Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Okudum ve altına yazdım.. Bu arada özgürlüğün tadına doyamazsın benden söylemesi.. ve böyle böyle evde kalırsın... Gerçi evlensende evde kalacan.. Varmı bir meslek..??
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Okudum ve altına yazdım.. Bu arada özgürlüğün tadına doyamazsın benden söylemesi.. ve böyle böyle evde kalırsın... Gerçi evlensende evde kalacan.. Varmı bir meslek..?? bana bu işin pratiğini söyler misiniz.... yazı çok uzun... pratik istiyorum... %100 etkili olsun....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Kız peşinde koşma.. Yeterli karizman varsa.. Kendileri geleceklerdir.. Karizma yoksa koşacaksın.. Başka bir yöntem yok.. Varsa ben bilmiyorum..
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl BAK KURT ARKADAŞ BİR BAYAN OLARAK SANA BİRKAÇ TİYO VEREYİM BİRİNİ ETKİLEMENİN İLK KOŞULU ONA YAKIN OLACAKSIN AYNI MEKANI PAYLAŞACAKSIN.ARTI BAYANLAR KOMİK ERKEKLERİ SEVER BİRAZ ESPRİLİ OLACAKSIN.YERİ GELİNCE KISKANÇ YERİ GELİNCE TAŞ FIRIN OLACAKSIN..... VALLA O YAZIYI OKUMADIM BUNLAR ŞAHSİ FİKRİMDİR.İŞ ASLINDA SENDE BİTİYOR BİRAZ YETENEK VARSA YOLUN AÇIKDEMEKTİR. MESLEK VAR SAYILIR.M.M OLMA YOLUNDA EMİN OLMAYAN ADIMLARLA İLERLİYORUM.
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl BAK KURT ARKADAŞ BİR BAYAN OLARAK SANA BİRKAÇ TİYO VEREYİM BİRİNİ ETKİLEMENİN İLK KOŞULU ONA YAKIN OLACAKSIN AYNI MEKANI PAYLAŞACAKSIN.ARTI BAYANLAR KOMİK ERKEKLERİ SEVER BİRAZ ESPRİLİ OLACAKSIN.YERİ GELİNCE KISKANÇ YERİ GELİNCE TAŞ FIRIN OLACAKSIN..... VALLA O YAZIYI OKUMADIM BUNLAR ŞAHSİ FİKRİMDİR.İŞ ASLINDA SENDE BİTİYOR BİRAZ YETENEK VARSA YOLUN AÇIKDEMEKTİR. MESLEK VAR SAYILIR.M.M OLMA YOLUNDA EMİN OLMAYAN ADIMLARLA İLERLİYORUM. karizma tamam..... karakter tamam ama........ dittiri yedim..... nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.................
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Karçiçeğim benimi tarif ettin sen...))) Kanka kimden dittir yedin...??? Saklama şimdi benden... Özele gel bakim..))
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl O değil... Ne ben ne dedim şimdi..)) Kanka dua et aşkmiracle bu yazıları okumasın.. Düşünsene tittiri çekenin kendisi olmadığını biliyor..)) Eyvah kanka sen böyle hallere düşecek adammıydın..))
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Şaşırdınmı... Korktunmu.. Bu ifade de neyin nesi..? onun yeri kalbim.... kanka telepatik bizimki.... be dittiri yediğimde aşkmirakle yotu....
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl şimjik şöle oluyor.yaklaş yamacıma iyice yaklaş biraz daha HAPŞUUUUUUUUU kelin ilacı olsa başına sürer.gidin işinize yafffff
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 19 yıl Şaşırdınmı... Korktunmu.. Bu ifade de neyin nesi..? konuyu çözemedim saf saf bakıyorum.tittiri çeken aşkmiracle değilse başka kızmı var diye şaşırdım kaldım.neyse siz takılın bu bizim rajona ters...
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl ya aslında bence kızına göre deişir akıllı kızsa numaralara bayat esprilere kanmaz.Biraz genel kültürü az ise zeka seviyesi az ise en aptal esprilere bile güler sen de kendini adam sanırsın.Henüz kadınları anlayan birisi doğmadı doğmayacakta bence
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl YA GOLGİ GECENİN Bİ VAKTİ HALA NETTE FİNK ATACAĞINA, KALK ABİ ALEMLERE AK BAKALIM ANLIYO MUSUN KADINLARI...
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl larsie; eğer bu yöntemlerle kız tavlamayı başarabiliyorsan bravo sana....bu kadar kolay mı kız tavlamak yaaa....
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl Ne zaman biri şu tavlama lafını kullansa hemen aklıma kız tavlası gelir ... Varmi oynayan ?
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl YA GOLGİ GECENİN Bİ VAKTİ HALA NETTE FİNK ATACAĞINA, KALK ABİ ALEMLERE AK BAKALIM ANLIYO MUSUN KADINLARI... ya uykum kaçmıştı o yüzden şey ettim Ayrıca o konuda en son kişi benim kadınları anlayacak anlamıyorum bu varlıkları Senin dediğin anlamda ise çok iyi anlarım
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Alıntı oldugunu yazmayı unutmusum şirin valla bunları okuyana kadar kızlara iki güzel laf söyle tavlarsın zaten kızın gönlü varsa eğer ))
Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 19 yıl Şirin bayandır kardeş...!! aslında basın açıklaması olarak vermeliydik
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.