Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Arkadaşlar benim kan gurubum A RH negatif malum zor bulunan kan gurubu.. Şimdi! ben ciddi bir ameliyat geçiriyorum ve ailemin kanı yetmiyor..ve ben burdan siz forumdaşlardan yardım istiyorum. yada benim adıma isteniyor! neyse.... kan gurubunuz uyuyor...! acaba benim için kan verirmiydiniz..? lütfen dürüst olalım.. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 birbirimize yakın olduktan sonra neden olmasın ki? Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 birbirimize yakın olduktan sonra neden olmasın ki? teşekkür edrim.. bari yaşadığın şehri söyle İstanbulmu..? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ben de verirdim,insanlığı lafta yaşayanlardan değiliz çok şükür.. de bu başlık ciddi mi Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ben de verirdim,insanlığı lafta yaşayanlardan değiliz çok şükür.. de bu başlık ciddi mi öncelikle sağol çok duyarlısın başlık merak konusu ama maalesef kan gurubum doğru..hatta bünyem zayıf olmasına rağmen kan vermiştim mecbur kaldım..azkalsın ölüyordum toparlanmam aylar sürdü..kan verdiğim şahsı tanımıyordum ama iyileştiğini duydum..ben kan verecek yapıda değilim olsam hiç esirgemem..sonuçta insan hayatı kurtarmak olağanüstü bir duygu.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 AB + rh İstanbul.. Üzgünüm yardım etmek isterdim.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 AB + rh İstanbul.. Üzgünüm yardım etmek isterdim.. düşünmen yeter bu görüntü - olamazdı heralde.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Benim kan grubum AB RH + ve eğer ist.da olsaydım hiç düşünmeden verirdim.. 2 ay önce hiç tanımadığım birine kan verdim..Sedelinamında dediği gibi İnsan sağlığı sonuçta... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Benim kan grubum AB RH + ve eğer ist.da olsaydım hiç düşünmeden verirdim.. 2 ay önce hiç tanımadığım birine kan verdim..Sedelinamında dediği gibi İnsan sağlığı sonuçta... canım ya çok iyisiniz.. ama arkadaşlar yanlış anlamayın sakın bu başlığı merakımdan attım.. allaha şükür sağlığım yerinde.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Nasıl yani ! Bu bir denememiydi ? Hoş olmamış.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Nasıl yani ! Bu bir denememiydi ? Hoş olmamış.. yazımı baştan dikkatli okumadınız sanırım...deneme değil merak diyelim kızma lütfen.. Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Haklısın dikkatli okumamışım.. Bende ciddiye aldım yav .. Sıcaklardan ... Afedersin.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 canım ya çok iyisiniz.. ama arkadaşlar yanlış anlamayın sakın bu başlığı merakımdan attım.. allaha şükür sağlığım yerinde.. evet doğru söylüyosun çok iyiyiz keşke herkesi kendimiz gibi zannetmesek... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 evet doğru söylüyosun çok iyiyiz keşke herkesi kendimiz gibi zannetmesek... art niyetli olanmı var acep..? ama zannetmiyorum olsa bu muhabbete dayanamaz zaten..! Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 kan bağışı çok önemli bir konu... yıllar önce 0 RH - kan bulamadık izmir gibi bir şehirde,inanabiliyormusunuz... ve aileden kan grubu uyuşan kişiler olduğu halde sağlık nedenleriyle hiçbiri kan veremedi kuzenim kan vermesi sakıncalı olduğu halde vermek zorunda kaldı... o yüzden düşünmeden verirdim eğer bir hayat kurtarılacaksa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Arkadaşlar benim kan gurubum A RH negatif malum zor bulunan kan gurubu.. Şimdi! ben ciddi bir ameliyat geçiriyorum ve ailemin kanı yetmiyor..ve ben burdan siz forumdaşlardan yardım istiyorum. yada benim adıma isteniyor! neyse.... kan gurubunuz uyuyor...! acaba benim için kan verirmiydiniz..? lütfen dürüst olalım.. öncelikle sağol çok duyarlısın başlık merak konusu ama maalesef kan gurubum doğru..hatta bünyem zayıf olmasına rağmen kan vermiştim mecbur kaldım..azkalsın ölüyordum toparlanmam aylar sürdü..kan verdiğim şahsı tanımıyordum ama iyileştiğini duydum..ben kan verecek yapıda değilim olsam hiç esirgemem..sonuçta insan hayatı kurtarmak olağanüstü bir duygu.. Sevgili Bohem... Başlıkta ve ilk iletinde bunu belirtmemişsin..Yani Sedelina arkadaşımız sormasa söylermiydin onu da bilmiyorum..Ve başlığı bu şekilde açman merak konusumu sadece onuda ben çok merak ettim doğrusu...En azından daha farklı bir konu başlığı bulabilirdin..Neyse evet doğru söylüyosun çok iyiyiz keşke herkesi kendimiz gibi zannetmesek... Keşke kankim Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 teşekkür edrim.. bari yaşadığın şehri söyle İstanbulmu..? ama kan grubum sana uymuyor... fakat uysa verirdim İzmir Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yoo arkadaşlar Boheme yüklenmeyelim.. Gerçektende ilk iletisini sakin ve dikkatli bir şekilde okuduğumzuda olasılık üzerine soruyu sorduğunu farkedebilirsiniz.. Keşke biraz daha belirleyici olabilseymiş ama olsun ... Geç de olsa anlamış olmak önemli.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Sevgili Bohem... Başlıkta ve ilk iletinde bunu belirtmemişsin..Yani Sedelina arkadaşımız sormasa söylermiydin onu da bilmiyorum..Ve başlığı bu şekilde açman merak konusumu sadece onuda ben çok merak ettim doğrusu...En azından daha farklı bir konu başlığı bulabilirdin..Neyse Keşke kankim tabiiki söylerdim.. böyle bir konuda insanların iyi niyetlerini su istimal edecekkadar adi değilim. ama başlık konusunda haklısın daha açık ve belirgin yazabilirdim özür dilerim.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yoo arkadaşlar Boheme yüklenmeyelim.. Gerçektende ilk iletisini sakin ve dikkatli bir şekilde okuduğumzuda olasılık üzerine soruyu sorduğunu farkedebilirsiniz.. Keşke biraz daha belirleyici olabilseymiş ama olsun ... Geç de olsa anlamış olmak önemli.. oh yaa teşekkür ederim Armance nerdeyse üyeliğimi iptal edecektim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yoo arkadaşlar Boheme yüklenmeyelim.. Gerçektende ilk iletisini sakin ve dikkatli bir şekilde okuduğumzuda olasılık üzerine soruyu sorduğunu farkedebilirsiniz.. Keşke biraz daha belirleyici olabilseymiş ama olsun ... Geç de olsa anlamış olmak önemli.. bu konu öyle sakin sakin okunacak bir konu olmadığı için armancım, insanlar okurken fazla düşünmeden hemen cevap yazacaklardır... burda bohemin daha açıklayıcı bir anlatım şekliyle yazması gerekirdi... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Arkadaşlar bukadar ciddiye alacağınızı bilseydim açmazdım bu başlığı! Ama ben esprili cevaplar beklerdim masela! kan vermesine verirdimde zehirlenmeyesin sakın.. yada veremem! aşılarım tamam değil...gibi.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Arkadaşlar bukadar ciddiye alacağınızı bilseydim açmazdım bu başlığı! Ama ben esprili cevaplar beklerdim masela! kan vermesine verirdimde zehirlenmeyesin sakın.. yada veremem! aşılarım tamam değil...gibi.. bohem, sana sorarım bu konu sence esprili cevaplar verilecek bir konu mu? tamam çok ciddi bir konu ama eğer ilk iletinde bizlere yansıtmak istediğini anlatabilseydin, ya da ciddi ciddi yazmayıp ,mimikler kullanarak falan anlatsaydın istediğin cevapları alabilirdin bence ... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bohem, sana sorarım bu konu sence esprili cevaplar verilecek bir konu mu? tamam çok ciddi bir konu ama eğer ilk iletinde bizlere yansıtmak istediğini anlatabilseydin, ya da ciddi ciddi yazmayıp ,mimikler kullanarak falan anlatsaydın istediğin cevapları alabilirdin bence ... Tabiiki ciddi bir konu...haklısın yeterli açıklamayı yapmadım amacımı tam olarak belirtmedim... ah bide mimikleri kullanmayı öğrensem ençokta sana gönderecem... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Tabiiki ciddi bir konu...haklısın yeterli açıklamayı yapmadım amacımı tam olarak belirtmedim... ah bide mimikleri kullanmayı öğrensem ençokta sana gönderecem... neyse konu anlaşılmıştır kız mimik kullanmayıda mı bilmiyosun iletini gönderirken hızlı cevap butonunu kullanıyosun sanırım orda mimik kullan diye bir buton var ordan istediğin mimiği ekleyebilirsin hadi görüyüm seni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.