Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Aşağı mahalleden ben .. Sen de kenar mahalleden olmalısın Yahu bende mahhalle farkı dedim ama sanki her mahhaleye başka belediye bakıyor ay Allah Hmm sen cadaloz natalia sın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Elektirik alıorus dediysek bu kadar da cıvımayalım Mazallah kaçar maçar çarpar Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 tamam ufak bi düzeltme yaptım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 TEDAŞ a mı baş vursam yoksam elektriği direk bu forumdan mı alsam.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 TEDAŞ a mı baş vursam yoksam elektriği direk bu forumdan mı alsam.. bence bu forumdan al daha ucuza gelebilir Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Bu foruma girdikten bi kaç gün sonra sigortalar attı,amma elektrik geliyor sizden arkadaşlar Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Bi daha olmasın Peki Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Almıyorum abi elktirik melektrik moral düştü eksi 20 ye... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Almıyorum abi elktirik melektrik moral düştü eksi 20 ye... ne oldu sedatcım ya Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Boşver güzelim.. Bozuldu birşeye.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Boşver güzelim.. Bozuldu birşeye.. nazar değdi krala.. ama neyse sen atlatırsın. Deşifre etme istersen burda, biraz kendine zaman ayır.. dinlen, dışarda dolaş, temiz hava al çok takılıyosun nete.. üzme kendini arkadaşım Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Sende bozarsan moralini burdaki kimseye moralini bozdu diye kızmamak lazım... Kesinlikle haklısın eren, çünkü aklıbaşında olan insanlardandır sedat.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Öle ama öyle bir şeyki ne akıl kalıyor ne mantık insanda.. Neyse sizinde başınızı ağrıtmıyım.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Almıyorum abi elktirik melektrik moral düştü eksi 20 ye... Öle ama öyle bir şeyki ne akıl kalıyor ne mantık insanda.. Neyse sizinde başınızı ağrıtmıyım.. arkadaşım insanların bazen böyle anları oluyor. Anlamını bildiğimizi zannettiğimiz ama bir türlü çözemediğimiz gelip geçici bir olaydır umarım. yardımcı olmak isterim ama paylaşılacak bir durumsa kendine iyi bak . Umutlu ve mutlu kal arkadaşım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Saol murti geçti ya.. Moral iyi şimdi.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 ben acayip elektrik aldım yaaa.... tam olarak herkesi bilmesemde. herkesin moralinin iyi olması dileğiyle.... herkese sevgiler,saygılar.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 sevindim xlark tades arkadaşım benimde azıcık sallantıdaydım şimdi iyiyim banada nedense arasıra yoklama yapıyorlar galiba gelip geçici ise sorun yok . kendine iyi bak Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Valla cok ciddi elektirik sorunum var.. Hiç bişeye dokunamıorum Acilen topraklama çekilmesini bilgilerinize arz ediorum Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 adım üstümde €L€KTRO...yanıma fazla yaklaşmayın çarparım haa.. sizdekinin 10.000 kat fazlasıyla Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 bazı kişilerden çok iyi elektirik alınıyo bazılarından ise kaçak elektirik alınıyor alındımıda cezaya çarptırılıyo kaçak elektirik kullananlar utansın :)elektirik vermekten elektirik kalmadı Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 bazı kişilerden çok iyi elektirik alınıyo bazılarından ise kaçak elektirik alınıyor alındımıda cezaya çarptırılıyo kaçak elektirik kullananlar utansın :)elektirik vermekten elektirik kalmadı benden kaçak alsalar da farketmez. herkese yeter benim elektriğim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 benden kaçak alsalar da farketmez. herkese yeter benim elektriğim.. fazlasıda zarar arkadaşım Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 fazlasıda zarar arkadaşım idare etmeyi bildin mi farketmez aslın da. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 idare etmeyi bildin mi farketmez aslın da. ben gaz lambasıyla idare ediyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.