Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

valla tam olarak tanımasamda fazlasıyla soru cevap canavarı diyebilirim :D:D:D

sayısal olarak bilgili olduğu kesin -_--_--_-

Teşekkür ederim.Ben de fazla tanımıyorum seni,zamanla birbirimizi tanırız elbet.. :)

• Cevaplar 541
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Sevgili Taurus..

Samimiyetin,sıcakkanlılığın,ılımlı ve seviyeli tavırların, beyefendiliğinle bende ayrı yeri olan birkaç insandan birisin..İyiki seni tanımışım iyiki varsın arkadaşım.. :)

Dilerim hayat sana her zaman gülsün.. :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Taurus..

Samimiyetin,sıcakkanlılığın,ılımlı ve seviyeli tavırların, beyefendiliğinle bende ayrı yeri olan birkaç insandan birisin..İyiki seni tanımışım iyiki varsın arkadaşım.. :)

Dilerim hayat sana her zaman gülsün.. :clover:

Sevgili Kriptex;

Öncelikle zahmet edip topicime yazdığın için teşekkür ederim.Bu yazında da hissettiğim birşey var sen de.Samimiyetini ve sıcaklığını,mesafeyi koruyarak çok iyi gösterebiliyorsun.Bu ben de hem saygı hem de sevgi uyandırıyor.Olgunluğun ve ağırlığın müthiş..Ben de seni tanıdığıma çok memnunum.. :thumbsup:

Hayat hepimize gülsün,karşımıza hep iyileri çıkarsın.. :clover:

Abicim mütevazilik yapayım dediydim <_< ama gel görki sen ısrarla benim kasaplık damarıma basıyorsun :chris: Günah benden gitti :w00t:;):clover:

Kız kol bacak koparacaksan şu kına gecesinin geçmesini bekle,sakat sakat çalamam.. :crying:

Gönderi tarihi:

Sevgili Kriptex;

Öncelikle zahmet edip topicime yazdığın için teşekkür ederim.Bu yazında da hissettiğim birşey var sen de.Samimiyetini ve sıcaklığını,mesafeyi koruyarak çok iyi gösterebiliyorsun.Bu ben de hem saygı hem de sevgi uyandırıyor.Olgunluğun ve ağırlığın müthiş..Ben de seni tanıdığıma çok memnunum.. :thumbsup:

Hayat hepimize gülsün,karşımıza hep iyileri çıkarsın.. :clover:

Zahmet ne demek taurus, lütfen.. :blushing: Benim için yazdıkların gerçekten çok hoş, onurlandırdın beni..Çok teşekkür ederim.. :clover:

Gönderi tarihi:

Zahmet ne demek taurus, lütfen.. :blushing: Benim için yazdıkların gerçekten çok hoş, onurlandırdın beni..Çok teşekkür ederim.. :clover:

Rica ederim.. :clover:

Gönderi tarihi:

benim bir tanecik babacım.. :):P bilmiyorum ben buraya bişeyler yazmışmıydım acaba.. :unsure::D

ama sen bilirsin seni ne kadar sevdiğimi taurus abi.. :) ben foruma gözümü açınca seni gördüm senden yardım forumla ilgili konularda ve sende gayet iyi bir arkadaşlık tavrıyla sanki beni uzun zamandır tanıyormuşsun gibi bana yardım ettin..senin gönlün çok temiz taurus abicim ...o güzel gönlünü kimseye karşı kirletme..inş. ben üniversiteyi kazanana kadar hep birlikte oluruz..bu forumda her zaman olmanı istediğim abimsin.. :)

Allah herşeyi gönlüne göre versin abicim.... her zaman yolun açık olsun..sevdiklerin yakın düşmanların sana uzak olsun.. :clover:

Gönderi tarihi:

Sağol güzel kızım.. :clover:

Senin beni sevdiğin gibi ben de seni seviyorum.Arkadaş gibi yaklaşan herkese karşı o tavırda olmaya çalışıyorum zaten.Eski,yeni benim için bir ölçüt değil.Ki sen ilk günden itibaren cıvıl cıvıl oluşunla sadece bana değil diğer arkadaşlara da sevdirdin kendini.Umarım dilediğin bölümü kazanırsın.Forum burda duruyor,bekleriz biz seni merak etme..;)

Allah hepimizin gönlüne göre versin ..Benim sevdikleri çevremde ve yanımda zaten,düşmanlar ise insanın değerini ortaya çıkartır sadece,merak etme.. :clover:

Allah gözlerindeki o ışıltıyı eksik etmesin güzel kızım.. :clover:

Gönderi tarihi:

Seni ne kadar sevdiğimi söylememe gerek var mı ?

Sen biliyosun zaten dedecim :wub::clover:

Gönderi tarihi:

Seni ne kadar sevdiğimi söylememe gerek var mı ?

Sen biliyosun zaten dedecim :wub::clover:

Canımsın sen benim..Sen söylemeden anlayabildiğim için çok seviyorum ya seni zaten.. :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

ben sana demıyommu ımzana tuhaf resımler koma

ben yokum dıye bak koymuş gene :lol:

canım abim bitanem..benden dualarını eksık etme..biliyorsun acılarımı :(

Gönderi tarihi:

ben sana demıyommu ımzana tuhaf resımler koma

ben yokum dıye bak koymuş gene :lol:

canım abim bitanem..benden dualarını eksık etme..biliyorsun acılarımı :(

Canımıniçi,sen ne zaman geldinde yazdın..Seni çoook özledik,dön artık..:(

Sedoş'um her duamda adın geçiyor,yaşadığın kolay değil biiliyorum ve sanırım eniyi ben anlıyorum.Şu günlerde sıkça söylediğim bir söz var,Hüseyin amcamdan duyduğum;

Bir ayrılık,bir yalnızlık,bir ölüm..

Seni seviyoruz.. :clover:

Gönderi tarihi:

Sana ne yazsam bilmiyorum ! nasıl anlatsam senin arkadaşlığını anlatmaya kelimeler yetzem.

sen iyi bir arkadaş.dost diyebileceğimiz nadir insanlardan birisin

kişiliği ve karekteriyle olgun, saygı duyduğum birisin

Gönül köprüsünden sana sevgi ve saygılar yolluyorum

İyi ki varsın arkadaşım !:thumbsup:

Gerçek dostlar yıldızlara benzerler onlar hep vardır ama; karanlık çökünce görünürler.

Gönderi tarihi:

Ya beni mahçup ettin arkadaşım..Foruma girdiğini gördüğümde sevindiğim arkadaşlarım arasında sen de varsın.Seninle yazışmaktan asla rahatsız olmuyorum.Komplekslerden arındırdığın karakterini ve pozitif elektiriğini hepimize hissettiriyorsun.Enaz senin beni sevdiğin kadar ben de seni seviyorum arkadaşım.Umarım arkadaşlığımız uzun sürer.. :clover:

Gönderi tarihi:

İçinde kötülüklerin olmadığı bir duygu ve samimiyet . ben sadece sizlerden aldığım pozitif elektriği size geri yansıtıyorum

inşallah hep böyle devam eder arkadaşım . :clover:

İnşallah.. :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

son günlerde kayıpsın taurusmutis gene dağlaramı çıktın yaww. :P

hakkında güzel şayler yazılmış, senin adına çok mutlu oldum, sen bunları hakediyorsun. Hüseyin amcama selamlarımı ilet, ellerinden öpüyorum bana verdiği rüzgar güllerini saklıyorum.

Allah'a emanet ol. Ve bizim için söyle şarkılarını. (forumdakiler) mesela şeyi söyle, "bir taş attım pencereye tık dedi, anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay" :w00t:

görüşürüz...

Gönderi tarihi:
son günlerde kayıpsın taurusmutis gene dağlaramı çıktın yaww. :P

hakkında güzel şayler yazılmış, senin adına çok mutlu oldum, sen bunları hakediyorsun. Hüseyin amcama selamlarımı ilet, ellerinden öpüyorum bana verdiği rüzgar güllerini saklıyorum.

Allah'a emanet ol. Ve bizim için söyle şarkılarını. (forumdakiler) mesela şeyi söyle, "bir taş attım pencereye tık dedi, anası çıktı kızım evde yok dedi vay vay" :w00t:

görüşürüz...

ankaranın taşlarına bakmaya gitti galba :D

taurus abımı everest paklar anca :lol:

Gönderi tarihi:

ankaranın taşlarına bakmaya gitti galba :D

taurus abımı everest paklar anca :lol:

Doğru onu everest paklar, orası paklamazsa başka biyer paklamaz... :P Ankaranın taşlarına niye bakıyor o kaldırım mühendisimi gıı??? :)

Gönderi tarihi:

30 ağustosya heralde ankaranın taşına bak çalıyordu,çok duygulandı ve kendını anklaranın taşlarında buldu :D:lol:

Gönderi tarihi:

30 ağustosya heralde ankaranın taşına bak çalıyordu,çok duygulandı ve kendını anklaranın taşlarında buldu :D:lol:

:D

Taurus geri gel arkadaşım, Ankaranın yolları artık taş değil asfalt ya :P

Ordunun dereleride terse akıyormuş bende gidip orduya bakayım, tersten akıyormu hakkatten??? :)

Gönderi tarihi:

:D

Taurus geri gel arkadaşım, Ankaranın yolları artık taş değil asfalt ya :P

Ordunun dereleride terse akıyormuş bende gidip orduya bakayım, tersten akıyormu hakkatten??? :)

tersten akıyormuymuş baktınmı gıı,tersten akarsa o halde herkes tersıne yüzüyo ordaaaaaaaaaaaa :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.