Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Sevgili Taurus abicigim..Duldul'e yazip sana yazmamak olmaz diye burayi da ciziktirayim dedim,hani kiskanmayasin Saka bir yana,zaten yazacaktim.Sen..sanki ..insanlari.. mutlu etmek,sevindirmek icin burdasin.Kendini herkese birden sevdirebilmek cok zordur halbuki,basardigina gore,harika bir insansin.Seni tanimis olmaktan cok mutluyum.Ve taifeni de.. Yahya Kemal Beyatli dalginligiyla meshurmus,biliyorsundur belki.Bir gun yolda arkadasiyla yururken,bir kiz cocugu gormusler,Yahya Kemal:"Bu olsa olsa filan sairin cocugudur,baksana cok benziyor"demis. Arkadasi:"O evli degil ki.."deyince de:"Canim,evli degilse de torunudur,cok benziyor cunku.." demis. Misirli arkadasimiz degilsindir sen,ama uslubunu sana benzetiyorum ben kusura bakmazsan Seni ve taifeni cok seviyorum abicigim Leyla'cım; Sevdiğinizi o kadar hissettiriyorsunuz ki söylemeseniz bile ben biliyorum.Benim hep savunduğum bişey var ''Söylemek değil,hissettirmek önemli'' Bunu bana yaşattığınız için çok teşekkür ederim.. Kimbilir birgün o kutsal topraklara geldiğimde seninle ve sevgili eşinle tanışmakta nasip olur.Günün ne getireceğini kimse bilemez.. Anubis ben değilim ama dediğin gibi tam kafa dengim.Benzetmende hiçbir abes yok.. Ben de seni seviyorum kardeşim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 kıss atın sahibi,seviyorum ben seni Kız kedi,ben de seni seviyorum.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... Babacım.. Bu hikaye de benden olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... Babacım.. Bu hikaye de benden olsun.. Allah sana böyle bir aşk yaşatmasın kızım.. Senin aşkın rüzgar gülünün rüzgara aşkı gibi olsun.. Aşkın seni hep diri tutsun,başını döndürsün.Sevdiğinin coşkusu,seni de coştursun.. (Bu da benden sana.. ) Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Dün gibi hatırlıyorum,minicik bir taydım.Sen gelip beni o güzelim çiftliğimden aldın.Hayır ona yanmıyorumda o doru kısrak aklımdan gitmiyor bi türlü.. Yukarda Allah var,rahatımız yerinde ama birde şu kısrak mevzuunu çözsen fena olmaz be Taurus'cum.. Sevgi kişnemelerimle.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 :lol: İlahi Düldül Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Dün gibi hatırlıyorum,minicik bir taydım.Sen gelip beni o güzelim çiftliğimden aldın.Hayır ona yanmıyorumda o doru kısrak aklımdan gitmiyor bi türlü.. Yukarda Allah var,rahatımız yerinde ama birde şu kısrak mevzuunu çözsen fena olmaz be Taurus'cum.. Sevgi kişnemelerimle.. yaw düşünuyorumda düldül olan arkadaki atsa;öndeki kız kim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Allah sana böyle bir aşk yaşatmasın kızım.. Senin aşkın rüzgar gülünün rüzgara aşkı gibi olsun.. Aşkın seni hep diri tutsun,başını döndürsün.Sevdiğinin coşkusu,seni de coştursun.. (Bu da benden sana.. ) Babacımmm.. Tşk. ederim.. Sen bitanesin.. Ayrıca Natii Bir tane değil bin tane biskrem versen ben babamdan vascaymam.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Şşşş kızlar sakin olun,şöyle kaçın kenara da şu Sedoş'a cevap vereyim.. Canımıniçi; Düldül kendisine bi kısrak ayarlıyayım diye orada burada kafaya aldığı kızları benimle tanıştırmaya getirir.Bu kızcağız da onlardan biri.Aklınca bana rüşvet veriyor.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Dün gibi hatırlıyorum,minicik bir taydım.Sen gelip beni o güzelim çiftliğimden aldın.Hayır ona yanmıyorumda o doru kısrak aklımdan gitmiyor bi türlü.. Yukarda Allah var,rahatımız yerinde ama birde şu kısrak mevzuunu çözsen fena olmaz be Taurus'cum.. Sevgi kişnemelerimle.. Topicimde seni görmek güzel Düldül'cüm.. Kısrak konusunu düşüneceğim söz.. Sana bu gece ekstra arpa vereceğim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Ne zamanı bir dakika önce geriye alabirim Ne de geleceğimi bir dakika sonra yasayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim.. Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyim.. İnce bir çizgi kalbimde sana olan Duygularım; Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın Ne de kendime uykusuz gecelerimi sorguluyorum Sadece tek bildiğim şeyi seni canımdan öte seviyorum... Karanlığa inat gözlerindeki ışıklarla bakıyorum geceye.. Aldığım her nefesi senin kalbine adayıp her atışım senin güzel yüreğine.. Rahat uyuyamıyorum senden sonra..uyku tutmuyor umut dolu gözlerimi Alacakaranlıklardan sabah ezanına uzanıyor tüm bedenimin hücreleri Karsımda senin baharımsı düşlerin ve kalbimde büyüttüğüm hasretim.. Artık zamanı durdurmak istiyorum seni avuçlarımdan kaybetmemek için.. Yokluğunda bile senin için bu beden nefes almaya devam edecek Ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum Canımın İçi. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Ne zamanı bir dakika önce geriye alabirim Ne de geleceğimi bir dakika sonra yasayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim.. Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyim.. İnce bir çizgi kalbimde sana olan Duygularım; Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın Ne de kendime uykusuz gecelerimi sorguluyorum Sadece tek bildiğim şeyi seni canımdan öte seviyorum... Karanlığa inat gözlerindeki ışıklarla bakıyorum geceye.. Aldığım her nefesi senin kalbine adayıp her atışım senin güzel yüreğine.. Rahat uyuyamıyorum senden sonra..uyku tutmuyor umut dolu gözlerimi Alacakaranlıklardan sabah ezanına uzanıyor tüm bedenimin hücreleri Karsımda senin baharımsı düşlerin ve kalbimde büyüttüğüm hasretim.. Artık zamanı durdurmak istiyorum seni avuçlarımdan kaybetmemek için.. Yokluğunda bile senin için bu beden nefes almaya devam edecek Ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum Canımın İçi. Sen benim canımsın yaa..Ne güzel bir şiir bu,çok teşekkür ederim fıstıkiçim.. Ama son satır için bi yorum yapmadan geçemeyeceğim;HALT ETMİŞSİN SEN ben seni daha çok seviyorum.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Hayır ben seviorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Sus bakiim,dede ne derse o.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Peekiim öle olsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 dedecim nasılsın görüşemedik ben yine bildiğin yumo işte monotonluktan sıkıldım çok ama çok sıkıldım geriliyorum o yüzden bi de sulu göz olup çıktım ha dedeeeee seni özledim öptüm çokkk Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Ne hayırlı torunlarım var.. Yumoş'cum üzülme ve sıkma canını,herşey güzel olacak.Genel bir depresyon dalgası sarmış heryanı,çabuk geçer inşallah.Dedende seni özledi.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 taarus abı uzun zamandır pek konusamadık gecerken bı ıyı geceler dıyeyım dedım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 taarus abı uzun zamandır pek konusamadık gecerken bı ıyı geceler dıyeyım dedım Sağol Ahmet'cim.. Bi dahakine gelmeden önce haber verde hazırlık yapayım.Rakı-Balık fena olmaz he,ne dersin.. Hiç olmazsa kahve mi içersin.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 sevgiler Sevgiler bizden Gülsün'cüm.. Özletiyorsun kendini.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 ne güzel hikayeydi o öyle dedelerin dedesi işte ya budur di mi ama Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Allah sana böyle bir aşk yaşatmasın kızım.. Senin aşkın rüzgar gülünün rüzgara aşkı gibi olsun.. Aşkın seni hep diri tutsun,başını döndürsün.Sevdiğinin coşkusu,seni de coştursun.. (Bu da benden sana.. ) heyy ben bunu yeni gördüm....ayrıca zaten hikaye için olan tşkürümü anı defterimde dile getirmiştim...ama inanın bu kelimeniz de çok hoşuma gitti....rüzgar gülünün rüzgara aşkı gibi...teşekkür ederim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.