Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl evet bakış açına göre haklısınız.askeri ve bürokratik vesayetin oldugu yerde, ne anlamlı bir laiklik ne de hastalıksız bir demokrasi mümkün degildir. konuyla ilgili olarak da. işin özü kimse kimseye inanç konusunda dayatmalar bulunmamalı ve herkes inançlarını özgür bir şekilde yaşamalıdır. iyi Aksamlar sayin Aslan34 Hangi Ülkeyi örnek alabiliriz,.,.,Dayatmalari olmayan.,.,DÜNYADA öyle ya bizde dayatma var.,!!! Hangi Ülke Özgürlüklerde Ülkesinin kendi halkinin Takdirini Almistir..,!!! Komsularimizda En iyi komsu kimdir.,..Hangi komsumuz AiLECE Cok mutludur.,. biraz örnek bir zahmet.,. Saygilar yamyam frankfurt
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl Asker her türlü ideolojiden uzaktir.Dincilere oldugu kadar asiri solcularada kapalidir.Ama siz hep Orduyu dine karsi göstermeye calistiniz.Laiklik ve Demokrasiyi sizin yönetimleriniz baltaliyor Ordu degil.Ama yinede görüslerinize eger samimi iseniz katiliyorum. saygilarla
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 18 yıl iyi Aksamlar sayin Aslan34 Hangi Ülkeyi örnek alabiliriz,.,.,Dayatmalari olmayan.,.,DÜNYADA öyle ya bizde dayatma var.,!!! Hangi Ülke Özgürlüklerde Ülkesinin kendi halkinin Takdirini Almistir..,!!! Komsularimizda En iyi komsu kimdir.,..Hangi komsumuz AiLECE Cok mutludur.,. biraz örnek bir zahmet.,. Saygilar yamyam frankfurt sevgili efendi türkler ; neden birini örnek alalım, biz örnek olalım. bu işin sizin yaptıgınız gibi degil aslı böyle olması gerektigi biz söyleyelim. tarihimiz bunların örnekleriyle dolu degil mi? selamlr
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl Simdi Laiklik ve demokrasi yok diyorsunuz,size katilmamak elde degil,en sonunda sizde gercekleri görebildiniz.5yildir bu ülkeyi AKP yönettigine göre normaldir laiklik ve demokrasiden eser kalmamasi. saygilarla Sevgili politika,AKP hükümetini bende desteklemiyorum ama şuda bir gerçekki bu ülkede iktidara gelmiş hiç bir hükümet laiklik ve demokrasi adına hiç birşey yapmamıştır.Yani bunun AKP ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum bana bir tane siyasi parti gösterebilirmisiniz ki "evet bunlar bu ülkenin tüm hukuk kurallarına sahip ve ülke çıkarları için mücadele etmiştir"diyebileceğimiz,al birini vur ötekine temelde birbiri ile farklı gözüksede sonuçta iktidara gelince hepsi aynı icraatları yapmıyormu?
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 18 yıl Sevgili politika,AKP hükümetini bende desteklemiyorum ama şuda bir gerçekki bu ülkede iktidara gelmiş hiç bir hükümet laiklik ve demokrasi adına hiç birşey yapmamıştır.Yani bunun AKP ile ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum bana bir tane siyasi parti gösterebilirmisiniz ki "evet bunlar bu ülkenin tüm hukuk kurallarına sahip ve ülke çıkarları için mücadele etmiştir"diyebileceğimiz,al birini vur ötekine temelde birbiri ile farklı gözüksede sonuçta iktidara gelince hepsi aynı icraatları yapmıyormu? Sayin Suheda bir yanlis anlasilma oldu sanirim,50 yildir hatta daha uzn bir süredir laiklik gercek anlamiyla uygulanmiyor,bunu ben hep dile getirmisimdir,AKP su an Türkiyenin gündemindeki iktidar ve cogunluga sahip parti oldugu icin özellikle AKP yi ele aldim,tabiiki onunla sinirlayamayiz. saygilarla
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl berceste olsaydında konuşsuydık neyse alevelik ali yanlılığı ...(sünni) karşıtlığı değil o yüzden ali nin yaptığını yapmak lazım alevilerin(!) sert olmasının sebebi de zamanında çok acıtıldılar küstürüldüler ama artık gelin canlar bir olalım mevlananın ağzıyla dogville
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.