeyın ben gelemicem Gelme de evden kız nasıl kaçırılıyor öğreteyim sana uygulamalı olarak.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Arkadaşım yeni avatarın hayırlı olsun...... yakışır sana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gelme de evden kız nasıl kaçırılıyor öğreteyim sana uygulamalı olarak.. Arkadaşım taurusmutis, (ay birden arkadaşım kertenkeleyi hatırladım) Siz piyanisttiniz deel mi? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Piyanistim tabi,ne var ki.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 müzisyen işte her bişeyi çalar dedecim di mi ama Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Piyanistim tabi,ne var ki.. Heeeç bişi yok... Sadece sordum du, sahiden piyanistmisiniz acaba? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 müzisyen işte her bişeyi çalar dedecim di mi ama Evelallah çalarım Yumoş'cum.. Heeeç bişi yok... Sadece sordum du, sahiden piyanistmisiniz acaba? Evet.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Evelallah çalarım Yumoş'cum.. Evet.. Baksen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 sen ıftar düzenleyene kadar ramasan bıtcek..neyse gönuller bır olsun ramazandan sonra ıftar yaparız oruç rolu yaparız möhüm değüüülll Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 sen ıftar düzenleyene kadar ramasan bıtcek..neyse gönuller bır olsun ramazandan sonra ıftar yaparız oruç rolu yaparız möhüm değüüülll hee arkadaşa mesaj attık cevap bilem vermedi, demekki iftar seneya ramazana kaldı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Hafta sonu olsun ve merkeze yakın biyerlerde olsun.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Forum arkadaşlarının bir araya geleceği iftar yemeğinin bu Cumartesi günü, Sultanahmet'te bir restorantta olmasına karar verdik. Gelmek isteyen tüm arkadaşları bekliyoruz... (taurusmutis umarım sana da uyar) Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 07.10.2006 cumartesi iftar bana uyar ayarladım işlerimi , çok büyük aksilik çıkmazsa sizlerle olucam canımıniçlerii Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Dedesi ile torunu Canım Naty'cim; Fotoğraftakilerin şekilleri,yaşları ne olursa olsun,beni kendine bukadar yakın gördüğün için ,beni sevdiğini hissettirdiğin için teşekkür ederim esmer güzelim.. Deden seni çok seviyor.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Dedesi ile torunu taurus bu resımde pek bi genç çıkmışsın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 taurus bu resımde pek bi genç çıkmışsın Eee..Sende benim bu genç hallerimi hatırlayamayacak kadar yaşlanmamışsın hala.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 selam arkadaşım ne zamndır görüşemedik .Hayırlı ramazanlar dilerim kendine iyi bak görüşmek üzere Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 selam arkadaşım ne zamndır görüşemedik .Hayırlı ramazanlar dilerim kendine iyi bak görüşmek üzere Teşekkür ederim Murti'cim.Ben de sana hayırlı ramazanlar diliyorum.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 iyi bayramlar dedecimmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 iyi bayramlar dedecimmm Bayramda sen de yok musun..? Görüşemezsek iyi bayramlar o zaman.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 İyi bayramlar babacım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 iyi bayramlar taurusmutis Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 İyi bayramlar babacım.. İyi bayramlar kızım.. iyi bayramlar taurusmutis Sana da iyi bayramlar Sardunyam.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.