Φ nefertitii Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ne kadar acı bir durum canım benim bir sapık yüzünden hayatı kararmış yavrunun... ever bir önceki yazılarda okudum ki arkadaşın birisi demiş ki namus hem beyindedir hem bacak arasında evet katılıyorum. sadece beyinde olsa orasını kontrol edemeyen insan demekki beynini kullanamıyor. orada olsa bu adam o zaman sapık oluyor. bence hem her ikisinde hemde kalbde olmalıdır bu bu bir duygu gibidir. sadece cinsel yönden değil hak ve haksızlık, yalan ve ihtiras konularındada namus yön vericidir... (lütfen yazdıklarımı tecavüzle karıştırmayın o başka bir durum) insanların kendilerini kontrol edebilmeliri çok güzel ve centilmence insanlığın kendini yetiştirmesi ümidiyle... yaw ben bu düşünceye karşıyım işte insan kendini tutmalı,kontrol etmeli.niye tutuyon kardeşim yemek yerken su içerken,uyurken tutuyon mu kendini.bunlar gibi bi ihtiyaç olan cinsellik için niye tutucan kendini ayrıca sorararım size,sevgilisiyle birlikte olmayan ancak bunun dışında her türlü yakın temasta bulunan bir kız hala bakire olduğu için namuslu mudur?yoksa daha sonraki sevgilisine bak ben bakireyim hiç bi erkek eli geğmedi diye ayak yapacak kadar namussuz mudur? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 insan vücudu insanın en temel ayni hakkıdır ve nasıl kullanacağı sadece onu ilgilendirir. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 insan vücudu insanın en temel ayni hakkıdır ve nasıl kullanacağı sadece onu ilgilendirir. Alıntı
Φ seyduna Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 namus sadece insan olabilmektir bence Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.